John Icakasse Hoppade 2,31 cm i gårdagens höjdhopp

Tyckte det var dags för ett gammalt klassiskt filmtips vilket jag typ inte skrivit på år och dar, så jag kör på dom tre jag sett i helgen:
_
Den första filmen var Soldier som handlade om en soldat som tillhörde en generation soldater som blev utbytta av en generation yngre och bättre soldater. Eftersom generalen tror att soldaten, vid namn Todd, är död så slänger dom honom på ett sopfartyg så han hamnar på en sopplanet som bebos av vanliga människor som ingen vet bor där. Dom nya soldaterna blir utskickade till sopplaneten som en övning eftersom dom tror att den är obebodd och dom får order om att dom ska döda allt levande dom ser. Men inte så länge Todd får bestämma...
Huvudrollen kändes som en dålig kopia av Arnold Schwartserneigaliggaligga (George Bush i 2DTV) ur Terminator. Han ser typ likadan ut och han säger nästan ingenting genom hela filmen plus att han ska vara lika grym. Bra film iallafall så den får fyra oborstade tänder:
(Killen/tjejen har ätit m&ms btw)
_
Den andra filmen är Reservoir Dogs av Quentin Tarantino. Filmen handlar om ett gäng kriminella som har genomfört ett misslyckat bankrån och dom misstänker att någon av dem är en infiltrerande polis. Så nu kommer dom överlevande tillbaka till deras "Safehouse" alla med sin egen historia.
Orkar inte skriva nån kommentar om filmen men den får tre helt otroligt rostade pågen limpor:
_
Gamer är den enda nya av de tre, och den kom nog ut på shell i onsdags (ifall de e nån som vill skriva de i sin dagbok). Det är iallafall en kille som blivit dömd för mord och sedan fått chansen att bli frigiven precis som alla andra fångar fått. För att bli frigivna måste dom vara med i ett dataspel där de styrs av andra människor. För att bli frigiven så måste man överleva 30 strider och en soldat är nu uppe i 27 strider.
Filmen får fyra av fem giraffer med halsfluss:
_
En nyhet för detta filmtips är att ni också får en prispall med filmerna så ni vet vilken av dom jag tyckte var bäst:

Nyckel söker nyckelhål

Hittade två nycklar i min soffa för några dagar sen och ingen verkar vilja ha dom så om du känner något nyckelhål där ute som är lite ensamt så är de bara att ringa 0760873897 så får du dom

Fussballwochslutzen

Har spelats Obs cup hela helgen typ och jag var inne igår natt och såg Krille spela gruppspel där hans Gute gick vidare till semifinal efter tre segrar tror jag, såg bara dom två sista matcherna som dom vann båda två.
Åkte med Linn in idag och såg finalen mellan Gute och Copa som slog ut Gute förra året om jag inte minns helt fel. Gute vann med 3-0 tror jag, och vems förtjänst var det? Inte fan var det Krilles iallafall
Se bara hur han står och latar sig här.
Och här går han runt i anfallet och tror att han är bäst medan de andra jobbar hårt.
_
Sen träffade jag Erik som skulle spela final i F97 klassen tror jag så jag stannade och såg på honom också, Hans Vsb slog Visby Bois med 2-0 och Erik Ibrahimovic klackade in det andra målet. Sen så missade han en bicakleta(?) från eget straffområde som gick i ribbkrysset också, Riktigt dåligt av honom. Eftersom han sprang så snabbt att alla bilder blev suddiga så får ni en bild från prisutdelningen:
Det intressanta på bilden är att Eriks huvud är typ fyra gånger större än spelaren bakoms trots att spelaren bakom är typ ett Erikhuvud längre än Erik. De måste ju betyda att antingen Erik eller Killen bakom ör väldigt konstigt uppbyggt.
_
Jaja, när jag ändå är inne på sportbilderna så får ni en bild på Johan när han spelar innebandy:

Plugg plugg plugg...

