Jättejobbiga att raka!

Tänkte dela med mig av den här låten som jag tycker bra:
¨
¨
Anledningen att dom är med i min inte så musikinriktade blogg är däremot för att uppmärksamma stunden innan låten börjar då han som först står på scenen ropar upp Olly. Som ni hör så ropar han ju upp Olly också vilket innebär att Olly då är ganska långt ifrån scenen men ändå så börjar han sjunga direkt efter som om han redan står på scenen. Jag har räknat ut att detta kan komma sig av tre anledningar:
¨
1. Olly har en trådlös mikrofon som han sjunger i medans han går upp mot scenen, men det verkar ju väldigt high-tech och sånna förekommer nog bara i mycket mer avancerade civilisationer i yttre rymden..
¨
2. Olly står redan bakom honom på scenen där han stått och gömt sig medan den andra killen sjungit sina andra låten. Detta verkar inte heller så troligt för om han gjort det så skulle ju den andra killen bli rädd och skrika till vilken jag inte hör att han gör..
¨
3. Till den mest troliga teorin då: Olly Murs har världens längsta ben!! Troligtvis sisådär 10 meter långa så han tar bara två av sina 10-meterskliv och hoppar upp på scenen och börjar sjunga, helt logiskt.. Då kan man ju också tänka att Olly har tur som är en kille för om han var en tjej så skulle ju dom benen vara jättejobbiga att raka!
¨
Se där! Inlägget och rubriken hängde ihop för en gångs skull.. Cooolt!

tvångstoast

Hur fan står Fabian egentligen ut med o ha två rullband som går genom kontoret hela dagarna?

Gruff i skuff

Trängas med massa stressat folk för att köpa saker jag inte ens visste att jag behövde.. Nja, jag skippar nog mellandagsrean.

apropå nåt

"Sporta så som de va tänkt från början, med hela kroppen!"- jo, men inte han va de tänkt att man skulle sporta framför en tv.. fan va jag hatar kinnektreklamen..

The Weelcalender

Då var den över och äntligen fick jag min vinst som jag borde tagit redan första året men sjabblade bort.. Känns skönt o inte ha nåt liv igen och att utan egentligen tänkt o satsa från början fått upp glöden och sen krossat motståndet (Utom Carola). Tråkigt att missa den först på att lindansare tydligen inte dansar men men, nu är ju bara frågan om man kan bojkotta den nästa år och ha en normal jul eller om jag ska komma tillbaka o bli den första som vinner för andra gången, vi får se :)

svampbobfyrkantmaraton!!!

Behövs de egentligen säga nåt annat?

trevligt att påkas

Har ni hört om den ursprungliga översättaren till lejonkungen som fick sparken för att han döpte det onda lejonet till skärde?

Önskeappen

Klockan på min mobil visar att det är klart och soligt ute fastän de e kolmörkt, Varför har inte klockan rätt för :(

Hatten

Hur mäter man egentligen en stor applåd?
Är de efter hur många som deltar i den, hur brett man viftar med armarna mellan slagen eller är det efter hur mycket inlevelse alla deltar med?

Jättekastrull

Som utlovat..
¨
Fiiiin bild...
¨
Emelie, hennnes lillasyster Ebba och jag julbakade i helgen
¨
Johan och jag  gymmade förra veckan så nu ser jag ut så där..
¨
Körde över 123456-gränsen med postbilen.. Superdupermegaawesome!
¨
Köpte man julvört på Ica Maxi idag så fick man 600 stycken för bara 14,90!
¨
Det här blev ett bildinlägg för er som inte märkte de.. bara så ni vet!

Förhoppningarna hoppade iväg

Bandymatch idag mot Östergarn, serieledarna som ärbäst i serien.. Vi spelar med en kedja mindre än vanligt om vi nu ens har de och vi har vår andramålis som inte har stått nån gång förut (kanske i nån ungdomsserie) Känns som en enkel vinst..

