Hockey

Sverige vänder ett 5-2 underläge till en 6-5 vinst mot USA och helt plötsligt så är dom förlåtna för Lettlandfiaskot. Nu vinner dom nog alltihop tror jag. Kenny Jönsson gör 7-6 mot Österrike i finalen och blir VM-hjälte.

The Beauty and the Beast flashback

Var som skrivet alltså ute och övningskörde pappas Volkswagen "odjuret" LT35 i söndags. Anledningen till att LTn har fått det nya smeknamnet "Odjuret" är ju förståss för att vi var och hämtade "Skönheten" ute i Roma.

Skönheten är en silvrig Saab 900 från 1988 som går som en blixt och har beräknats göra 0-100 på 3,7 sekunder. Det finns egentligen bara ett problem med den: Motorn är trasig. Men förhoppningsvis så skall vi kunna fixa ihop den tills i sommar. Sen ska den bara besiktas också så är det bara att köra sen, den är till och med nyvaxad och klar.

Nu sitter det kanske nån där ute och tänker "Vad tråkigt att du har en likadan bil som din bror" men då säger jag bara "Min bil har taklucka, therefore it is better then his"(sådär som alla döper sina grupper till på facebook)


Jaja, nu har ni iallafall fått sett en bild på min nya bil som Ann Onym begärde :)


pal9dg io sa2nr

Kort dag i skolan idag, hade repetition i matte inför provet nästa vecka sen så gjorde jag pratdelen i engelska b nationella proven och så gjorde jag skrivdelen igår så nu är det bara hör+läsdelen kvar som är nån gång. Skönt att ha gjort pratdelen iallafall för nu slutar jag supertidigt nästa onsdag istället så då har vi bara matteprov då. Har läst ut första boken på svenskan idag också, nu ska jag bara läsa ut en till tills på torsdag nästa vecka. Känns som att man är inne i en period då alla lärarna lagt ut allting efter varann just nu men det är inte så länge kvar till sommarlovet så det är bara att stå ut.

Nu ska jag se på Sverige - Usa fastän det känns som om dom redan förlorat hela vm efter att ha förlorat mot Lettland. så jä**a kasst av dom. Och så ska jag ladda min mp3 också så att jag kan lyssna på den under projektredovisningarna som vi ska lyssna på imorrn:P

Demonstration!

Japp, Demonstration mot att dom tar bort bussiga kortet idag. Trodde att vi skulle komma dit och gå och skrika och kasta gatusten genom skyltfönster, Nån skulle kapa en buss och köra in den i Gallerian medans nån stod på taket och brände Gotländska flaggan men nej nej. Vi kom dit och så stod vi där som några snälla lamm och så blev några intervjuade och alla såg glada ut o så. Jaja, budskapet var iallafall tydligt:


För er som inte förstod de så betyder de att vi vill att alla skolungdomar skall få varsitt järnrör, INTE bussiga kortet så att när busschaufören ber om pengar så kan man ta upp det och slå ner honom istället för att betala. Tror jag iallafall :P

Ny mobil?

Ska nog skaffa  en sån Mobil som han har i länken, verkar va bra teckning o så, till o med handsfree :P.
Kunde inte lägga upp klippet på bloggen för inbäddning var tydligen aktiverat :(


On the road again

Lördag: Gick upp vid typ 8 tror jag och åkte till Snäckan för att hämta lillesyrran och sen åkte vi till Follingbo så Sanna kunde gå folkracekurs medans jag och pappa åkte in till folkracebanan där det var städdag. Efter att ha hjälpt till och städat och käkat lite korv så åkte vi vidare till stan för att övningsköra lite nere vid lassarettet. Gick bra den här gången, körde bara över fem hästar, två korvkioskar, tre ubåtar och en blåval den här gången fick dock ett korvbröd i kylarn. Åkte vidare och handlade innan vi åkte vidare till Roma för att se på en bil.

På kvällen så spöade jag skiten ur några kompisar i poker medans vi såg på några ganska kassa filmer.

Söndag: I morse så var det dags att övningsköra igen, den här gången med LT:n. Körde ner till Roma igen för att hämta bilen som vi var och såg på igår. sen så körde vi till Hejde och fixade klart med folkracebilen inför lördagens tävling. ska bara lastas och köras nu tror jag.