Känns som om jag klagar mycket över plugget just nu men de e typ allt som händer just nu.. Har iallafall haft vg/mvg-delen på fysikprovet idag och när man kom dit så fick man ett fem sidorsprov och jag funderade på o bara riva sönder de o gå men han hade tydligen lagt in g-uppgifterna i provet också så de var bara(?) två sidor. Gjorde de flesta uppgifterna innan jag drog efter tre timmar..
Fixade klart mikrobiologilabbrapporten och Kemiuppgiften också innan jag drog hem från skolan. Hemma så tog jag tag lite i projektarbetet också så nu är allt klart inför helgen så jag slipper tänka på skolan då vilket känns jävligt skönt.

Dagen D...

... som i dorsdag som den förkylde mannen sa...
_
Finns väl inte så mycket mer att skriva om dagen. Har pluggat och sett på Simpsons bara...

Brylle

"Idag har det snöat så mycket att man kunde använda snowboard istället för fallskärm" - Jörgen IV af Golfmössa
_
Hade fysik g-prov imorse och självklart så var bussen försenad så jag kom lite för sent, dock inte den enda i ovädret. Väl uppe i 12an så kom jag på tanken att man kanske skulle stänga av ljudet på mobilen så jag inte stör någon annan, men märker att den inte ligger i nån ficka. Tänker att jag förmodligen lagt den i jackfickan och börjar med provet istället. Provet var faktiskt större än vad jag trott men uppgifterna var inte så svåra så jag tyckte inte att de var så jobbigt ändå. Var först att gå efter typ 2 timmars provskrivning. Nere vid skåpet hittade jag inte min mobil så jag antar att jag tappat den i bussen. Hade iallafall tappat den i snön utanför ingången men som tur var hade nån lämnat in den i receptionen så jag fick tillbaka den.
_
Sen så har vi delat upp kemi-breddningsgruppen i två labbgrupper, eftersom min grupp labbat de senaste två fredagarna så var vi lediga idag och imorrn. Så jag tänkte såklart "yeaay, sluta tidigt!!" men tydligen så hade vi de efter lunch så vi hade extra lång håla istället, Askalas med kalle anka på bas. Slutar iallafall tidigt imorrn så jag har bara vg/mvg-prov i fysik sen så slutar jag. Lär väl ändå ta några timmar eftersom de lär va lika stort som dagens prov men med jobbigare uppgifter...

Hej hopp, johans.....

Om man ska bli superskurk varför väljer man då att hålla till i Smallville? Jag menar borde inte nån förstå att Supermannen bor där och kommer att stoppa en men nej nej "De e så billigt med mjölk där" eller nåt. Vilka idioter dom är....

Plötsligt händer det...

Man ligger och "pluggar" fysik, man vänder blad och vad hittar man då?
Ett papper fyllt med pokemonbollar!!

Blir man inte lycklig?

Jobbe? Naj, jag måste plugge först...

Känns som om skolan börjar bli jobbig nu för första gången sen jullovet, Har en konstig labbrapport att göra till onsdag och så har jag ett Lars-fysikprov, vilket innebär att de förmodligen blir sjukt stort. Och nu kanske ni tänker "Äsch, så stort kan det inte va" så därför har jag gjort en bild på hur ett Lars-fysikprov skulle se ut om det var en planet:
Nu kanske ni förstår hur stort de e. Frågan som återstår är ju då bara: Varför sitter jag och skriver de här när jag borde plugga??