Det som slås i glas, går i kras..

Hade ingen lust att gå upp ur sängen i morse men när emelies familj kom så var man ju så illa tvungen..
Drog på mig kläder och skulle vinkla upp persiennen men då har Emelie lagt nån jävla batterisak på den, så den svingar i sladden och krasar in i lampan som Emelie fick i 20-årspresent av sitt jobb. Bra  start på dagen..
plockade av allt glas av ljusslingan (som alltså låg i lampan) och nu fick den istället vara extrabelysning i adventsljusstaken. Kanlägga upp en något bättre bild ikväll när de e mörkt:
MYYYYYS!!

Glasögonborste..

..Som är min nya uppfinning heter.. det är en diskborste på ett par galsögon så man verkligen kan se fläckarna..
¨
Dags för Wheeltable-h nummer två ikväll!

Rastlös rast..

Kommentar på "Skärpning med slipsen"
¨
Postat av: Anna

Tänk om spåmannen säger att du kommer dö inom en minut och har rätt, skulle de inte kännas rätt ovärt då?!

¨
1. För det första så skulle jag ju då få träffa en äkta spåman/dam vilket e ganska häftigt!
¨
2. För det andra så skulle ju spåmannen/damen förutse att jag kommer och därmed göra en show av det. Han/Hon skulle därför inte säga "Du kommer dö inom en minut" utan hans medhjälpare skulle smyga upp med en kista bakom mig och hon/han skulle säga "Kolla bakom dig" och jag skulle falla död ner i den, sedan skulle dom kasta ned den för en rutschelkana som leder till krematoriet (Som alltid ligger bredvid spåhuset i USA (Står på internet)) och på så sätt skulle mina föräldrar slippa köpa en kista och det skulle bli billigare o frakta hem en urna än en kista. Det är en "win-win-win-situation" (Jag vinner om han/hon inte vet att jag ska dö och får göra min segerdans)
¨
3 VÄRT!

Skärpning med slipsen

Vi tackar Mick Karn för dagens läsarfråga som lyder: "Vad skulle du göra om du bara hade 24 timmar kvar o leva?" Självklart förväntas de att man ska svara nåt som "Jag skulle spendera tiden med min familj eller flickvän" eller "Jag skulle mörda min gamla mobbare" eller " Jag skulle lära mig flyga". Men nej de skulle inte jag! Jag skulle kapa en flygplan, flyga de till USA och åka o se nån känd spåman (Jag antar att de bara finns kända spåmän i Usa eftersom dom e dumma i huvet där..) Sen med typ fem minuter kvar skulle jag låta honom/henne/geten spå min framtid för att när han är klar plocka upp spåkulan/tekoppen/min handflata o slänga den i golvet o skrika "NO I´m gonna die in a minute! In your face!!" o göra en segerdans framför honom tills jag ramlar ihop på golvet o dör..

Graviteten drar mig tillbaka

Bestämde mig i början av december för att bara ta Kristian äckliga rebustävling lite mer på skoj i år, men sen kom en vinst här och en vinst där och helt plötsligt leder jag skiten.. Jag måste uppdatera bloggen minst en gång i halvtimmen, jag ligger vaken på nätterna och räknar ut formler om vad nästa dagens rebus kommer innehålla för ord och jag hackar mig in i ryska sateliter för att se när han tar upp mobilen eller går till datorn.. Fan också!!

Fröna Sattes i Avgrunden..

Wheeltable-h med Citymail ikväll! Sen kanske lucialoppet med mål under två timmar imorrn..

The Dark Horse

Har hittat en kille på facebook som har Citymailkläder på sin profilbild. Vet inte om jag ska va stolt eller skämmas :P

Hyddan full av kryddan

December har inletts och det är nu okej att börja köpa julklappar! Alla presenter som köpts innan december räknas bara som klappar eftersom dom inte e inhandlade i under juletid, de e de som e skillnaden för er som inte vet de..

RSS 2.0