End of day 7

jobbat i sju dagar i rad nu och imorrn så ska jag upp och fixa folkracebilen och sen kanske jobba om jag orkar och har tid så det kanske blir en extended verion på min jobbvecka, får se imorrn. Nu ska jag nog sova snart.

Idiotiska uttryck del 46

Har ni nånsin funderat över uttrycket: Den här äckliga godisen "går som smör i solsken". 
Varför säger man så? Jag har sett på mitt smör i kylslåpet och det verkar inte vilja röra på sig över huvud taget. Därför så tog jag idag en tripp ut i solen med min kompis Börje "den extrasaltade" Bregott för att se om han skulle gå bra i solskenet. Eftersom jag behövde något att jämföra med så tog jag öven med mig mitt husdjur George Geoparden för att se om Börje skulle vara lika snabb som den. Och direkt när dom ställde sig på den solfyllda startlinjen så växte benen ut på "den extrasaltade" och han såg väldigt taggad ut inför 100 metersracet som skulle utspela sig.

George var lite snabbare ut ur startblocken men efter 50 meter så kom börje ifatt och kom i mål på 6,26 vilket var 38 hundradelar snabbare än georges 6,6 sekunder. Och om ni inte tror på detta så har jag ett bildbevis till er:

Hiss, Kiss, Miss, Piss och Diss

Joho, Har inte hänt så mycket än att jag sovit och jobbat och sett på film sen jag skrev senast så jag får väl helt enkelt ta och reccensera några filmer. orkar inte ranka dom från 1-5 så dom får ett av orden från överskriften i betyg istället där Hiss är bäst och sen så går dom i följd till Diss dom är sämst

Push: Handlar om en kille som har märkt att han har fått superkrafter. När han var liten så sa hans pappa att han skulle hjälpa en tjej som gav honom en blomma och nu möter han henne. Han bestämmer sig för att hjälpa henne att hitta en väska som kan ta ner ett stor organisation som använder folk med superkrafter för att få fram en supermänniska.

Får "Miss"  för det är en ganska bra film, typ som hereos folk med lite sämre superkrafter.

Inkheart: En kille (Brendan Fraiser (djungel George)) Kan läsa ut figurer ur böcker. Nu har figurerna startat ett eget imperium och vill att han ska läsa ut "skuggan" det onda monstret i boken

Den sög dase enligt mig, får "Diss" 

Stranger than fiction: En kille med ett tråkigt, enformigt liv börjar plötsligt höra en berättarröst som säger allt han gör. På jobbet som skatterevisor så träffar han också en tjej som han börjar gilla.

Får "Kiss". En orginell idé men jag tyckte den blev ganska tråkig ibland.

Role models: Två killar som jobbar med att sälja nån sorts energidryck kör upp i en staty med bilen som precis blivit beslagtagen och döms därför till samhällstjänst under en månad. Dom får då ta hand om varsitt barn som är allmänt jobbiga.

får "Miss"

Defiance / Motstånd: Handlar om två bröder från Vitryssland som under andra världskriget försöker gömma tusentals personer i skogen. 

Får "Kiss"

Resan till jordens medelpunkt:
Var länge sen jag såg den men tog med den ändå för att den e ny på dvd. Var riktigt tråkig enligt mig och det är återigen Brendan Fraiser som ör med i en riktigt dålig film, tror jag ska sluta se filmer med honom.

"Diss"

Harry Potter och halvblodsprinsen:
Var den bästa Potterfilmen hittills enligt mig, dock så skiljde den sig mycket från boken. 

"Kiss"

Märkte att det blev kortare och kortare beskrivningar så jag kanske fyller ut det här inlägget imorrn om jag orkar eller ser en film till.

dag 4 av 7

Ute igår och jobbat 9-16 idag så jag är riktigt trött, har halvsovit i en timme nu. Ikväll blir de bara film som gäller, ser på Push just nu, typ nån superhjältefilm. Skriver nog lite reccensioner senare om jag orkar.

Usch...

Idag var en sån dag som man bara vill skulle försvinna

dag 2 av 7

Skall snart gå iväg till jobbet på min andra jobbardag av sju i sträck. Känns ganska bra än så länge men lär va riktigt trött på onsdag. I övrigt så såg jag Sex and the city filmen idag med Linn och jag tyckte den va fruktansvärt tråkig. va typ som om dom tatt och slått ihop några avsnitt av en serie man aldrig sett vilket är precis vad det är så det ör väl ganska logiskt ändå.

