Gäster med rester..

..som jag skall kalla mitt matlagningsprogram..
_
Iallafall, vet ni vad som händer om man släpper ner en fin gammal dator från soffkanten? Den funkar såklart! Visst den går sänder lite och en sladd hänger ut men vad gör det om 100 år?
_
I övrigt har jag skaffat en jogg.se-profil nu så jag ska börja antifetta mig..

Din tredje

Tänkte att ni skulle få se lite hur de ser ut i vår lägenhet:
Här är vår garderob/Städskrubb
¨
Vår andra garderob/klädkammare
¨
Och här är vår tredje garderob!
¨
Sen förstår jag att alla kanske inte är så intresserade av våra garderober..
..Så jag slänger också upp en bild på vårt handfat!!!
NICE!

Hur många uppförsbackar finns de i världen?

Förlust mot Corona med 7-2 lite för stora siffror enligt mig men men, bara vi kommer till cupen så..
Tydligen ska jag flytta in i nya lägenheten imorrn så de får bli natttvätt inatt..
Ja mer finns väl inte o säga just nu..

Katten i sandklådan..

Notera att jag är med på framsidan i GA idag! Ska nog lägga upp bild imorrn..

Kraftig lutning..

Sprang blodomloppet på 51,28 vilket jag är asnöjd med! kände ändå att jag kunde gett mer och mitt skosnöre gick upp efter typ 1,5 km så jag fick stanna och tappade tempo. Vill springa igen så jag kommer under 50 men de får väl bli nästa år..

Dass bloodifrace..

Ska springa en mil för andra gången i livet snart.. Under timmen är målet men de klarade jag förra gången med sex sekunder så de borde va lugnt. Har ställt in runkeeper till kilometer istället för miles så jag vet hur långt jag sprungit också..

Rumpswing ur funktion

90 minuter idag mot Roma, spelade väl halvkasst som vanligt men laget spelade bra och dom första av deras mål var bara rena skitmål.. Förlust med 4-1 var oförtjänt.

Fläsk!

Skönt att äntligen få ett bevis på hur fet man är :D

Flera bänkar i klacks-parken

Varför har dom en gigantisk tomatklyfta i nachotallriken på Joda?
Den är ju uppenbarligen helt överdimensionerad i jämförelse med resten av nachoingredienserna så varför har man inte hackat den som allt annat? Som jag ser det har man tre val som kund.
  1. Peta bort den helt överdimensionerade tomatklyftan, vilket bara lämpar sig för mesar som Emelie och Kristian..
  2. Äta den för sig med eller utan ett tacochips men det känns ju väldigt tråkigt..
  3. Hacka den själv..
Och tror dom seriöst att jag vill hacka min egen mat eller? Jag vill ju att den ska va klar o bara sleva in i munnen! Hade jag velat hacka min egen mat hade jag väl lika gärna kunnat åka till IKEA och köpt en "Gör-det-själv-nachotallrik" där man får slakta sin egen ko och odla sin egen majs och så vidare.. Så ta och skärp er nu på Joda och hacka den jävla tomaten åt mig!!
/Gustav "Lingonveckan" Hederfeld...

Havande

Va fan är de här för jävla slogan?
¨
"En vinnare på mackan". Va fan har kalkonen för mål i livet egentligen? Har kalkonen seriöst som mål i livet att komma först in i slaktmaskinen? Nej jag tror faktiskt inte de! Och om den verkligen har de så är det ju ändå bara en om dagen som kan va först in i slaktmaskinen när den startar på morgonen. En kan bara vinna så enkelt är det! inte som i Visby halvmara där alla får medalj och är vinnare bara för att dom deltagit. Nej, tvåan är första förloraren så om dom verkligen ska ha den där sloganen på sin förpackning så vill jag fanemej ha den kalkonen som kom först till slaktmaskinen den morgonen den 23e mars, annars får dom fanemej ta i byta slogan till "27 skivor av en dålig förlorare på mackan"...

Siebenhundert

Tänkte slänga ut mitt 700:ade inlägg på bloggen o säga att Mammas pojkar vann Höstpremiären mot Utamayaku FC med 7-1 och jag fick göra mitt första mål för i år. UFC var dock bara tre pers i början av matchen och sex i slutet så de var kanske inte så bra ändå men ändå skönt.

Flygande tallkottar

Har märkt att jag inte bloggat på typ nio dagar så jag tänkte ta tillfället i akt o be alla mina läsare om ursäkt... NOT!! Vadå? "Förlåt för att jag har ett liv"? Nej, jag e glad för att jag har ett liv ibland och jag tänker fan inte be om ursäkt för de! Skaff dig ett eget liv och sitt inte inne på min blogg hela dagarna om de inte passar sig att jag har uppehåll ibland! Fan va jag hatar bloggare som ber om ursäkt för att dom inte bloggar ibland...
/Gustav "Lingonveckan" Hederfeld...

