Damn you Gunnar!!

Varför fick inte vi ha två chokladbitar på mikroskopet för, de verkar ju mycket roligare än o se på cellväggar o sånt skit..

Masktejp

Vi förlorade mot Screen igår som skrivet i en skitmatch där vi tappadeen 6-1 ledning och till slut förlorade med 10-14.. Men samtidigt så Fick Östergarn bara 4-4 Mot Hansa så vi e inte helt körde iallafall..
De va all den intressanta bandyn jag hade o skriva om..

Slafs o Tafs

En förlust mot V. Screen sen ett kokhett bad med ett avsnitt Glee till, sen två avsnitt Firefly, lite gårdagspizza och sen vem kan slå filip och Fredrik.. Kan de bli en mindre prudoktiv och skönare söndag?

Hej Tom Ten...

Som Anton kan intyga så gillar jag hårda paket ;)
Därför tänkte jag visa två saker jag önskar mig i julklapp..
¨
Lars Kepler - Eldvittnet.
¨
Christopher Paolini - Arvtagaren
¨
Orkar inte förklara varför men dom e säkert bra :)

Här är här där man äääär

Här är två låttexter som jag tycker e kassa..
¨
"You don't know you're beautiful
But that's what makes you beautiful"
´
Nu när du skrivit det i en låt till henne så kommer hon ju troligtvis att höra den, då kommer hon ju få veta att hon är vacker och om det är ovetandet som gör henne vacker så blir hon ju ful när hon får veta de.. Grattis! Du har precis gjort din tjej ful! Idiot..
¨
Yes I did, yes I did, somebody please tell him who the eff I is
I am Nicki Minaj, I mack them dudes up, back coupes up, and chuck the deuce up
¨
Varför ska nån berätta vem du är när du ändå säger de? Verkar ju ganska onödigt.. Eller är hon helt enkelt schizofren och pratar med sitt andra jag?
¨
Jaja, en sak är alltid säker! Gladast de e räven

Pommes Frittes

Vet att jag inte skrivit så mycket på senast.. Och?

Håmå!!

Från söt..
till sötare..

Långe Jan slog huvudet i mattkanten..

Fars dag inleddes med en innebandymatch mot Hansa Hoburg B som vi vann med 11-7.. gjorde två mål så det var en helt okej match även om jag inte tycker att vi övertygar och troligtvis kommer få problem mot Wall på lördag..
¨
Efter de så åkte jag med Linn o Krille ut till Farmor o Farfar där vi firade fars dag, och ja Farmor o Farfar ska stavas med stora bokstäver för de e deras Namn.. Där bjöds på tårta o kakor! Gottgottigottgott..
¨
Sen åkte vi hem och i Krilles jakt på vårt gamla lego så rotade vi igenom en av garderoberna i mitt gamla rum och där hittades mycket intressant, bland annat vår gamla kapsylsamling:
¨
Några stycken sådär.. Vi slängde ner dom i en sopsäck och vägde dom.. 23 kg och 2 g/kapsyl betyder att det är ungefär 11500 stycken :D Vilket liv man hade när man var liten
¨
Kapsylvägning!
¨
Bland alla fina "Antikviteter" / Allt skit Hittades också min gamla gosebjörn "Nalle"
Nästan lika söt som Emelie!! :D
¨
Kul att kolla igenom alla gamla saker man haft/gjort, Hittade också ett gammalt skolarbete där jag gjort en pyramid som "Flint-Valle" försökte sno men som tur var vaktades den av "bröderna Tuff".. Vilken fantasi man hade när man var liten :P

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Typ sjunde gången gillt som Thomas Di Leva sa... Självklart menade han när Gustav piskade Kristian i Wordfeud så som den sjunde David besegrade Goliat medan dom första sex blev krossade och såldes i snabbköpet som köttfärs.. Som dom första sex inseglen provfilmade för Ingmar Bergman men inte riktigt var tillräckligt bra.. Som dom första sex ostburgarna på mcdonalds bara är förrätt vid halv tre.. Sjunde gången gillt alltså!!

Dagens Outfit

Svarta strumpor med Ace Ventura i bakgrunden! Mysigt!
¨
Och dagens lunch blev makaroner med korv bebisstyle á la Linn med Sweet Chili Sås gjord på Gräddfil och Fanta årgång: förra söndagen.
Var visst en sallad där också..

Vilken huvudlös nick

¨
Kan inte förstå varför jag inte sett Grotesco säsong 2..

Tvivelaktigt Tvivel..

Tänkte bara visa vad Olles danska motsvarighet gör..

Spännande hårspänne..

För alla er som sitter där ute och undrar "Hur går de egentligen med Gustavs superdator" så kan jag berätta för er att man nu kan stänga den utan att vara rädd för att den ska gå sönder ännu mer! Varför? Jo, för att den redan har gått sönder ännu mer.. Det vänstra gångjärnet e nu helt slut:
¨
Fantastiskt!!

Dream a little dream of Charlie Sheenm...

25 personer har varit inne o läst min blogg idag! Så många har fan inte varit inne sen mina forna glansdagar.. Hade inget bättre o skriva men jag kunde ju inte slösa bort en sån fin rubrik..

Torftigt..

Var inne på en blogg vars ägare har valt att ta aliaset "Kalaspuffen". Jag vet inte varför eftersom det här inlägget överhuvudtaget inte handlar om hennes blogg förutom det faktum att jag råkade va inne på den.. Iallafall så såg jag denna fina annons:
^
"Du är vår 999:e besökare - inget skämt!
Online nu! Vår slumpgenerator har därför valt ut dig som en möjlig exklusiv vinnare!"
¨
Förlåt men vad menar dom? Har den där slumpgeneratorn valt ut mig bland alla deras 999:e besökare? Hur svårt kan det egentligen vara att "slumpa" mellan den 999:e besökaren? Eller stannade deras besökarmätare på 999 så att alla deras besökare blir deras 999:e? Jag ville självklart veta så jag klickade längst upp i texten och kom dit man skulle gå trots att jag inte klickade där det står "Klick här"..
^
Iallafall så kom jag in på sidan och jag vann!! Förstod dock inte varför dom skulle ha mitt kontonummer men va bryr jag mig, jag har ju en Iphone 4 påväg till min brevlåda!!

HAha!

Hörde att det är någon som stämd sf för en av dom nya filmerna på bio.. Det var så högt ljud att han fick tintinitus..

RSS 2.0