En jättepannkaka, fast den smakar ju päron?

Jag kan inte riktigt förstå folk som kommer in på mackan och ha chilidressing på chilikorven. Är inte det lite som att lägga kaka på kaka? fast äckligare. Samma sak gäller att lägga vitlökssås på kabanossen (vitlökskorv).  Nu tänker ni kanske "Men vadå det kan väl va gott". Så därför så tänkte jag ge er några anledningar till att det inte är gott.

Anledning 1: Tänk er att du och en kompis har en bakkväll och håller på och bakar en tårta, Ni är nästan klara, du har precis lagt grädde på utsidan. Nu skall ni bara välja nånting att dekorera den med. Du föreslår Jordgubbar men din kompis säger att eftersom ni har grädde på tårtan sså måste ni ha gräddsås på. Så hon lagar ihop lite gräddsås och häller över tårtan. Hur gott hade det smakat tror ni?.

Anledning 2: Du och din Maka/make har bestämt er för att ni skall börja ett plantage och eftersom din make/maka är mykolog så bestämmer ni er för att odla kantareller. Din make/maka vattnar självklart alla växter med vatten tills han/hon/den kommer till kantarellen som han helt enkelt häller kantarellsås på. Hur länge tror du då att den svampen kommer att överleva, om den ens börjar växa så att säga?

Anledning 3: Din farfar har gett dig jobb att måla om hans gröna hus eftersom det var vitt från början och nu har möglat, eftersom din farfar trodde att han köpte demidekk men fick fel märke och inte har målat om på 25 år. Nu har han iallafall bestämt sig för att byta färg totalt. När du väl har skrapat av allt mögel och målat klart allt på cirka 5 veckor så kommer din farfar ut och säger "Oj vad fult det blev! Men eftersom det nu ör brunt så måste vi lägga ett lager brunsås över färgen" Sen slänger han upp massa brunsås på väggarna. Hur snyggt tror ni att det huset skulle bli sen? Och hur länge skulle färgen stanna på huset? Och låt oss nu säga att den stannar kvar och blir fin, tänk vilka stora problem det skulle bli med renar som skulle fastna med tungorna nör dom kommer fram för att smaka på den godluktande väggen. hur skulle du känna om du vaknade varje dag med den här synen? (om du bor granne med din farfar)
Vilket djurplågeri.

Det jag ville säga med det här inlägget är alltså:
Att be om chilidressing till chilikorven är som att be om att få vakna till en ren som slickar din farfars hus

"Dagen S"

Alla som bor i väte vet självklart varför idag är "dagen s". Idag är det dags för den största dagen i Vätes historia. Idag gästas Väte av det största bandet som nånsin gått på denna planet! Är det Beatles? Rolling Stones? Bruce springsteen? Ainbusk? Dr. Kosmos en mansband? Nej, självklart är det Smaklösa som idag kommer till Väte Idrottsänge klockan 19 och jag vägar påstå att det är större än när "Haltande Idrottsföreningen Väte" tog emot  "Alla I Delrepubliken Sudret" i distriktsfinalen för 10-åringar 1953 och Bengt-Arne J. Söderkvist Avgjorde med en bicacleta i krysset på stopptid. 
Dagen till ära så tänker jag till och med publicera denna tidigare ej visade bilden, exklusivt endast på min blogg:

Lite update

Körde sista dagen på festivalen i Lördags och de gick väl inte så jättebra de heller. Körde av en drivaxel i första heatet och kom sist av dom som kom i mål i andra (femma tror jag) Fick iallafall behålla båda bilarna så de var skönt iallafall.

Igår så gjorde jag typ inte ett smack. Jag låg på Krilles soffa hela dagen och sov på tv. Blev lite simpsons, family guy, formel 2, WTCC, tennis och nåt mer tror jag. Sen så gick jag på bio med Unn, Lotta, Linnea och Emelie. Såg Harry Potter och halvblodsprinsen som var helt okej, klart den bästa Harryfilmen hittills. får 4 av 5 grisklövar. Sen kom jag hem och skulle se en film med krille och linn men jag sömnade för att hade gjort så mycket på dan :P

Snart skall jag dra till jobbet för ett 15-24 pass. Jihaaa!!

