Den lilla bocken Bruce satt bakis och såg på..

Medans stora och mellan bocken lökade sig runt Visby Halvmara:

Grustvättning

¨
Varför har killen i den här reklamen skor på sig inomhus? Jag vill bara slå honom och ta hans popcorn..

En miljon ärtor

Om jag äter köttbullar och tappar en köttbulle på golvet men hinner plocka upp den på två sekunder så är den ju inte äcklig enligt ”tresekundersregeln”. Men om jag sen råkar tappa ner den på golvet igen, har jag då tre nya sekunder på mig eller fortsätter de från det jag var på förra gången? Om jag får tre nya sekunder, finns det då nån gräns för hur många gånger jag får tappa ner den på marken innan den blir äcklig? Om det inte finns nån gräns för hur många gånger den får nudda marken så kan man ju teoretiskt sett spela pingis med köttbullar som bollar och förutsatt att den aldrig nuddar bordet eller något racket mer än tre sekunder så kan man när man förlorat en bulle (boll) slänga sig efter den och äta upp den om man gör det snabbt. Och om det är så, då tycker jag att ”tresekundersregeln” är en väldigt konstig regel..


En grön fis letar sig upp i stratosfären..

Folkracefestivalen är över och jätteduktiga Sanna lyckades vinna c-finalen och komma trea i b-finalen :D
Här får ni lite kassa bilder från prisutdelningen, vill ni ha lite finare bilder från själva t'vlingen får ni kolla Krilles blogg eller facebook.
¨
"Hej Stins" kom tvåa i juniorernas lagtävling:
¨
Sanna vann C-Finalen:
¨
Sanna kom tre i B-Finalen som  Malin vann:
¨
Och slutligen kan vi konstatera att han ur Galenskaperna & After Shave som "Vill ha husvagn" vann seniorernas B-Final:

Brinnande eld!

Borde det inte finnas en årlig ranson på hur många gånger man får säga ordet "Strandbag" i radio? 3 hade ju vart en skön gräns...

Gurksvamp

Yeaay min Mp3 funkar igen! Då blev jag ju tvungen att rensa skiten :( I övrigt så tycker nån tydligen att jag e bäst (Läs kommentar typ förra inlägget) vilket alltid e trevligt :D Och så kan jag också berätta att jag precis blev väckt av nån som ville göra en undersökning om vad jag tyckte om min bank, sa tp samma sifffra på alla frågor, måste varit väldigt givande för honom.. Och han tyckte jag lät som om jag var 80 :P

Jackpot1

Och så till caféet i typ Ihre där dom har detta:
¨
Hade det inte varit bättre om dom hade bra Hästar & Poolbad?

Xtreme Xtreme Makeover Makeover..

..Alltså programmet där dom gör om själva programmet..
¨
I Övrigt så gick min mp3 igång igen! Tror jag borde bli någon form av healer för elektronikprylar..

Suck!

Bäddar i rena sängkläder i sängen, sätter mig i den och tar ett blodsockerprov, kollar på mobilen, tittar i sängen och där är en blodfläck! Jaja, de va ju fräscht i en minut iallafall..

Tim Inge

Eftersom jag inte riktigt behöver 8 Gb musik att lyssna på så har jag aldrig fyllt min Mp3 och eftersom den aldrig varit full så har jag inte raderat någon musik (under typ 3 år eller hur gammal den är) utan bara lagt in ny. Men nu så har den gått och blivit full så jag var tvungen att radera musik men vad händer då? Jo den slutar funka! Så jag slapp o ta tag i det! Rent skit eller en perfekt Mp3? Rent skit..

Ja!!!...

...Äntligen så kommer det av mina efterlängtade bildinlägg (Woohooo!!) Till det här så har jag också paintat lite så ni verkligen förstår som e de "roliga" med bilden...
¨
Vi borjar starkt med att visa hur invanddrarfientliga GA egentligen är. Att en man från Algeriet kommer till Gotland är tydligen så farligt att det hamnar på första sidan:
¨
På nästa får vi se hur min smarta syster löste problemet "Vart kan jag gömma undan mitt skit så att det inte är i vägen"
Inne i hörnet så att jag inte kan öppna min garderob (Den med ett handtag markerat) är alltså rätt svar! Alla som hade tippat på det kan hämta ut sin vinst i Tages Tryffelbod..
¨
Till sist! Hur många datorer behövs det för att se en Harry Potter film på tv:n?
3 st är alltså rätt svar! Priser hämtas ut från samma ställe som förut..
¨
1. Linns dator med en HDMI-sladd som visar bilden men som inte har något ljudkort och inte kan spela upp ljudet.
2. Gustavs dator med ljudsladden i men som inte har HDMI-uttag.
3. Krilles dator som precis som ägaren inte fyller någon funktion utan finns där mest för att den inte har nåt bättre att göra..

Och dom sista tre filmerna..

Halvblodsprinsen skummades mest igen för att helt enkelt..
Dödsrelikerna del 1 sågs ändå helt klokt..
Och den stora finalen.. Dödsrelikerna del 2, premiärvisningen klockan 23.59. Va ska man säga? ingenting, man pratar ju inte på sin blogg.. Eller låtsas du att jag läser upp de här i ditt huvud för isåfall har jag ju sagt nåt. Iallafall, nu har jag väl fyllt ut det här inlägget med tillräckligt mycket skit för att det ska verka som en bra recension. Den var iallafall riktigt bra tyckte jag..

