To bee or to humla...

Har ni sett den nya reklamen för nån bil där dom åker och så sitter barnen bek och ser på toy story 3. Hur har dom fått tag på den filmen egentligen? Jag menar den går på bio nu så den finns ju inte ute på dvd så dom måste ha laddat ner den och bränt den! Alltså är den reklamen som troligtvis toy story-skaparna gått med på, ett bevis på att dom inte bryr sig om man laddar ner filmen. Så om du när du läser det här känner dig dålig för att du laddat ner den eller inte laddar ner den för att du kommer känna dig dålig - Gör inte det! Känn dig fri att ladda ner den för de e vad Disney vill.

En god glass kommer aldrig ensam

Dagens korpmatch mot Länna FC blev ren utklassning, 16-0 är den största vinstmarginalen i årets korpserie. Iallafall så skall jag dagen till ära lägga upp en intern skytteliga för mammas pojkar:
_
  1. Gustav.....11
  2. Finn.........9
  3. Erik.........8
  4. Koffe.......6 (alla i dagens match)
  5. WO..........5
  6. Tobbe......3
  7. Johan P....2
  8. Hugo S.....2
  9. Emanuel...1
  10. Viktor.......1
  11. Johan Ö....1
  12. Jimmy......-1 (Enligt Erik)

Old and bold

Är inne o surfar på olles bloog och hittar det här klippet:
_
_
Och här är ännu fler:
_

Palmträdsorangutangen

Tänkte att de kanske var nån som behövde se den här för att komma igenom dagen.. Eller i brist på bättre o göra..¨

Mmmmm... Mögelost!

Hade de inte varit roligare om det hette assbook så man kunde assrape:a varann...

Folkraceweekend

Helgen började bra med en 2:a och en 3:e plats, i tredje slog jag hål på växellådan men lyckades ändå komma runt o vinna heatet. Fick spendera natten med att byta växellåda och vid midnatt så stod bilen klar och lastad för dagens race. Kör upp till startplattan för dagens första heat och när s
tarten går smäller det till i motorn och bilen dör. Ett tråkigt slut på helgen men jag tänkte förgylla det här inlägget med en världspremiär. För första gången nånsin kan gustavhederfeld.blogg.se visa bilder på Olle som funktionär:
(Olle är den till höger)
_
Jag bjuder också på en bild på min väldigt folkraceintresserade bror:

Vill du bli delägare?

Jag har bestämt mig för att starta en pizzeria! På pizzerian ska jag ha en fet jävla ugn med öppen eld som jag lägger pizzan på så att den börjar brinna. När den blivit en stor kolbit så ska jag ta ur den och servera den sen ska jag sätta ut en sån här skylt utanför min pizzeria:

The boys om mom..

Ingen undgår att Mammas Pojkar vunnit båda sina matcher under höstsäsongen och att den nya skyttekungen Gustav gjort fem mål på dessa matcher så när vi idag skulle möta tabelltvåan Mistake så var GA självklart intresserade:
_
Visst, att kalla oss öns bästa lag kanske är lite överdrivet men om dom tycker det så..
Matchen slutade iallafall 3-3 och skyttekungen placerade in 1-1-målet.

Tysken!

Hur tänkte man när man byggde den här trekorsningen:
_
Hur kör man rakt fram till skoaffärn utan att se ut som en idiot egentligen?
_
Eftersom jag inte riktigt orkar förklara mina tankar så får ni även dessa idiotiska saker:
_

Bad- och Plaskvm

Som alla mina sportintresserade läsare (Kristian) vet så har sim-vm precis varit eller håller på, för att ära denna fenomenala sporttillställning så tänkte jag rada upp lite fler saker som händer en gång om året:
_
  • Det är midsommar
  • Kalle Karlsson tvättar sina kalsonger
  • Zlatan gör mål i landslaget
  • Erik gör mål i korplaget
  • Paris Hilton har underkläder på sig
  • Olle skriver på sin blogg
Nu kanske ni trodde att det här var ett inlägg för att hylla sim-vm men de e egentligen ett dissinlägg till Olle för att han aldrig skriver i sin blogg. Du är en riktig mes enligt dina egna regler, Sopa!!

Bra jobbat Bob!

Hur tänkte man egentligen när man gjorde det svenska språket och gjorde så att klaustrofob och garderob rimmar. Det får ju fram rim som "I min garderob bor en klaustrofob" som egentligen inte har nån logik alls...