Jaja, för alla er som tänkte "äsch jag tror jag ska ta och läsa det här inlägget baklänges" så tänkte jag att jag avslutar med ett hej fast baklänges så ni blir lite overraskade.

!jeH

Torsdag den 23 Kurt-Erik

Igår körde jag på en körskola för första gången. Var nervös så det gick inte så bra i början men efter ett tag så blev det bättre, och det kändes som om det gick ganska bra ändå.  Fick iallafall några tips på vad jag behövde öva på och så bokade jag in en ny lektion.

Idag så hade vi nåt tråkigt seminarium på fysiken. Istället för fysik så var vi tvungna att¨åka ner till högskolan för att lyssna på nån som pratade om "sfärisk trigometri" Jiiiiihaaaa, skitkul. Höll på o sömna hela tiden (förutom då jag somnade då da :P) Lärde mig ingenting och fattade inte riktigt varför vi skulle lyssna på skiten.

Jaja, orkar inte skriva mer. Ha de

Tisdag den 21 Brunte

Är du trött på ditt liv?

Är du trött på ditt hem?

Vill du komma ifrån Sverige?

Nu exklusivt i min blogg kommer här:

Topp 3, Repliker för att övertyga frun/maken/barnen/hunden att flytta till Midsomer


Nr 3: -Det är ju du som inte brukar gilla grannarna! I Midsomer så får vi förmodligen byta grannar varannan vecka.


Nr 2: Jag vet att det typ dött 5000 personer i den lilla byn med typ 1000 invånare på dom senaste två åren. Men jag menar, hur stor är risken att det händer nånting med oss?


Nr 1: Jag vet att dödsrisken är 500% men kom igen!! vi får ju iallafall vara med i TV.

Lycka till med att övertyga din respektive(?). Och om ni bestämmer er för att flytta så hoppas jag att ni överlever.

Och om ni köper ett hus i Midsomer idag så bjuder Midsomer Produktions på en filmkamera som ni kan sätta upp
 i vardagsrummet. Just in case


Måndag den 20 Bengt-Sven

Min till synes "turdag" fortsatte när vi stekte hamburgare till lunch och jag skulle lägga i Johans hammis. Självklart så var jag tvungen att släppa den från hög höjd så att den plaskade till och det kom hett matfett på hela handen så den brändes av (ungefär).


Jaja, såg Henry Poole is here ikväll. Stod att det skulle va en komedi men den var mer som ett drama. Den var iallafall Jättebra och rekommenderas till er som orkar se alla filmer som jag skriver om och tycker är bra.


Ha de/Gustav


HATA!!!

Som jag skrev nån gång så har hörlurarna till min mp3 gått sönder, tog iallafall ett par hemifrån eftersom pappa ändå aldrig använde dom enligt honom. Testade dom imorse på vägen till skolan och dom var inte jättebra. Så därför bestämde jag mig för att åka till Elgiganten och köpa ett par nya hörlurar istället. Köpte dom billigaste som fanns men dom sa att dom  skulle va som dom man får med mp3n och det duger för mig. På vägen hem från Elgiganten så tänkte jag att jag skulle åka förbi hemmakväll och se om dom hade nån rolig film till salu. Hittade ingen film där men istället så köpte jag ett kinderägg som det stod skulle innehålla en leksak från madagaskar 2 (Jag menar, vilken 17 kille skulle inte vilja ha en sån leksak). Kom iallafall hem sen och öppnade mitt kinderägg, åt upp chokladen och öppnade ägget, och hittade där nån jävla pissgrej som man tydligen kunde sätta på pennan eller köpa alla fem och bygga ihop till en totempåle!!! Riktigt besviken på dagens kinderägg, det värsta är att leksakerna bara är av en bit så man får inte ens bli glad av att bygga ihop dom på 10 sekunder.

Jaja,chokladen var iallafall god, så jag fortsatte till mina nya hörlurar som jag öppnade och satte in i mp3n. Då funkar ju såklart inte ena luren!! Sätter in den i datorn istället och hörluren funkar fortfarande inte!!! då kommer Johan "den tekniske" och tar ur den och sätter in den igen och då funkar den såklart! forsätter att ha dom i och efter ett tag så slutar som att fungera igen så tydligen så glappar dom också. och självklart så stänger Elgiganten klockan 18 så jag kan inte åka och byta heller. Fruktansvärt besviken på allt och Elgiganten kan ju gå och ###a min ###.