Och Fenixordern

Cyklade i rasande fart hem från jobbet och slängde på datorn och satte på Harry Potter (Höhö). Borde väl ha cirka 1,5 timme till godo innan midnatt men jag antar att jag måste äta och sånt där onödigt tjafs också. Ska iallafall bli skönt imorrn när man bara kan sparka Harry Potter mellan benen och inte behöva se honom någe mer...

Och den flammande bägaren

Skall ses klart innan sängdags men jag måste ännu se tre filmer imorrn innan jag ser den sista så fyra i rad blir de, känns tungt men har man gått in för något så får man ju fullfölja helt enkelt. Efter ett fyllechaffisavbrott känner jag mig dock stärkt att kanske till och med börja se den femte filmen ikväll kanske fortsätta med en Harry Potter-dygning men de känns lite jobbigt...

Och fången från Azkaban

Den tredje filmen avklarad och ännu har jag gott mod om att hinna se alla innan midnatt imorrn. Har dock märkt att jag pratar om filmerna som om de vore hinder jag måste klara innan jag får se den sista istället för att verka som att jag gillar att se dom, delvis för att dom mest är hinder kanske.. Jaja, nu blir de en duschpaus innan den flammande bägaren startar.

Och hemligheternas kammare

Tvåan påbörjades igår kväll också men eftersom filmjävlarna är minst 2,5 timmar långa allihop så orkade jag inte se klart den.. Ikväll skall det börja maratonas på låtsasriktigt. Tre filmer minst ska jag iallafall se. Dock så har ju Krilles PS3 dampar och inte vill gå in på menyn så får jag se skiten utan svensk text (Och texten blev inte påsatt från början eftersom dampPS3:t satte igång filmen av sig själv medan alla fixade med andra saker) Damp Damp Damp...

Och de vises sten

Första filmen såg jag igår med Emelie och Sanna medan vi fettade oss. Sex filmer kvar innan premiären av den sista filmen har premiär vid midnatt på tisdag/onsdag..

Glad Gubbe

Eftersom alla tjockisar dissar ett Harry Potter-maraton så får de väl bli lite utspritt sett då då.. Sju filmer innan Tisdag natt skall ju inte bli något problem men det är ju inte lika manligt..

Rätt är fel

Har ni sett reklamen som går på tv med det gamla klassiska citatet "Om alla i Kina gav mig en krona skulle jag bli rik" Och det är ju en bra tanke sådär, det kostar ju bara en krona för varje kines det har dom ju råd med. Men det känns ju lite kortsökt faktiskt. Det skulle ju funka om alla kineser hade internet bank och bara skickade över en krona till dig var men då skulle du behöva ge ut ditt kontonummer till alla kineser och troligtvis skulle nån hacka sig in på ditt konto och sno alla pengar ändå så det alternativet funkar inte.
_
Istället måste alltså alla kineser skicka en krona till dig via post. För det så måste ju alla kineser för det första ha en svensk enkrona vilket jag beräknat att endast 0,023% av den kinesiska befolkningen har. Detta innebär alltså att typ 1,2 miljoner kineser måste gå till banken och växla till en svenk enkrona vilket skulle kosta dom 31 Yuans om det funkar som här i Sverige. I övrigt så skulle ju varje kines behöva köpa ett kuvert att skicka det i vilket kanske kostar dom 2 yuans var, och ett internationellt frimärke på det som kanske kostar 20 spånn styck. Detta såklart om man inte räknat med att alla kineser ska skicka sina enkronor i en stor låda "För de finns ju ingen risk att nån snor den" (Skrivet med sarkastisk röst)
_
På detta så får man ju räkna med att både den svenska och den kinesiska tullen kommer att roffa åt sig cirka 87 % av alla enkronor vilket innebär att du bara kommer få fram cirka 130 000 kronor. Av dessa så kommer säkert 1000 kronor gå till bankkostnader eftersom man inte kan vänta och ha 130 000 enkronor liggande i lägenheten. Och när folk märker att du går till banken var och varannan dag så kommer du säkert bli rånad på minst 50 000. Och troligtvis kommer skatteverket vara på dig och undra var du fått 80 000 enkronor från bara sådär "Folk i kina har skickat dom till mig" funkar ju säkert som ursäkt...
_
Så på dom där 80 000 kronorna du kommer tjäna så kommer du inte bara bli granskad av polisen och varje kines kommer att förlora cirka 50 yuans så att dom blir fattiga, men vad gör de så länge jag blir rik? Jävla idiotisk idé..

Just de!


Goddag då..

Har tydligen inte bloggat på hela veckan typ och om man inte gör de så e man ju en mes enligt Olle som är en ganska stor mes vid de här laget..
Har i alla fall jobbat hela veckan och sen flyttat ut ur lägenheten och in till Krille o Linn istället så tiden har helt enkelt inte räckt till till o blogga och de känns väl ärligt talat som att jag inte har så mycket intressant o skriva heller som ni kanske märker..

RSS 2.0