Gräsklippartårta

Idag skulle jag vilja slå ett slag och göra en karatekick för en serie som borde få minst en Oscar eller nåt liknande, typ en Jörgen..
Bröderna Fluff!
Serien är sjukt spännande och man kan absolut inte förutse allt som kommer att hända. Skurken är sjukt smidig också men det bästa av allt är alla rörelser o ljudeffekter som dom gör när dom står still, springer eller åker fluffomobilen.
Bröderna Fluff får 6 av 5 Mexikanarmustascher:
_
Plus att jag även bjuder på denna spännande jakt:

Saker jag gjort idag som jag troligtvis aldrig mer kommer uppleva...

* Kommit in som nummer tre på Apoteket (personalen inte inräknad)
* Varit på kupan innan dom öppnat
* Fyllt på luft i däcken på Statoil
* Gått på Väte medeltidsmarknad¨
* Blivit nyckelhuggen av min lillasyster:
* Sovit i kyrkan
* Skrivit ett inlägg om allt jag gjort på en dag som jag förmodligen inte kommer göra igen
* Skrivit i ett inlägg att jag Skrivit ett inlägg om allt jag gjort på en dag som jag förmodligen inte kommer göra igen
* Skrivit i ett inlägg att jag Skrivit i ett inlägg att jag Skrivit ett inlägg om allt jag gjort på en dag som jag förmodligen inte kommer göra igen

Chistian Walz får smegma i sin hals

Det är sent på natten och man vill sova men man måste gå på toa och borsta tänderna. För att komma isäng fortare så bestämmer man sig för att kissa medan man borstar tänderna. Så man borstar tänderna med höger handen, drar ner brallorna, torkar sig o så med vänstern sen så tvättar man av den och ändå så känner man sig snuskig om högern för att man inte tvättade den trots att den bara vart på tandborsten hela tiden. Är man psykiskt störd då? Man tycker ju inte att den är snuskig när man står och borstar tänderna bara... Och jag vill punktera att detta självklart inte är nåt som jag håller på med (ganska ofta) utan bara en allmän tanke...

Kul i jul i kungens kurva

Jag har bestämt mig för att uppfinna ett nytt sorts sex! Har inte riktigt kommit på alla detaljerna men det kan vara typ att man kastar en gurka i en soptunna där det är två hundar, hundarna börjar då slåss om gurkan och soptunnan rör på sig. Längst upp på tunnan har man satt fast en pinne som i andra änden petar på en groda på ett ställe där grodan får en reflex att slänga ut sin tunga. Man ställer sig då en halvmeter ifrån grodan så att tungan slickar en på pungen. Denna sexform kräver dock att man har ett extremt fall av grodpungslickifili men det är bara ett exempel. Det viktiga är iallafall att sexformen ska kallas grati-sex. Detta innebär att nästa gång du t.ex. kommer till ett ställ med "Gotland Just Nu" där det står "Varsågod, Ta ett gratisex så kommer du tänka på en groda som slickar dina kulor. Om du är tjej så har du förhoppningsvis inga pungkulor så du kan istället tänka på denna bild av Olle:

in i mikron...

Har en ny bil där jag har denna klocka:
_
Som ni ser så kan man även ändra så den visar datum istället. Som ni också ser så finns det även en resetknapp till höger som resetar både datum och tid, detta betyder ju att en gång om året så kan man trycka på resetknappen utan att det överhuvudtaget händer nånting vilket e sjukt häftigt! Så nu vet ni var festen på nyårsafton, dock så finns det bara fem platser och jag har paxat en så du får skynda dig att paxa en genom att skicka ett sms med ditt mellannamn, tiden sen du senast var på toa, längden på ditt fiskespö, om du äger ett par foppatofflor och vilken level din wow-gubbe är på till 0707263038 så får vi se om du har vad som krävs för att få vara med på festen...

Just another day in the sveinstia

Om man t.ex. får en fotboll på pungen, kan man då få fläskpläp?

Mjölkpaketet gick ut öch köpte fil...

Varför publicerar man sånna här artiklar?:
_
Visst reportern kanske vill att man ska tycka att de e dåligt att dom går på semester allihop samtidigt men de jag tänker när jag läser det här är ungefär "Yes! Gotland har fått motorväg i några veckor" och jag tror inte att jag är ensam om den tanken...

RSS 2.0