En leksak från Madagaskar 2????? NEJ SÅ ### HELLER

/en besviken och arg Gustav

Fysikprov

Märkte nyss att man fått tillbaka resultatet från fysikprovet på tjelvar. Fick ett MVG, ett poäng ifrån full pott. Tänkte skriva ett litet kort glädjeinlägg på det innan jag kommer till skolan imorrn(idag för klockan är över 00 igen) och Olle kommer där och säger "Jag fick full pott, haha" eller nåt sånt.

Söndag den 19 Urban

Hej hopp, en halväten plopp(Nån idiot har ätit upp mitten och lämnat båda kanterna).

Igår så jobbade jag 10-18, var en ganska skön dag på jobbet som toppades med att Danne åkte och köpte kebabtallrik till lunch, Mumma! På bussen hem till Väte så var jag tvungen att lyssna på musik i en hörlur eftersom mina hörlurar börjat glappat och den ena slutat funkat (Jag kanske inte var tvungen men iallafall). På kvällen såg jag, Sanna och pappa filmen Miraklet vid St. Anna. En ganska konstig film men ändå väldigt bra.


I morse åkte vi till Hejde för att fixa lite på folkracebilen och för att Sanna skulle lära sig backa. Bilen fick ett nytt rör till buren och blev nymålad innan Sanna backade över två kor ooch en av Hejdes välkända luffare. När vi slängt ut korna och luffaren i skogen så att vargarna inte skulle komma in på gården och klättra in genom skorstenen och äta upp Mikaela som dom gjorde förra gången, så åkte vi iallafall hem. Väl hemma såg jag och Sanna på Death Race medans Pappa laga pizza. Death Race var sådär men ändå värd att se. Sen fick jag äta så snabbt jag kunde så jag inte skulle missa bussen. På bussen till stan snacka jag med PO som skulle in och dansa balett tror jag eller om han skulle till nån kompis, same same. Gick iallafall av vid pastavagnen, samma plats som PO, för att gå till Shell och hämta min cykel som jag lämna där på lördagen. När jag stod inne på shell så kom iallafall PO tillbaka för att hans balettlärare(eller om det var kompisar) inte hade ätit ännu. Så då irrade vi iallafall runt lite med honom innan vi hamnade på Ica Atterdags där jag skulle köpa frukost men också impulsköpte våffelmix som jag tänkte använda ikväll. Lämnade till slut PO nånstans och åkte hem. Nu ligger jag och ser på The Butterfly Effect, sjukt konstig film. Orkade inte göra våfflor ikväll så jag bestämde mig för att göra smeten och testa om den håller till imorronbitti till frukost

Hoppas den håller!

Dagens rubrik kommer är Robinson Crouses kompis namn om han hade mött honom två dagar senare och han hade gift sig med viktoria, det hade varit 18 kungar som hetat Söndag innan honom och han hade hetat Urban i mellannamn istället för Elof som jag hittade på till förra inlägget. Undrar om man hade flyttat nationaldagen till idag om det hade varit så?

Jaja, nu tänkte jag iallafall avsluta med tre random ord som ni sedan kan pussla ihop till en mening som kanske en dag hjälper er genom en svår kris senare i livet. De tre orden är:
Hårspänne
Flugsmälla
Äppelmos
Hoppas att meningen som ni pusslat ihop varit givande och att ni kommer ihåg den till ett senare tillfälle så att ni kanske lyckas rädda cheerleadern eller nåt liknande. Om nån mot förmodan får ut nåt bra ur meningen så kan ni ju skriva till mig om det så att jag kan skicka in det till Bamses brevlåda och vinna nobelpriset i litteratur. Typ. 

