vem vet minst

Så, morgon på dag 3 eller vad de blir idag.. var i förbjudna staden igår och den va skitstor verkligen! Muren idag som sagt eller skrivet, har sovit skitdåligt men de får gå.. nu kom vår frukost så skriver mer sen nån gång

hej, alla bakfulla fyllechaffisar!!

Misstänker att mina sms inte kommit fram till varken mor eller Emelie så får väl uppdatera lite här då. Kom fram till Peking utan problem även om jag var väldigt nervös, men allt löser sig om man bara tänker efter lite.. fick väl typ 2,5 timmars sömn på hela resan så ja g borde väl gå o lägga mig snart (23:07 lokal tid) imorrn blir de förbjudna staden och sen muren på tisdag, ska bli awesome.. . peace!

@ Arlanda 2

Sitter på flyget nu, på andra sidan gången sitter en korean med århundradets största glasögon, nice!

@ Arlanda

Har dom dubbdäck på flygplan?

Et app 2

Andra etappen den så kallade "bussetappen" är nu avklarad! Passade också på att käka en kebabtallrik på centralen som inte var särskilt god men de får väl duga. Tänkte att jag skulle ta mig ut till Arlanda i god tid för jag visste inte om man skulle va två timmar före avgång som jag fått för mig, när jag kommit fram och frågat en sas:are så så hon att man kunde checka in 45 minuter innan "för att vara på den säkra sidan". Jaja, kan ju lika gärna sitta här som på centralen.. . Dagens överraskning: flygbussen ska typ precis gå då en turk hoppar på o skriker åt en kille som tydligen snattat i hans affär, medans killen skriker att han inte gjort nåt och att han har bråttom till sitt flyg. Till slut så ger iallafall killen turken lite pengar och vi kan åka.. ska inte ta sida eller nåt men det kan sägas att killen verkade lite dum i huvet och sen inte ens gick av bussen när vi kom till Arlanda, så bråttom hade han.

Et app 1

Som reseappen borde heta.. Iallafall så har jag kommit av båten nu och sitter på båtbussen. Dagens första nederlag: Glömde korsordspennan hemma, fick bli två nya för 10 spänn styck. Dagens första överraskning: Dom har skaffat bagagerullband i Nynäshamn, slapp springa ner till dom gamla vagnarna.. Detta e ju också ett litet bevis på hur länge sen de va jag var av ön om de nu var länge sen dom skaffade dom

Sooooooo..

Imorrnbitti 07:05 går båten till Nynäs, första etappen på min resa till Kina. Och jag vet att när jag står där på terminalen vid Nynäs så kommer det värsta att vara bakom mig.. Inte båtresan då då, den kommer gå lätt men o kliva upp ur sängen vid halv 6 kommer va sjukt jobbigt, sen om det är värre än en 9 timmars flygresa till Peking är ju frågan men enligt den här sidan så är det ju uppenbarligen så..
¨
Kommer troligtvis i min tristess o uppdatera bloggen mellan varje etapp så att inte mamma och pappa tror att det händer nåt läskigt.. så.. ses imorrn bloggen..

Åk 40*C..

eller resfeber som det också kallas.. (vet inte hur man gör ringen till graderna)
Drar alltså till Olle i Kina om sisådär 35 timmar för er som missat de, helt själv på dom stormande lufthaven som man seglar sina flygskepp..
Har väl inget o skriva egentligen men jag orkar inte packa så ni fick det här inlägget..

Bi Bi hemsk många bin

Efter en fryscykling till "Ovanför grannkärringen" så fick man så äntligen sitt pris som rebuskung som jag nu skall lägga i en låda och skicka till tadzjikistan för att användas av nyhetsreportern för "Ugdahalo 3" som skall ha den när han sänder ett inslag ur nån kolgruva där ordet ljus inte finns i ordboken, hoppas den aldrig mer ses av mänskliga ögon...

kramp i örsnibben

Tog ett sista innebandypass innan Kinaresan och trots att det var fyra mot fyra på lite mindre plan så var de bra tempo för första gången på typ 100000 timmar eller kanske 2 månader om det blir någorlunda samma sak, kul för en gångs skull men nu för de vila innanavresa på lördag :-)

i övermorgon

Sitter och ser på en dokumentär från 2004 på tv, the Day after tomorrow heter den.. det sjuka är ju att jag minns ingenting av den stormen borde man inte de?:-S

Hihi


Krum


HEJ


sallaf

Det blev aldrig riktigt lika spännande när dom skulle ta över "Planet of the grapes"

ARRRRRRRGH!!!

Hur skulle en modern sjörövare se ut?
¨
¨
¨
¨
Ungefär såhär gissar jag på:

tredje klotet i rännan..

De kan ju inte va lätt o ha tandställning i Alaska, varje gång du ska slicka dig runt munnen fryser tungan fast i metallen..

Smogg! För det rimmar så bra på...

Jogg! Japp, jag har gjort en koll på Jogg.se för att se hur mycket jag sprungit sen i Augusti och vilka mål jag skall slå i år. Tydligen så sprang jag 66,9 km förra året vilket kanske inte blir så svårt o slå, behöver bara springa 6 km/månaden för att slå det..
¨
Däremot så skall jag fan springa en mil under 50 minuter, förhoppningsvis vid blodomloppet nästa år. Det är alla mål jag har satt så dom ska jag se till att klara.
¨
Vet inte om jag skrivit nåt två gånger för jag skriver lite sen ser jag Scrubs i 10 minuter och glömmer bort vad jag skrev..

kd ur

Är citroner söta innan dom mognar?

whaaaaaat

Hur kan Carolina af ugglas tycka att det är kul att "panta mera"? Hade hon inga leksaker när hon var liten eller? Det enda hon hade o se fram emot var när pantkassen blev full o hon fick åka med familjen till den lilla affären o panta? Missförstå mig rätt, jag tycker de e bra att dom gör reklam för de och jag pantar gärna för de e bra för miljön men fanemej inte för att de e kul!

Biff av grönsak

Inte för att va nedlåtande mot ishockeyspelare men hur svårt kan det va o va kylig när man spelar på en plan av is?
¨
Värmer upp inför kvällen med att se tredje perioden av Rysslandmatchen
Konstigt att det kan va så spännande att se på em match fast man vet hur den slutar

Munskölj med pusssmak

gustavhederfeld.blogg.se är ju som alla vet känd för att vara en fjortisblogg eftersom alla som läser den uteslutande är fjortisar (Du vet att du är en). Men vissa är ju mer fjortisar än andra och mina två största fjortisläsare (Sanna och Olle) frågar ofta "Hur såg Justin Blieber ut när han var 6 år?". Det visade sig att det skulle bli mycket svårare än jag trodde. Det fanns varken här, här eller här..
¨
Jag fick gå längre i min forskning! Jag bestämde mig för att backtracka Justins mobilnummer så jag kunde hitta hans nummer innan de och innan de och så vidare tillbaka till 2000 då han var 6 år. Jag kollade runt lite på hans samtal och upptäckte ett nummer jag kände igen och jovisst han blev uppringd av Aaron Carter. Jag kollade upp det mer och det visade sig att samtalet fanns inspelat i början av den här videon:
¨
¨
Men kunde detta verkligen vara Justin Bieber? För att vara helt säker så hackade jag mig in på Youtubes video-DNAdatabas och matchade killens DNA med Justins i en nyare Justin video och visst, det matchade!
¨
Så nu vet ni..

RSS 2.0