Winther

Kan inte riktigt bestämma mig för om jag vill att vintern ska försvinna eller inte så jag tänkte att jag gör en för och emot lista:
_
Emot:
Snö är äckligt
Man får alltid en halvliter snö/vatten i skorna när man går ut
Det är kallt
Man måste ha med sig snöhacka och dynamit varje gång man ska in i bilen
När man väl kommit fram till dörrn så har låset frusit igen
När man grävt fram andra dörren, kommit in i bilen och är påväg hem så hamnar man bakom nån gammal tant som kör 40 för att de e halt
Man får frostskador på öronen när man cyklar till skolan
De tar längre tid att cykla till skolan för man måste ta de lugnt
Cykelhjulen fryser fast i bromsarna
Man kan bli mulad
De blir massa äcklig slask av den
Man kan inte ställa sig utanför dörren och pissa på natten utan risk att nån ser det dagen efter
Hallen blir slaskig när man går in, sen går man i slasket med strumporna så att dom blir blöta o så fryser man resten av dan om man inte byter strumpor
Man ser inte ifall man blir attackerad av isbjörnar
Man blir allmänt deorimerad av den
_
För:
De e kul o göra handbromssladdar på de hala väglaget
_
Som ni ser så är det en ganska tuff match så jag orkar inte riktigt bestämma mig...

Vägg if 2

Kanske inte helt oväntat så förlorade vi mot wall med 10-2. Fick dock sätta 1-0 bakom Linus efter typ 50 sekunder. Kändes skönt. Tycker vi har bra press under delar av machen men vi får inte in några mål på chanserna...

Vägg if

Snart dags för match mot serieledarna Wall. Känner mig inte jättetaggad utan e trött men ska fanemej kämpa som fan ändå...

Den röda älgen kissade längre än den blåa flodhästen...

Tänkte skriva lite om allt intressant som hänt de senaste gångerna.
...
...
...
...

I övrigt så var jag på första Östergarnsträningen på typ en månad igår, gick ganska dåligt men de kändes bra att va där iallafall. Ska försöka äga runt lite ikväll så man kanner sig bra tills morgondagens match.
_
Har vart och lagat min cykel som stått på Shell sen i fredags också. Inte värt o notera men jag var ju tvungen att få med de klassiska skämtet om att jag råkade sätta på hjulet åt fel håll så att den bara gick bakåt...
_
Ungefär så spännande har de senaste dagarna varit. Skulle uppskatta det till 3 Ampere...

God natt allesammans..


Innebandydag

Åkte ut till Hemsehallen imorse för att spela match mot Dalhem IF, d.v.s fjolårets sämsta lag mot årets enda nykomlingar vilket i princip är ett bottenmöte även om vi inte ligger sist i år.
Inledde iallafall bra då vi tog ledningen med 2-0 på några minuter men de blev 2-1 innan halvtid. Tycker dock att vi kontrollerar matchen och vi borde ha gjort fler mål. Andra blir väl ungefär som första, vi kontrollerar men lyckas inte göra fler än två mål ändå. I tredje så gör vi ett mål till (5-1) innan vi får en svacka och tappar till 5-3 innan vi gör ett mål och sen säkrar jag med två mål så vi vinner med 8-3. En härlig match och jag hoppas att vi möter dom i en större hall nästa gång för jag tror vi kan vinna med mer då.
_
Var också och såg på sista halvleken av Visby Ibks match mot nåt lag nyss. Fick iallafall se några mål, och dom vann med 9-6 om jag inte minns fel.

Vem vill bli miljonär?

Jag har nu kommit på det nya sättet som jag skall bli rik på. Ni vet när man är och handlar så kanske priset blir 257,28 och då kan jag ju välja om jag vill betala kontant och betala 257,50 eller om jag vill spara 22 öre istöllet och betala med kortet, samma sak gäller självklart fast tvärtom om priset istället blir 137,72 så tjänar jag 22 öre på att betala kontant. Visst tänker ni "Tjäna 22 öre de e ju ingenting" men med enkel matte så kan man ju tänka att jag handlar kanske två gånger i veckan så tjänar jag ju cirka 40 ÖRE I VECKAN!! Om vi säger att de e 50 veckor på ett år och jag lever tills jag blir 88 år så tjänar jag alltså 40*50*70=140000 öre= 1400 kronor!!! Miljonär javisst!!! Så för att tjäna dom där 1400 kronorna så står det nu mellan o ha med kontanter och kort varje gång jag handlar, eller så ska jag sluta äta godis och skräpmat i en vecka....

