Makrillssmör

Har inge kul att skriva så jag skriver massa tråkig info istället:
  • Gustav Vasa brukade tappa sin nyckel så han knöt fast den i skägget
  • Innan bubbelpoolen uppfanns så betalade Bill Gates folk för att prutta i hans pool.
  • Före elledningen uppfanns så satt fåglarna på folks tvättlinor och sket på deras tvätt. Så folk tvingade nån att uppfinna nåt annat som dom kunde sitta på. Elen blev bara på köpet för att det var det bästa nån kom på.
  • Innan vattnet uppfanns så badade man i pungsvett!
  • Killen som uppfann vattenskidorna var allergisk mot vatten.
  • Namnen Karl, Anton och Patrik blev påkomna av föräldrar som ville straffa sina barn.
  • Dammsugaren uppfanns av en kille som var väldigt ensam, if you know what I mean ;)
  • Den första bilen hade bara en växel, backen. Så dom monterade på alla hjulen åt fel håll.
  • Killen som uppfann spegeln tog livet av sig för att var så ful.
  • Innan håret uppfanns så klistrade man fast gräs på flinten.
Hoppas att ni inte kollar upp någonting av detta men står de på min blogg så är de ju sant. Så ni som fortfarande går i skolan kan ju skriva denna fakta på nästa historieprov om ni vill.

Snö!

DET SNÖÖÖAAAAAR! (ifall ingen märkt det)^^ Fy fan va jag inte gillar snö! Folk kör i 60 bara för att dom tycker att de e halt och 40 för att dom inte har dubbdäck. Sen får man massa snö i skorna när man cyklar post så att de blir dammbildning i dom sen så fryser man konstant om fötterna resten av dagen. Det enda bra är ju att man kan ta ut sina aggressioner på folk utan att skada dom genom o kasta snöbollar! Förhoppningsvis blir helvetet inte kvar så länge. Men kanske blir snö på min födelsedag? Who knoes :P

Rain, rain makes no snopppain

Det är inte förrän du cyklat post på Terra Nova i spöregn med genomsura brallor, en insjö i skorna och tvingats springa trappor efter som du inser hur mycket du gillar ditt jobb! Det på Shell alltså..

grönbetor

Nu har jag inte skrivit något inlägg på 2 dagar och 2 timmar, om man inte rankar det här då...

Gurkmix av dixiechicks

De bjöds på storkross idag i hemsehallen när Skarphäll slog Hansa Hoburg B med 16-4. Fick bara in ett mål men får väl vara nöjd ändå. Och vi fortsätter att toppa tabellen tillsammans med Wall antar jag, om dom vinner sin match..

"I am your father sday"...

...Som George Lukas egentligen ville att Luke skulle heta för att hylla denna vackra dag. (Och sen lägga Luke längst bak istället för först i citatet)

Brödsmulor

Novembers bad avklarat! Och det enda konstiga är att Jag o Olle inte var dom enda idioterna som badade idag, två yngre killar på moppe badade också, vilka idioter...

So you think you can eat?

Det är dags för det ni alla egentligen läser den här bloggen för! Det ni alla har väntat på! Ni har väl alla sett fjortisbilder? Och ni har väl alla sett Folkracefjortisbilder? Men nu kommer det ultimata av det ultimata! Brevbärarfjortisbilder!!!
_
Hope it made yoour day..

Kroppkakor

Facebook klagade på att min tjelvar inte var aktiv längre så jag var tvungen att byta konto, så nu har jag bytt till mitt hotmailkonto så nu är de fullt med massa jävla mail från facebook och jag orkar inte med skiten! När jag orkar ska jag avställa mailen..

Syltmunkar

Du ska hjälpa din mor o grädda ciabattabröd, fyra påsar med sex bröd i varje och det får plats åtta bröd på plåten i taget. Allt är uträknat så att du kan grädda allt på tre plåtar. Tänk dig då om nån idiot på ciabattabageriet har räknat fel och lagt i nio ciabattor i en påse? Det förstör ju hela dagen! Hur jävla svårt kan det vara att räkna till sex? Tappade han bort sig efter tre eller? Världens lättaste jobb och han/hon misslyckas, vilken sopa! Men men, då får man väl köra nio bröd på en plåt då..
_
Eftersom jag vill att detta inlägg ska sluta lyckligt så slänger jag in en till bild:

A day in the asshole

Första körningen till Gotlands rövhål gick bra, synd bara att man kom dit mitt i rusningstid. Fick stanna vid väjningsplikt och vänta i en minut medan två traktorer körde förbi..

Packat o klart

Imorrn är de dags för min tredje tripp, och min första ensam, till gotlands rövhål och nu är allt klart, ny skiva bränd och nödraket packad. Hoppas bara att man inte fastnar nånstans några mil från närmaste civilisation..

Hej och hå och lite hasch

Återigen så körde jag post till Gotlands rövhål och nu känner jag att jag hittar lite där, vet inte om jag ska skämmas eller ta livet av mig..

Vägg if

Toppmöte i trean mot Wall som också plockat fullt och det blev en tuff match låg under med 2-5 efter två perioder men spelade riktigt bra i tredje och fick en poäng med 5-5 som slutresultat. Fick in ett mål på ett dåligt skott men allt räknas, ligger stabilt och snittar ett mål per match..

In basket

Har fått två intressanta mail idag:
Nu vet jag inte hur bra de syns men det första är från Suderbiblioteken ett nyhetsbrev. Skulle inte tro att jag nånsin lånat en bok från ett bibliotek från sudret och har aldrig fått mail från dom heller men just idag så bestämmer dom sig för att "Hmm, den här Gustav Hederfeld vill nog åka tre mil ut mot Gotlands rövhål för att låna en bok så jag tror jag mailar ett nyhetsbrev till honom.."
_
Det andra mailet är från min kusin Maria som jag inte tror jag nånsin fått ett mail från heller, Det konstiga med detta är att det är döpt till "Utiliz eYourSk illsFr omHo me" vilket är "särmittiordat" och det känns inte som att Maria skulle skriva så. Plus att det är skickat 05:58. Alltså skulle Maria ha vaknat typ halv sex, troligtvis för att gå till jobbet, känt ett plötsligt sug efter att skicka ett kedjemail/kulmail (Vad man nu kallar dom) till mig trots att hon aldrig skickat nåt förut och jag kan lova att hon fått sånna förut från moster Ankie.
_
Det jag ville säga med det här är helt enkelt att jag har inget att göra..
_
OBS! Inga mail skadades allvarligt under skrivandet av detta inlägg..

Kisspaus

Har fått lärt mig att köra högerstyrt idag, Askalas med Kalle Anka på bas! Sen har jag fått åka med på det distrikt jag ska köra i framtiden. Ardre, Ala, Lau o När om jag inte minns helt fel, några socknar ute i Gotlands rövhål iallafall men de ska bli skönt o slippa cykla var tredje dag. Bättre än så blir nog inte mitt första seriösa inlägg på typ ett halvår..

Dagens I-landsproblem

Är sugen på chips men mina mjukisbyxor är nytvättade och fortfarande blöta och jag orkar inte gå till Shell i jeans..

(Nya Zeeland)

Jag har äntligen kommit på hur Usain Bolt har gjort för att bli så snabb! Man har hjärntvättat honom så att allt det lilla dammet som satt fast där inne försvann och han blev lite lättare och kunde springa lite snabbare..

RSS 2.0