Dagens tips

Det är alltid trevligt att söka på bilder på könssjukdomar till skolarbeten. Du borde testa det.. Eller så kan jag lägga upp några fina länkar, Enjoy:
http://ungdomar.se/images/08/29/ava_74018.jpg
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d0/SOA-Condylomata-acuminata-man.jpg

http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.medicinhaandbogen.dk/images/webgrafik/pipgrafik/843.jpg&imgrefurl=http://www.medicinhaandbogen.dk/Vorter%2Bp%25C3%25A5%2Bk%25C3%25B8nsorganerne%2B(K%25C3%25B8nsvorter).syg&usg=__ikdPQ4GTKHdahV1ZNdQ9XEYxVn8=&h=423&w=290&sz=30&hl=en&start=13&um=1&itbs=1&tbnid=elFvNmsy7LyT6M:&tbnh=126&tbnw=86&prev=/images%3Fq%3Dkondylomvirus%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1

Gustavs tips till en perfekt pluggkväll

1. Köp hem lite billigt godis från ÖoB som du kan ha som belöning för att du är så duktig och pluggar.
2. Ställ fram allt godis och sodastreama lite saft.
3. Kom på att med allt de där godiset och saften så vore de ju perfekt med en film.
4. Se en film
5. När filmen är slut så tänker du att det är för sent att börja plugga nu så då skiter du i de och helt plötsligt så har du haft en perfekt "plugggkväll", alltså en kväll utan plugg :D

Mocar

Om man har Sim-kort på mobilen, Varför ska man då surfa på webben? Är den full med hajar eller? Jag menar de e ju dyrt med surfbrädor och så så de känns ju onödigt...

Neeeeeeeeeeej...

Det som jag fruktat i alla år har nu hänt:

_
Jag är med i för många grupper på facebook :(

kadfj,jsv.kjdfvv.k jwrfbvöm

http://www.youtube.com/watch?v=RfMmWOF_H88&feature=related

Världens mest plågade djur...

Och nej, det är inte myrstackarna (haha). Ni kanske vet vilket djur jag menar, det är tigern såklart! Jag menar, vilket annat djur fångar man in i en bur som man sedan trycker ihop och mosar ner i en liten burk med tigerbalsam? Bara för att nån idrottare är lite mesig och inte orkar värma upp, det är förjävligt. Till råga på allt så har jag fått reda på att man också styckar upp dessa stackars djur och sedan kastar ut bitarna i havet för att man skall föda upp tigerräkor vilket är ännu värre. Men det värsta av allt är ju att dom måste dela namn med Tiger Woods! Kanske det är lika bra att dom besparas detta enorma lidande och avlivas...

Jimmy undrar...

Om solglasögon är svarta borde inte nattglasögon (nightvision) vara vita?

Superhjältebluffen.

Vet inte hur många läsare som har Iron Man som hjälte men nu har gustavhederfeld.blogg.se bevis på att Iron Man egentligen inte är en man. Som alla vet så är Iron engelska för Järn och järn har grundämnesbeteckningen Fe. Man kan ju också vara male på engelska. Iron Man är alltså samma sak som Female som alltså är en tjej. Bevisen är uppenbara finns ju ingenting att säga emot.

Har ju alltid undrat..


Vägg om

Dags för en Comeback i division 4 efter två veckors Zanzibaruppehåll. Självklart lyfter hela laget vid en sådan stjärncomeback och vi spelar bättre än Wall i första. Vi chocköppnar med 1-0 redan efter sju sekunder och sen rullar det på, får själv sätta in en retur till 4-0 innan dom reducerar till 4-1 innan periodpausen. I andra tappar vi vårt spel och dom får komma tillbaka in i matchen och gör tre mål så att det är jämt inför sista perioden. I sista öppnar vi bra igen och får in 5-4 efter en minut, vi börjar rulla boll igen och deras försvar blir sämre. Får göra ännu ett mål då jag slår in en volley efter Sebbes ribbskott. Vi gör fem raka mål innan dom lyckas få in 9-5 som matchen slutar. Lite synd att vi inte lyckas få tvåsiffrigt men en kul match iallafall.

Ukrainsk design...