Ho-ho-ho-ho-hockeyfrilla

Nu har jag varit på salong linn och klippt mig, fikc bli afro den här gången:

Yet another boring fish stick...

Jag har äntligen kommit på vad jag döpa mitt barn till! Jag ska döpa den till nöden sen ska nöden bli fysiker och komma på en ny lag inom fysiken (vilket känns lite logiskare än om de va inom astronomi eller nåt sånt eftersom han e fysiker...) iallafall så ska lagen döpas till nödens lag. Sen när jag e 83 och hör någon säga typ "Jag stod uppe på lagårdstaket igår med ett stort spann färg för jag höll på o måla om taket med vattenfärg, och sen blev jag dassnödig men märkte att stegen hade ramlat bort från taket så jag var tvungen o sätta mig o klämma några korvar i stuprännan. Mamma blev inte så glad men du vet, nöden har ingen lag" då ska jag gå fram o säga "Jodå, nödens lag säger att vätskan kondenseras om man kastar ner den för ett stup som ligger vid solen" (eller nåt liknande, vad han nu kommer på)
_
Jag har kommit på en ny form av oförberett prov. Det går helt enkelt ut på att nån av eleverna ställer sig upp och säger "Fan, jag tycker inte att vi lär oss nånting längre på dina skitlektioner så vi vill ha oförberett prov" och då måste läraren helt enkelt skriva ett prov på typ fem minuter och sen så har dom prov. Självklart så är detta för att de ska bli mer jämställt för då kan alla vara oförberedda på provet istället för bara eleverna. Detta kommer såklart leda till att de blir oförberett prov varje lektion eftersom proven inte blir på nåt då, de här kommer leda till att man lär sig saktare så man får gå i skolan till man tills man e 85 år och då kommer CSN troligtvis bli bankrutta när dom betalar alla... Ifall nån hatar CSN lixom...

Dom stora ekarna mobbar den lilla tallen...

Jag vet inte om ni/du/det hört talas om genmanipulering och ärligt talat så bryr jag mig inte riktigt heller... Jag har iallafallkommit fram till den ultimata genmaipuleringen!!! Jag ska börja manipulera bröstvårtor så att dom blir som klockvisare.
_
Tänk dig en vanlig dag, Anton skall gå på dejt med Kalle bakom Skolan där dom skall ligga o titta på stjärnorna och pilla i varandras navlar. Anton har precis gjort sig i ordning när Leif-Arne kommer in och säger "Nu har jag gjort det Anton, Jag har byggt om vår dammsugare till en fettsugare så att jag slipper se dina tre dubbelhakor" Leif-Arne riktar slangen(?) mot Anton, och knäpper på. Fettsugaren får fnatt och börjar spruta kobaja i Antons ansikte. Anton tänker då "Satan, Jag kan ju inte gå med kobaja i ansiktet ikväll. Det lär ju Kalle ha och jag vill ju inte att han ska tycka att jag är en härmis, då kanske jag inte får nåt navelpill" Anton springer in i badrummet och sätter på duschen. När han står där och sjunger "Everybody was kung-fu fighting. HA!! Those guys was fast as lightning HO!!" Så börjar han undra hur länge han stått där egentligen. Vad gör han då? Han kollar ner på bröstvårtorna och ser vad dom står på. 10 i 6 kanske, och då vet han de istället för att vara tvungen att ropa ut till köket där ingen är eftersom Leif-Arne förmodligen är ute i garaget och jobbar på sin fettsugare eller torka sig o gå ur duschen bara för att få se att han kunde stått där i fem minuter till, eller det sista alternativet att försöka komma ihåg o ta med sig klockan in i duschen varje gång vilket inte är så praktiskt eftersom Anton är dum nog att ta moraklockan istället för mobilen.
För att ni verkligen ska förstå hur praktiskt det är med bröstvårtsvisare så har jag paintat en bild så ni får se hur dom funkar:
Kan ju tilläggas att den vänstra bröstvårtan funkar som minutvisare och den högra som timvisare i det här fallet. Det går ju självklart att välja o ha det tvärtom om man hellre vill ha de.
_
Om nån är intresserad av att vara försöksperson i denna fenmanipulering och därmed ha chansen att bli den förste i världen med bröstvårtsvisare så kan du höra av dig till 0735646859 med ett sms där du anger vilken bröstvårta du vill ha som timvisare, vilken din favoritchipssort är, vilken Jim Carreyfilm du såg senast och hur långt ditt senaste toalettbesök var.

