Vetemjöl

Jag har funderat lite på det här med sommar och vintertid. Om man är född när det är sommartid så borde det ju innebära att man tjänar en timme när det blir vintertid och blir kvitt när det blir sommartid igen. Medan om man är född under vintertid så förlorar man en timme vid sommartid och sedan får tillbaka den igen. Alltså har man som sommartidsbarn potentialen att leva två timmar längre än en person som är född under vintertiden och lever precis lika länge. 
 
Suck it alla vintertidsbarn!
 

Die Blogge

Hej bloggläsare! 
Har länge tänkt att jag borde skriva om mina mål för löpningen i år men inte orkat eftersom jag inte orkar sätta några kloka mål i år typ. Jag vet att jag ska springa tjurruset men där sätter jag inga mål på tiden och jag vet att jag skall springa Lindingöloppet och där är målet att jag skall springa hela tiden, i övrigt så kanske det blir något lopp på en mil här i Örebro men det blir nog lite mer impuls i så fall. 
 
Har för övrigt hittat ett fint löpspår i närheten av vår nya lägenhet så nu skall det dras igång på riktigt igen. 
 
Jag har också tatuerat mig för dem som inte visste det:
 

Tryne

SHL-slutspelet har startat och Färjestad har vunnit de två första matcherna mot Brynäs med 2-1 och 4-2, detta borde ju innebära att de kommer vinna nästa match med 8-4 och den fjärde med 16-8. Tänkte bara tipsa er om att det kommer att vara intressanta och målrika matcher i framtiden :)

RSS 2.0