Hur tänkte egentligen idioten som designade den här klockan:
Jag menar, alla som nån gång varit på orientering med en besserwisser vet ju att väderstreckena nord och syd inte går rakt upp till himlen samt rakt ner i marken. Detta innebär ju att om man sätter denna klocka på väggen så kommer den att sitta fel. Det innebär också att denna klocka är gjord för att sitta antingen i taket eller på golvet och det är ju bara allmänt opraktiskt. Man är en idiot om man köper denna klocka...

Hur viktväktarna sprider sig i hemlighet..

Jag satt framför min dator en helt vanlig dag när det plötsligt knackade på dörren. Jag gick och öppnade och till min förvåning så stod där två män i svarta smokingar och solbrillor. Dom sa att dom kom från CIA och att dom hade ett hemligt uppdrag till mig. Det är så att CIA under en längre tid har undersökt en Al-Qaida undergrupp som kallar sig för Viktväktarna. Dom informerade mig lite mer och jag fick som expertutredare göra mina egna undersökningar och det dom sa visade dig vara helt sant. Det visade sig att gruppen viktväktarna på 1800-talet köpte upp alla pennfabriker i östeuropa och "viktväktarierade" pennorna. Enligt mina undersökningar kan en helt fungerande penna se ut såhär:
Medans alla pennor från som är viktväktarierade ser ut såhär:
Detta innebär att en sådan penna är ungefär 173 gram tyngre vilket innebär att om man i genomsnitt använder pennan i två timmar på en dag så använder man hela 378 kalorier mer än med den vanliga pennan. Om man då säger att alla jordens människor använder en penna med detta genomsnitt så innebär det att jorden alltså gör av med 2268´000´000´000 kalorier om dagen helt i onödan. Om man slår ut detta på en person så innebär det att han skulle gå ner 97 kg på en dag. Med enkel logik så kan man alltså säga att en människa dör varje dag för att alla jordens människor använder viktväktierade pennor. Frågan är bara vem är det som dör imorgon? Det kan vara någon i Kina, i USA, I Tunisien eller så kan det vara du! Detta är ett allvarligt problem och du kan vara med och bekämpa det. Om du inte vill riskera att dö imorgon på grund av detta så skicka en donation till CIA på konto nummer 823-642-167 clear nr. 5724-9. Notera donationen med "Till Gustavs Semester". Tack på förhand.

Wide-Beatles

Har äntligen fått 100Mbit/s bredband i Väte, Var inne på bredbandskollen och kollade nyss och jag vet inte riktigt hur stabila dom är men har dom rätt så är de ju shysst:

Snart börjar de väl växa grått hår i näsborrarna också...

Fick se att jag fått det legendariska "oranga brevet" som man fruktar så mycket:
Skönt dock att veta att man har 5000 att stödja sig på när man bestämmer sig för att bli förtidspensionär vid 20..

Sävecupen

Svetten rann ner över ansiktet, benen kändes tunga, andningen var tung, huvudet kändes yrt och jag var helt utmattad. Jag klev av cykeln efter en kilometers cykling till sävehallen. Det var dags för Sävecupen!
_
Med en fin uppvärming av lite trixande som jag suger på så var de dags för första matchen mot några Nv2or. Som tur var så var dom inte så heta så vi vann ganska enkelt med 6-1. Fick sätta in en boll också vilket kändes skönt. Andra matchen blev jämnare då vi mötte nån HR3:a tror jag, Blev en jämn match men jag tyckte att vi hade lite bättre spel och vann också rättvist med 1-0. Klara för slutspel som gruppegrare vilket känns skönt.

Hur man fixar en popcornskål om man inte orkar diska...

Man tar såklart en tom köttbullskartong:

Sjukt skön sida..

Fick ett tips av Kalle att kolla sidan isitchristmas.com:

Guldfeber

Äntligen har Erik och Mackan kommit ut med en ny serie på sexan. Iden är väl inte lika bra som i de förra två men vem bryr sig egentligen om innehållet når dom går runt och drar kommentarer som dessa:
_
Erik: Visst, jag har inget emot att stå framför publik, men inte när jag gör något jag inte är bra på
Mackan: Säg det till din frisör!

Får väl skriva lite om resan då..