Maskarna rullar över fågelskiten

Började skolan igår och kom till den första lektionen vid åtta och fick höra att den var frivillig så jag kunde haft sovmorgon till tolv istället. Lektionen var dessutom världelös eftersom han inte ville gå igenom nånting när inte alla var där. Så jag, Unn och Erik spelade Monopol i Nv-Rummet istället, Ägde ut dom totalt. På kvällen såg jag, Kalle och Anton Sherlock Holmes på bio. Riktigt bra film som jag inte riktigt orkar skriva nåt om just nu, riktigt bra iallafall. Så bra att jag slänger in en bild på Anton när han sitter på Borgen innan bion:
Sexigt värre!!
_
Idag var vi vid hejdebacken och åkte pulka, vilket var ganska kul förutom att backen suger snase. Roligare var dock att sätta fast en snowracer på bogserlinan och köra med kalle på. Önskar bara att vi haft en bättre väg än antons som ändå var sjukt kul:
Var väl allt jag orkar berätta men ni kan ju alltid kolla HÄR om ni inte har nåt bättre för er

Bland förminskade könsorgan och köldskadade fötter.... Del II

Som ni kanske förstår så var det dags för månadens dopp för mig och Kalle. Fryskallt denna gång med och vid västergarnspiren så måste man gå ut vilket innebär att man måste gå med fryskalla fötter hela vägen tillbaka.
Eftersom fotografen Anton mesade ur så får ni lite bilder från den varma bilen:

Om man vänder på en ko så blir de ju som att kon moonar en, om man då vänder på ko så blir de ju ok. Så när folk skriver ok i sms eller på msn eller nåt sånt så menar dom egentligen inte okej utan dom menar att dom vill att du ska bli moonad av en ko. Sjukt taskigt av folk.

Plötsligt händer det...

Spelade match i slite idag och på vägen hem kände jag att det skulle va gott med en hamburgare så jag kör mot max. Men då hoppar den onda trettondagsanden upp och säger: Fuck you fetto!! du är för fet för en hamburgare, gå o köp en sallad istället!! Så de fick bli en yoghurt på obs istället.
Helt värdelöst inlägg men jag har inge bättre för mig...

Spice Girl

Innan de viktiga. Varför finns det inte luftvattenballonger? Så när man håller på o flyger så kan man duscha samtidigt eftersom varmluften håller vattnet varmt.