/Gustav


Fredag den 17 Elof

Dagen inleddes med att halva klassen höll sina nationella prov-tal och jag var en av dom. Det gick ganska bra och det kändes bra att ha det gjort, nästa vecka har vi inget speciellt tror jag så det blir en slappvecka. Efter talet så hade vi matte och efter det så gick vi till Södervärns aula för att lyssna på två astronomer som pratade om nåt astronomiskt förmodligen. Aulan där sög, stolarna var osköna och man fick inte plats med benen. Föreläsningen var jättetråkig och jag satt och halvsov hela tiden men man kunde inte sömna för att stolarna var så osköna. När vi "lyssnat" på föreläsningen så gick vi tillbaka till säve för att lyssna lite till på samma killar men så visade dom nån satellitbild och det var om möjligt ännu tråkigare än själva föreläsningen. Fick iallafall fika efter hela skiten så det fick väl va värt det.


När jag kom hem så var jag jättetrött så jag hjälpte Johan att städa och sen så har jag i princip sett på Scrubs hela dagen.

Rubriken är för övrigt namnet som Robinson Crouses kompis hade hetat om han hade gift sig med Viktoria och kungen hade dött (och om det hade vart 16 kungar som hetat Fredag innan honom). Undrar dock om man ändrat nationaldagen till idag om så hade vart fallet.


Korpen

Dagen har till stor del bestått av att skriva klart mitt tal jag skall hålla imorrn men jag har också haft idrottsprov och haft nån genomgång på historian. Efter skolan så kom Anton hit för att han och Johan är på musikal just nu. Runt 19 ringde Helmer och undrade om jag skulle med på korpenträning så jag hängde med på det. Fjolårets fotbollsskor var dock för små så jag fick låna ett par 47½ or av Helmer. Det var sex pers på träningen så vi spelade på en liten plan med västar som mål. kändes skönt att inte behöva springa så mycket. Nu skall jag iallafall öva mer på mitt tal innan jag går och lägger mig. Går dock en film på TV som verkar rolig om nån kille som låtsas vara utvecklingsstörd för att vinna paralympics.

Mmmm... Marabou

Har inte hänt så mycket idag heller, betar mest av den ena saken efter den andra på listan över skolgrejer som vi har den här veckan. Hade lite snack om Olles engelska uppsats och så har jag lämnat in kommentaren på den idag. imorrn är det Idrottsprov som gäller sen på fredag ska jag hålla tal på svenskan som jag håller på och skriver lite på nu. Sen så nästa vecka är det inget speciellt så då blir det lite lugnt igen, ska bli skönt. Har inget bättre så jag lägger upp ett litet scrubsklipp med en najs låt på. Martin Sexton - Diner:

Chelsea - Liverpool

En stor besvikelse!! Inleder matchen med 0-2 och man tror verkligen att dom skall gå vidare trots det omöjliga läget. 0-1 var dock riktigt snyggt! Iallafall så tappar dom det sedan till 3-2 p.g.a. en målvaktstabbe och dåligt försvarsspel och en riktigt snygg frispark bortgiven av den frisparkskåte domaren som blåste varannan sekund. Dom lyckades iallafall vända sen och vid 3-4 läge så såg det ut att bli en rysare i dee sista minuterna men sen så klanta dom till det igen och tappade in 4-4 som blev slutresultat. Surt!

Vadedeförnåt?

Vaknade imorse i normal tid, fastän jag hade sovmorgon, för jag skulle åka in till skolan och plugga fysik med Julia och Emmie men det blev mest bara snack och inget plugg. Första dagen efter lovet och så inleds den med en mattelektion kändes asjobbigt men det var inte en så svår mattlektion så det var okej. Andra lektionen efter lovet och sista för dagen var fysik där vi hade prov, hade spenderat relativt mycket tid till att plugga så jag gjorde provet trots att vi fick möjligheten att skjuta fram provet till torsdag eftersom 2/3-3/4 av klassen sket i det. Sju stycken blev vi till slut som gjorde det. Provet var enkelt tyckte jag och jag gick efter typ 1½ timme.


 Väl hemma så märkte jag när jag startade datorn att mitt virusprogram tydligen gått ut men jag lurade det till att fungera idag också, får se hur länge det går. Bestämde iallafall att det var lika bra att virustesta datorn, hårddisken och MP3n så det har stått på hela eftermiddagen och datorn går segt. Orkade inte plugga eftersom det gick så segt så jag och Johan tog en cykeltur ner till hamnen och käkade en glass i glassbaren. Tog en hallon/Saltlakrits, god smak o testa. Nu ska jag skriva en kommentar till Olles engelskauppsats och sen ska jag se fotbollen ikväll.