Himelsk jord

Hur vet man när man har slut på osynligt bläck?

Svartmålad vit bil..

Kom inte på nåt att skriva...

Kravmärkt

Pass 1 av 4 avklarat! Försov mig och kom 20 minuter för sent så de började ganska kasst..

Fruktbar

Ska jobba 7-15 + 16-24 pass nu i två dagar framåt (YEAY!) och hur laddar man bäst upp inför den tortyren? Genom att sova tönker ni kanske och jo de vore väl ganska smart men här sitter jag inne på min blogg vid midnatt och är sjukt pigg.. Kommer troligtvis vara en zombie på lördag så alla zombiejägare där ute behöver ju inte döda mig nör dom ser mig menar jag.. Var bara det jag ville få fram med detta inlägg.......

Jag ber om ursäkt...

...Not!
Här kommer Krille och dissar mitt dissningsinlägg av Brum och varför det? Av fyra anledningar:
¨
1: "För det första så användes skattemärke bara fram till och med 2009 i Sverige om du inte har märkt det!"
Jo men när är Brum inspelat egentligen? 1992-2003! Okej, vi har alltså bevis på att den här bilen har kört runt utan skattemärke i 11 år men de nehöver vi inte bry oss om för den lagen har vi ju tagit bort. Så om jag idag bestämmer mig för att göra det lagligt att med heroin i Sverige och sen imorrn hittar en film där Lasse Åberg säljer knark till små 15-åringar mellan tagningarna i sällskapsresan 3 då är de ju inget att bry sig om för den lagen finns ju inte...

¨

2: "För det andra så har Brum visst en skylt bak (se bild)!"

Och de har han tydligen så den ger jag mig på..

¨

3: "För det tredje så får man faktiskt åka på gator och torg om man är "mindre lastbil som hämtar eller lämnar något i området, taxi, funktionshindrad och utryckningsfordon som ambulans, brandbil och polisbil". Är det något som "Brum" är så är det ju funktionshindrad!"

Va?! Hur är Brum funktionshindrad? Han är en bil för fan! Hans funktion är att åka runt, veva med sin vev, tuta, och blinka med sina framljus och det är ju precis vad han gör hela tiden. Jag skulle tvärtom vilja säga att Brum är totalt Ofunktionshindrad. Dessutom så är det ju inte fordonet som lagen menar, Krille förelår här alltså att om jag till exempel skulle ha en bil med trasiga framlyktor (Vilket enligt mig inte gör den funktionshindrad men den är ju definitivt mer funktionshindrad än Brum) Så får jag köra den bilen inne bland gator och torg. Detta är ju inte alls helt trafikfarligt nej...

¨

4: "För det fjärde så går det visst att sitta en person i Brum (se bild nedan)."

Förlåt! Det är ju absolut jättetrafiksäkert att sätta en 4-åring bakom ratten på en bil... Om alla bara satte sina små barn i förarsätet istället så skulle trafikolyckorna försvinna helt så enkelt är det ju! Har den här killen ens körkort? Skulle inte tro de (Inte nör bilden togs iallafall, den kan ju va från 1992 och då har han nog troligtvis de nu). Visst min formulering kanske e fel och man kan inte sätta nån körkortsinnehavande person i bilen.

¨

Men jag är ju inte storsint av mig så jag erkänner, jag kan ju faktiskt ha fel. Så den dagen en funktionshindrad dvärg med körkort kommer körande i Brum på gatan så kommer jag självklart att be honom om ursäkt..


Överkroppskakor

Jag har funderat lite på dom där viktiga frågorna i livet. Dom där som ni alla funderar över och som jag har tagit till uppgift att svara på. Den första frågan är direkt citerad från Bibeln, Nya Testamentet, 3:e Moseboken, När Moses gått upp på berget och precis ristat in alla budorden i stenarna och han läser igenom dom för första gången, tittar lite förundrad upp mot Gud och frågar "Är Brum verkligen trafikregistrerad?"
¨
Nej, inte fan är han de! Biljäveln har ju för det första bara en regplåt och inte sitter det nåt skattemärke på den. Och inte nog med de, Bilen kör ju på trottoaren och inne på torg och överallt, hur lagligt kan det vara egentligen? Och vad ska man egentligen ha en sån liten bil till? Det får ju knappast plats en person i den ens.. Helt värdelös..

Hummer?

När Jesus är ute på löparbanan och tränar 3000m hinder, använder han då vattengraven?

RSS 2.0