Iallafall... Har märkt att det är väldigt populärt att skriva gotlandsdeckare så jag tänkte också skriva en:
_
Morden i Bettlu
Kommisarie Bäck stod över den döda kängurun. Ett fasansfullt mord hade skett, nån hade tagit en motorsåg och sågat ner ett träd så att kängurun snubblat på det, bitit av sin egen tunga och kvävts på den. Bäck assistens Ganvuld fastslog att det måste vara en proffessionell mördare som gjort det. Bäck fick direkt upp en person i tanken. En gammal rysk torped vars bil stod tjugo meter bort. Bäck gick fram till bilen och knackade på rutan. I bilen satt M. Ördaren.
_
M. Ördaren. frågade varför han var misstänkt? Bäck sade: Jag fick en misstanke när jag hörde ditt namn M. Ördaren. Är ditt förnamn inte Morgan? Med stort M och litet organ. Du var helt enkelt avundsjuk på kängurun som hade ett större paket än dig så du lurade honom med gratis glass och sen så fällde du honom med trädet.
M: Ja, det var jag som gjorde det. Men du kommer aldrig att fånga mig MOHAHAHA!! Han lade i ettan och trampade pedalen i mattan. Men bilen rörde sig inte för fem öre.
Ganvuld: Haha, gick du på den gamla kommisarien-pratar-med-den-misstänkte-medans-assistenten-ställer-upp-bilen-på-pallbockar.och-skruvar-av-hjulen-finten.
Morgan tittade ut på bilen och såg att alla hjulen var borta, spelet var slut.
Bäck kände att det ändå var något som fattades. En person som är dubbad.
Plötsligt stod en gammalgubbe bredvid honom och pratade med helt osynkade rörelser trots att det är en bok. Han sa: Vet ni vad som hände med killen som svalde en lampa? Lös i magen!! (Killen blev bortklippt ur filmen som var baserad på boken och handlade om tjuvfiskare i Tokyo)

Orkar Linn läsa hela?

Nu har dom äntligen hittat orsaken till svininfluensan:
Chokladen gjord på 100% Gris.

Grötsås

Kan ju börja med o säga att nån kille dött. Har ingen anong om vem de var men han var hockeynisse iallafall och han verkade riktigt skön. Med citat som:
"Kvinnor tittar på annat än själva spelet, pojkar till exempel, och därför har de sig själva att skylla" Som han sa efter att en tjej fått en puck i ansiktet och blivit blind.
_
Har också bestämt mig för att sluta o dricka så mycket läsk på jobbet, ska börja dricka sodastreamsaker istället. Har gjort en illustration så ni ska förstå:
Den undre är sodastreamad saft för er som inte förstår de (Emelie)
_
Fick också årets konstigaste arbetsuppgift igår. Fick ett samtal där en person sa att jag skulle göra en kabanoss och sätta papper på den, sen skulle de komma en taxi och hämta den och köra den till nån som "behövde en kabanoss". Bara o göra:

Nytt decennie

Många ser gårdagen som början på ett nytt decennium, början på ett nytt år, eller en helt vanlig dag. Men jag ser gårdagens datum för vad det verkligen är, en binär kod 100101. vilket betyder: Nu inleds robotarnas välde.
_
Nu till nåt ännu oviktigare. vet inte om ni tänker på de men när man betalar med kort och har köpt nåt med ett långt namn som till exempel Chili Con Carne med ett visa kort så kommer visa in mitt i namnet. De blir typ Chili Covisa:
Varje gång de händer funderar jag på hur jag ska kunna hitta ett kul ord som slutar på visa (eftersom jag antar att det blir ännu svårare med mastercard. Men jag har kommit fram till att de e lättare att skapa ett eget kreditkort som jag ska kalla för "T-kortet" det kommer då bara komma fram ett T. Om nån då ska köpa en rövsvets så kommer det istället bli rövsvett. Nu kanske ni tänker "Varför skulle nån vilja köpa en rövsvets?" men när dagen 111111 kommer (Binär kod för "invasionen är klar") och iRobots tagit över världen så kommer jag skapa en egen religion där man istället för omskärelse har rövihopsvetselse. Så alla robotar svetsar ihop sina rövar. Vet inte om de här hänger ihop men jag orkar inte läsa igenom de, så  de viktiga är iallafall rövsvett.

Nattens Family Guy

Peter:
-Jag ska också köpa något speciellt. Jag menar inte som Kleinerman som bor där borta, mer som Special K, flingorna. Vad gör som med dom vanliga k:na?

Superlösning!!!