Får väl ta o skriva lite om resan så ni får en dålig sammanfattning Krillestyle med resans:
_
Maträtt:
Den självklara favoriten var ju självklart den Zanzibariska specialiteten Fis i smör:
Dock så var det jämt mellan den och Nungwis egna specialpizza, Zanzibar. Precis som en Hawaii fast med äkta zanzibarisk sand på:
_
Läskigaste:
Man gick på gatan och så kommer det en bil, man kollar in genom fönstret och får tanken "VAFAN! Bilen körs ju av sig själv!!" Sen kom man på att dom har ratten på fel sida.. Jag blev lika rädd varje gång. Så vinnaren är nog dom självkörande bilarna eller "Ghostship" som låg utanför Tembo Hotell hela veckan vi var där utan att man såg nån röra sig på båten:
_
Besvikelse: Vi satt på Mercury resturant och hade ätit man kände sig mätt och inte alls pinknödig. Då säger Inga-Lill typ "Toaletten här borta är ju bara så att man går in bakom ett skynke och kissar". Direkt så blev man ju otroligt kissnödig och var bara tvungen att gå och kissa bakom skynket. Går bort till toaletten, drar bort skynket för att gå in och märker att det ser ut såhär:
_
Galnaste: Helt klart Bono som nog glömde kvar en hel påse lösa skruvar på Zanzibar och fick helfnatt när vi kom till safarit:
_
Fjortisar:

Jag och olle får väl dela på den äran med ett litet övertag för Olle eftersom han är lite bättre än mig på fjortiposar.
_
Skäggigaste: Eftersom ingen av killarna hade med sig någon rakhyvel så var de självklart tävling om vem som fick längst skägg på två veckor. Vinnaren var såklart den manligaste i gruppen, Jag:
_
Djur: Det är nog inte många som fått sett en gravid cheetah skulle jag tro, om den nu inte bara var fet
_
Solare: Den solklara (haha sol) var ju jag som fick bondbränna efter de första dagarna och sedan brände sönder axlarna i poolen vilket resulterade i den legendariska vita randen som jag inte riktigt fick nån bra bild på:
_
Får väl duga sålänge, måste dra på bandyträning nu..

Har kommit på en ny nu:
Säkraste: Fotbollsmatch. Gotland - Zanzibar. Ställningen är 1-0, Zanzibar har tagit ut målvakten som dom aldrig haft. Gotland kontrar och jag tror att det var Adam från Zanzibar som spelade i Gotlandslaget som passar fram till Gustav Ibrahimoviz som kommer fri mot målet, perfekt upplagt. Gustav behöver bara lägga in bollen med sina fina pisstassar. Han kommer fram mot bollen tar fram foten, trampar på bollen, snubblar över bollen och åker själv in i målet medan bollen sakta rullar mot målet men stannar någon decimeter ifrån mållinjen.

Home sweet home

Efter en cykeltur där man frö öronen av sig och två måltider med köttbullar så känner jag mig verkligen hemma igen. Ser fram emot bandyträningen ikväll och Erik och Mackans Guldfeber.

In crazytown...

_
Hatar den här reklamen!
Hur fan får en giraff två vårtsvin till barn?

Jävla Schlagerchips!!!

Svenska folket har återigen bekräftat sin dåliga musiksmak genom att skicka en ny skitlåt till ESC. Jag ser redan nu fram emot rubrikerna dagen efter ESC om det svenska schlagerfiaskot, i år igen..
_
Visst jag kan väl erkänna att årets låt inte är fullt så dålig som förra årets men det fanns bättre låtar och om man kollar på den internationella juryn som jag tror visar vilken låt som skulle gå bäst i ESC så är vinnaren bara sjua medan min favorit Salem Al Fakir ligger etta. Jag tycker de säger sig själv att vi har en ny bottenplats påväg.
_
Jag har också en teori på varför det svenska folket är så dumma och röstar på just låt nr 9:
Man sitter hemma i tvsoffan och tänker: "Salems låt (Nr 8) var ju bra men Manboy (Nr 10) var ju också bra. Hmm.. Om jag ska rösta på båda så kommer jag ju få kramp i tummen sen när jag ska lassa i mig mion schlagerchipspåse så de e nog bäst att bara rösta på en. Men om jag röstar på nr 9 så borde de ju räknas som en röst på både nr 8 och nr 10 eftersom den ligger mittemellan" Så det blir alltså en röst på nr 9 som då vinner och vems fel är detta då? Jo, de e ju uppenbart att de e schlagerchipsens fel! Utan schlagerchipsen hade Salem Al Fakir åkt till Norge i Maj så är de bara!
_
För er som väntar på nåt från Zanzibar så kommer de när jag orkar...

RSS 2.0