Plugg plugg plugg

Har "pluggat" nu på morgonen och det lär väl bli så resten av dagen också, börjar iallafall förstå mig på fysiken nu och det känns skönt. Nu ska jag läsa Olles engelskauppsats och jag hoppas att den är bra.

Imorgon så går Chelsea - Liverpool på 6:an och jag sitter solklart i tv-soffan. Även om dom inte har stor chans att gå vidare så hoppas jag iallafall att dom försöker.

PL

Kollade gårdagens resultat i Premier League och Manchester U och Chelsea vann uddamålsvinster båda två medans Liverpool fullkomligt krossade Blackburn med 4-0. Man får hoppas att dom vinner ligan nu eftersom dom med stor sannolikhet åker ur Champions League efter 1-3 fiaskot mot Chelsea, tror inte att dom tar igen det på bortaplan.

Wipeout

Sitter och ser på Wipeput på 5:an. Är så himla kul att se på idioter som slår sig.

Resten av dagen har jag pluggat till skolan som börjar om två dar :-(

Påskidåsk

Låååångfreeeedaaag igår och då var det påsklunch med släkten som gällde. upp vid typ halv 11 för att köra dit tidigt så mamma kunde laga sina flygande Jacobs. kom väl dit vid typ 11:30-11:45 nån gång och vid 12-tiden var det dags för mat. Hoppade över förrätten som bestod av sill och gick direkt till "flygande Jacoben" och "potatisen med köttbullaren" medan de andra åt förrätt. Sen så var det mest "socialisering" som gällde resten av dan, med fika och kubb o tv o sånt.

Efter påsklunchen så var det bara hem o käka lite innan jag åkte hem till kalle, där jag, Anton och Kalle var allmänt omogna så att Jossan blev ganska less på oss tror jag, vid slutet av kvällen så låg iallafall alla tre på hennes minuslista.

Idag så åkte jag, pappa och Sanna till hejde för att få igång "krilles bil", som vanligt så glömde vi typ allt viktigt hemma såsom t.ex. bälte och batteri. Behöves inte göra så mycket med den, vi satte fast stolen och skruvade fast frostpluggen o satte i nåt batteri som pappa tog ur verkstan. Sen så fick Sanna testköra.


Självklart så började bilen koka när Sanna körde. När hon kom tillbaka så fanns det inget vatten kvar, tydligen så hade värmefläkten varit vattenfylld under vintern och frusit sönder, typiskt Sanna att förstöra bilen på det sättet :P.
När Sanna kört klart och vi visste att bilen funkade så fortsatte vi upp i skogen där Olle påbörjade byggandet av Hejde Motorstadion där Sanna skall övningsköra. Tänkte att jag slänger upp en före-efter bild på den som jag tönkte att den skall se ut.



Blev en ganska dålig bild men efter lite "paintning" så blev den helt okej.
Det beräknas iallafall gå ett formel-1 lopp där 2010 och så har jag hört rykten om att Race of champs också vill ha den som arena. I övrigt så är det Glen Hysen och Niklas Wikegård i kommentatorbåset för er som inte ser det. Båda har gått över till racing eftersom dom vill hedra Hejde Motorstadion, plus att Glen Hysen blev avsatt från jobbet som fotbollskomentator eftersom alla missnöjda Fifa-gamers tydligen kommer bombhota honom om han inte slutar.

Jobbe

Blev inkallad till jobbet idag eftersom det var många däckbyten på schemat det innebar att jag fick gå upp vid 6 och förlora 5 timmar av min viktiga lovsömn.

Äbdå relativt pigg anlände jag till jobbet 25 minuter för tidigt, eftersom sävebussen går onödigt tidigt, och märker att Rolle köpt in en megastor kaffemaskin.

Den var så stor att jag var tvungen att klippa ihop sex bilder för att få med den :-P

Orkar inte skriva om min arbetsdag men kortfattat så bestod den av Dammning, Stå i kassan och packa upp grejer.