Det är dags att avslöja dom riktigt långsökta rebuslösningarna. Vi tar dom bild för bild, typ.
_
1: Den första bilden är en kille med K-J på tröjan. Då kan man ju tänka sig att han heter Karl-Johan vilket också är en svamp. Den sitter ihop med nästa kille som har röd tröja och afrofluff. Det är självklart Bob från That 70´s show. Första ordet är alltså Svampbob. Vilket i det andra inlägget blev bilden längst ner till höger vilket är en flugsvamp som sitter i en bob.
_
2: Nästa Bild är en fint från krilles blogg, Pilen pekar på en fyrkant på ett hjärta vilket brukar vara på men i detta fall pekar den bara på fyrkant. Andra ordet är Fyrkant
_
3: Och. Poäng till Sanna. Ett och-tecken.
_
4: Nästa två bilden är en död älg och en person med krona. Ett dött djur är ju ett as och killen med kronan är kungen. Fjärde ordet är då Askungen.
_
5: Voltar. Poäng till Sanna. Två personer gör volter men dom är gotlänningar så det blir voltar-
_
6: Av. Poäng till Mamma. Fyrkanten är inte på hjärtat, det är av.
_
7: Vägen. Poäng till Sanna. En väg och en en, vägen.
_
8: När. Poäng till Sanna. En gotlanskarta med en pil som pekar på När
_
9: Dom. Poäng till Sanna. En domare ger livstid, en dom.
_
10: Några personer dansar på munken och där är det ju drag. Sen är det två bilar som racear. Ord tio är alltså Dragracear.
_
11: Två personer går åt hållet dom blå pilarna pekar medans dom röda strecken visar blåsten. Det är alltså motvind. Men sen är det minus ett D gjort av två vinflaskor och tre vinglas, alltså ett vinD. Elfte ordet blir då mot.
_
12: En stor grå sten, ordet är Sten.
_
13: Den första bilden är en kille i ful hatt. Det är min astronomilärare Sture Nygren, det är därför han säger nåt om en stjärna. Den andra bilden är en kille som kör en buss. Min gamla busschaufför Sture. Det 13:e ordet är då Sture.
_
14/15: Nästa bild är på en gråhårig person i käpp och en person på skateboard. Pilen pekar på personen med käpp, alltså den äldre. Ord 14 är den och ord 15 är äldre, poäng till mamma.
_
16: Nu är fyrkanten på igen, denna gång är ordet på, Poäng till Kristian
_
17: Nästa bild föreställer en bro. Bilden efter det är ett rakt streck, alltså rak. och den tredje bilden är ett ansikte minus ett sikte. Ord nummer 17 är alltså bro-rak-an.
_
18: Fem grisar bildar ett M tillsammans, ett so-m
_
19: Först är det två kor. Sedan en kille som sade s. kor-sade-s.
_
20: En kille som säger nej tack, han avstår. Minus en kille som står. Ord 20 är av.
_
21/22/23/24: Sista bilden är den mest komplicerade. Det är två personer med kalendrar på magarna. på kalendrarna är veckorna röda. Sen är det minus c, då blir det ve-kor. Ve är den romerska siffran för fem. fem kor. Dessutom så är kalendrarna i två klänningar. Dom sista fyra orden är alltså: fem kor i klänningar.
_
Rebuslösningen är då: Svampbob fyrkant och Askungen voltar av vägen när dom dragracear mot Sten Sture den äldre på brorakan som korsades av fem kor i klänningar.
_
Ni som fått poäng får meddela vilken färg ni vill ha på klubborna. Värt att notera är också att kungen av rebus, Linn hade sämst statistik av alla som gissade: 0% Och att kristians kommentarsrekord på typ 40 blev utklassat med mina 135 kommentarer.

ASFDgnwäöjhnbew-öbpdsoörfth_Ertäj

Ska jobba i nio timmar nu så ni som väntar på rebuslösningen får vänta på den tills ikväll.

RSS 2.0