Kompeterade min Star Wars session(?) idag genom att se femman och sexan och efter att ha sett alla filmerna så undrar jag bara en sak:
Varför har Jediarna tre olika färger på sina lasersvärd medan alla Sithernas är röda?


Dagens I-landsproblem

Det finns bara bilagor i tidningshyllan!! Det kanske inte klassas som dagens I-landsproblem men jag tycker att det är sjukt att det finns så mycket bilagor och när jag ser dom så kan jag tänka mig migsjälv om 20 år när jag går in i nån gammal 7-11 butik i Stockholm och säger:
- Ge mig 23 bilagor.
Expediten svarar: Sådär, vill du ha något mer?
- Har du en Aftonbladet också?
- Tyvärr, vi säljer bara bilagor här.
(Det lät värre i mitt huvud än när jag skrev ner det men jag orkar inte sudda ut det)

Kväll

Idag: (Idag för klockan är inte över 00 (egentligen behöver jag inte skriva att det är idag för jag tänker inte berätta om igår men jag kände för att skriva det ändå bara för att klockan inte var över 00)) Kom hem från stugan(se tidigare inlägg) och såg Star Wars fyra på video, krilles gamla inspelning med skitkass kvalite när det kom text men man fick lyssna istället. Efter det så började SM-finalen på femman. Såg första perioden där FBK tog ledningen med 2-0 sen kändes de lite avgjort så jag bestämde mig för att se Star wars 1 istället (tänkte se allihop så man förstår dom och aldrig mer behöver se dom)¨

Följde iallafall hockeyn på nätet där Färjestad till slut vann med 3-2 och tog hem SM-Guldet. Följde även Champions league semifinalen på nätet där Liverpool tog ledningen med 1-0 men till slut blev överkörda och förlora med 3-1. känns som om det var lite för mycket och dom åker nog tyvärr ut.

I övrigt har det inte hänt så mycket, måste gå och lägga mig tidigt ikväll för jag ska jobba imorrn (Det är därför inlägget kommer innan 00 (Känner att jag kanske har för många paranteser(!) i det här inlägget))

Sov gott

"Stugan"

Hade inget planerat idag men då ringde min bror och undrade om jag ville åka till stugan och spela boule och grilla korv, så de gjorde jag.


Väl framme så inleddes grillandet direkt. Korv med bröd och chokladbananer stod på menyn. Mumma!


Efter lunchen var det dags för kubb där jag Linn och Sanna ägde ut Krille, Tesso och Micko. Sen så spöade jag och Micko dom andra i boule innan det var dags att åka hem.


Ikväll väntar många saker:

Final 5 där Färjestad har chansen att ta SM-Guld

Liverpool - Chelsea möts i deras första kvartsfinal i Champions League

TV400 inleder sin "Star Wars vecka" med första filmen


Today, Tomorrow, TOFärjestad

Igår: (i förgår för återigen så är klockan över 00) Tror inte jag gjorde nåt meningsfullt på hela dan förrutom att PE kom över på kvällen och jag spöa han i kubb och guitar hero.

Idag:  (Igår) Hade sovmorgon som vanligt på lov, gick upp och såg på tv till frukosten. Det var Jay Leno show på 5an där dom hade en kille från fast and furios som gäst, fick se klipp från filmen som Jimmy har sagt ska va bra. Var ocksp nån tjej med som var skitrolig, hon försökte göra hela intervjun utan att bli censurerad men det gick inte så bra:-).
Efter frukosten pluggade jag lite fysik så jag kunde känna mig lite duktig. Nån gång på eftermiddagen skruvade jag loss grenröret från min folkracebil och sen kom Brorsan och Linn hit. Vi (pappa) grillade för första gången i år och det var skitgott. sen så såg vi nån halvbra ny film medans jag följde liverapporter om sm-finalen på datan. När filmen var slut så hann jag se förlängningen där färjestad vann!! Sen åkte brorsan och Linn hem. Nu har jag och sanna luggit(liggat,laggit,laggat) och sett några avsnitt Scrubs innan det var dags att sova (skriva blogg)


Har inte lagt upp nån bild på länge så jag lägger upp en random:



PS. Jag fick jobb på torsdag idag så jag kan inte gå påskparaden :-( (:-D) :-P


16:35

Marius Holtet styr in Martin Sevcs skott och avgör matchen i sudden death. 3-1 i matcher till Färjestad.

Imorgon tar vi sm-guld

Spännande

Färjestad - HV 71 2-2 efter full tid!! Förlängning väntar!

TV-kväll

En söndagkväll utan någonting planerat så den gamla hederliga TV sätts på uppe på rummet. Tyvärr så har ju 4:an slutat visa Beckfilmer och gått över till att visa Van Weeeteeereen som man inte vill se på. så jag slår över till 5:an där dom sänder sanningens ögonblick. Ett pissprogram där dom har gjort ett lögndetektortest med massa personer och sen valt ut dom personer som svarat skömmigaste på dom konstigaste frågorna och sen sätter dom dom i studion med deras mamma i publiken så att hon kan sitta där o säga "AAAAAmeeeenn Herreguuuuud det trodde jag veeeerkligen inteeee om min dotter/son" på varje fråga och sen låtsas som att dom inte blev så påverkade för att sen gå hem och gråta över hur hemska barn dom har. och sen visar dom det på TV och ger idioterna pengar.

Frustrerad över skiten och över att jag inte kan hitta något kul och se gör jag ett desperat försök och zappar över till Svt 24 och blir överlycklig!!!! Dom visar gamla hederliga Så ska det låta, ett urgammalt program som aldrig blir dåligt. Jag får flashbacks från den gamla goda tiden då Peter Harrysson var programledare och hela familjen satt bänkade framför TVn. Så ska det låta är ett sånt där program som verkligen aldrig blir dåligt även om dom byter programledare (Peter Settman är grym han med). Nu ligger jag här och ser på när Idol-Markus och Sara Löfgren spöar Shirley Clamp och Thomas Järvheden. Programmets överraskning blir solklart att Markus och Sara förlorade poäng på bildfrågan(!) Har det hänt att nån gjort det förut i programmets historia???

Tack Svt 24!!! You made my day!!

Söndag

Tänkte testa att dela upp det här inlägget i två delar. en vardagsdel och en sportdel så att dom som inte orkar läsa sportdelen (typ Julia) slipper det (om dom nu inte väljer att läsa det ändå av nån anledning).

Vardag:
Gårdagkvällen spenderades hos min farfarsbror som fyllde 82år. där bjöds det på smörgåstårta och vanlig tårta, jättegott. Efter det så åkte vi hem till mormor för o hämta hennes deklaration(eller nåt sånt) innan jag åkte vidare till Anton där vi såg på nån konstig kinesisk show som var jättekonstig men ändå skitkul. Efter det såg vi Sanningen om Rödluvan som också var rolig. kvällen innehöll också taggning av POs foton och hångel med antons katt.

Idag sov jag typ till 12, som man ska när man har lov, innan jag gick upp och spöade Sanna i kubb innan vi(jag, far och sanna) åkte till kusin Birgit för att köra fram LTn som sttod där i ett garage. Sen så åkte vi till farmor och farfar för att pappa skulle fixa Olles eller farfars(?) bil.


Sport:
På lördagsmorgonen (12:30(som anses som morgon eftersom det är lov)) var det dags för ett avgörande i division 4 där det stod mellan Skarphäll och Klintehamn som möttes i ett helt avgörande möte i Sävehallen. Förutsättningarna var att vi (skarphäll) var tvungna att vinna med 6 mål för att ta hem segern. Dessvärre så blev det förlust med 12-3 men det var nära att vi vann med 6 mål :-)
Detta innebar att Skarphäll kom trea i serien eftersom Hemse passerade oss, det innebär att Skarphäll bara är bättre än ett lag på Gotland och det är Hansa Hoburgs B-lag som kom sist i division 4, men det är typ 93or som spelar där.

Striden i Premier League lever vidare eftersom både Liverpool och Manchester United vann uddamålsvinster som avgjordes i 90:e minuten. Chelsea vann också men med 2-0 så dom hänger också med.

Såg sista perioden i tredje finalen mellan HV71 och Färjestad där Färjestad bortaslog HV med 3-1. Tredje perioden var iallafall riktigt spännande och jag kommer garanterat sitta bänkad på tisdag då Färjestad tar emot HV hemma i Karlstad. 19:00 på femman

Ni får gärna lägga in lite kommentarer om mitt nya inläggssätt eller om nåt annat om ni känner för det.

After dark

Igår: (iförrgår för klockan är över 00) så hade vi en tråkig dag i skolan men eftersom vi var lediga idag (igår) så var sävefesten ett måste. Kvällen inleddes här i stugan där vi klämde in 12 pers tror jag, innan vi drog vidare ner till Hp5 nån gång runt 11. Var sådär halvmycket folk där tyckte jag men det var ändå kul och man träffa massa trevligt folk. Blev dock besviken när dom stängde vid 1 istället fför 2 som det var på den gamala goda tiden(?) fick skjuts av Sandra hem iallafall så jag slapp gå upp. När man kom hem var man ändå inte trött så jag diska upp och sen började jag se på "The green mile" i typ en timme innan jag gick o la mig.

Idag: (igår): Vakna vid typ 11 men låg kvar i sängen i en timme och såg vidare på the green mile, typ dödslång film. Sen nån gång kom Unn o Lotta och hämta sina grejer dom lämna kvar igår (i förgår) och senare också Julia. Skulle sen till brorsan för o klippa mig på "salong Linn" sp jag tänkte ta bussen, läste dock busstidtabellen på fel sida av vägen så jag missa den med 10 minuter. Sket i bussen och gick istället var ju ändå fint väder. Väl framme så fick jag min klippning och tappa väl runt 10-20kg skulle jag tro. Senare så åkte vi ner till Joda för att käka mat med min familj och Linns mamma, bror och hans flickvän. Efter lunchen så fortsatte vi till Wisby strand *(eller vad de heter) där vi såg på After dark. Va ganska kul men de börja väldigt tråkigt med massa dåliga imitationer av kändisar men sen så vände det när babsan gick ut i publiken och flörta med lite folk och drog lita gay-skämt, sen blev det lite bättre efter set men showen får 3/5 brunstiga kor. Kom hem och såg klart the green mile.


Idag: ( Det riktiga idag) Skrev det här inlägget och chattar med Jimmy. Egentligen inte värt att skriva med men ja gör de ändå i brist på bättre vetande. Go natt

Youtube



Har precis lärt mig hur man lägger upp youtubeklipp på bloggen :-)

Onsdag

Har skrivit nationella provet i svenska idag, skulle skriva en uppsats på typ 5 timmar sen kunde man gå hem . Satt i ungefär 3 innan jag blev klar, kändes bra och skönt at bli av med det.

Har ett tillägg på Kenny Starfighter inlägget. Om dom pratar svenska i galaxer typ miljonalt år iväg hur kommer det sig då att det inte är det världomspännade(?) språket på vår planet? Tycker de är ganska konstigt:-)

Såg Transporter 3 idag, enligt Kalle den bästa Transporter filmen men jag tyckte den va sämst. Slagsmålsscenerna var uppspeedade så dom blev bara usla, annars var den bra.

/Gustav


Kenny Starfighter

På allmänhetens (Linns) begäran så skall jag recensera Kenny Starfighter. Eftersom jag aldrig har sett på Kenny Starfighet förut så vet jag inte om jag fått allt rätt men jag försöker.

Filmen utspelar sig innan serien under hans utbildning till att bli rymdhjälte. Kenny är kass och han har gått om några år men nu säger hans mamma att han inte får några fler försök så om han inte klarar examen detta år så får han bli frisör som hans familj. Ska mog också sägas att många år tidigare så fanns det en grön kraftdiamant som dom sköt iväg ut i ett svart hål och tydligen hamnade på jorden som ligger på andra sidan det svarta hålet.

Filmens:
Bästa -
Björn Gustavsson var lysande i rollen som Kennys bror Lenny och retar Kenny för att han inte blir rymdpolis och äter shampoo.

Sämsta - I sista scenen så är Kenny i bild och hans skydd speglar sig så att man ser alla kameror. Var kul och se men det var nog inte så planerat.

Filmen hade en bra start och en bra avslutning men i mitten så var den ganska tråkig vilket sänker betyget till:
3 av 5 Chindogus

Om du inte vet vad en Chindogu är så kan ni se en här(tror att det är en sån)

RSS 2.0