Banken

Glömde o skriva de att jag fick ett usbminne av min bank idag på posten, 1 Gb stort, asnice! Kan ju tillägga att de var en försenad födelsedagspresent också.

the 2 day of festivalen

Dag 2 av folkracefestivalen utspelade sig igår och min inställning var ungefär "Det kan ju inte gå sämre än i tisdags iallafall" då jag tog 5 poäng. Men igår så lyckades jag bara ta 3 poäng vilket kändes väldigt starkt jobbat. Med totalt 8 poäng så ligger jag bara 32 efter ledaren vilket känns ganska svårt att ta igen imorrn då jag max kan ta 14. Tror jag blev Svart flagg, näst sist, sist igår. Men nu kan det ju inte gå sämre imorrn, eller? 

The festival has begon

Första dagen på folkracefestivalen idag (om man räknar bort besiktningen igår) Har inte riktigt ork att skriva om det nu men de gick inte så bra. Kom näst sist, sist och sist och samlade 5 poäng av 21 möjliga. Finaler är redan att glömma men jag ska köra så bra jag kan de andra dagarna. Här får ni den enda bild jag tagit idag.

The mistery of the usb-minne

Skulle till Kalle igår så då la jag in lite saker på mitt Usb-minne (Ni vet Powerpointpresentationer och worddokument o sånt som alla ungdomar har i sina usbminnen :P) iallafall så var den försvunnen när jag kom fram till Kalle, Totaly gone. Så idag så bestämde jag mig för att leta efter den så jag kollade överallt där den kunde finnas. Bilen, vid datan, på kösbordet, matbordet, på dass, i mina brallor, tvättmaskinen, min speciella "bara för Gustav kartong" som jag har under sängen men den fanns ingenstans. Till slut så gick jag ner för att kolla om den inte låg i kassen jag tog med till Kalle igår och då kom jag på att den kanske låg i kassen där vi har alla kassar och självklart så låg den där, att jag inte kollade där först, det är ju där jag alltid lägger mitt usbminne. Så nu är det återfunnet iallafall.

Någon som vet vem Max Kristoffer Dahlby är? Han har gått med i min facebookgrupp "Anton Mattson is the shit" och jag börjar misstänker att han är en Rysk maffiaboss som vill avrätta alla för att dom tror att Anton Mattson ör en synonym till Vladimir Putin. Iallafall så behöver jag all information jag kan få för vi tänkte sälja honom på e-bay

En ny affärsidé

Jag vet inte hur många av er som sett den här flaskan som står uppepå badrumsskåpet hemma, Har aldrig testat den eller sett nån använda den men jag antar att den är till för att tvätta händer med.


Iallafall så tänkte jag skapa en liknande flaska fast istället ska jag döpa den till ren hund. Alla kommer då tro att innehållet är till för att tvätta hunden med eftersom det är ganska logiskt med tanke på namnet. Men istället så skall jag fylla den med renurin så att när man tar den på hunden så börjar den lukta ren. Sen så kommer förstås alla som blivit lurade försöka stämma mig men då säger jag bara att ren hund betyder att hunden kommer lukta som en ren så dom får inga pengar tillbaka.


Givetvis så kommer ingen mett lite vett i skallen att gå och köpa samma flaska en gång till (förutom sånna som är lika korkade som i serier där farsan först köper en sen så köper morsan samma sak fastän det är en bluff) Så därför så måste jag producera dom i tillräckligt stora flaskor för att jag ska kunna bli rik på att dom bara blir köpta en gång (till skillnad från äpplen där man köper samma äpple två gånger, Haha jag vet men kul att du märkte att jag syftade fel. Den här paranteser är till alla besserwissrar som tänkte på de så att ni slipper känna er tvungna att kommentera inlägget) För att jag då ska tjäna på det så måste jag ha löjligt stora flaskor. Min nya skapelse blir då 15 kubikmetersflaskan. Jag vet att den är felberäknad eftersom jag räknade med att radien på flaskan skulle va 1,5 meter o då skulle den va bredare än hög. plus att jag skrev liter på paintningen men va fan, klockan är typ kvart i två på kvällen så ni får förlåta mig, orkar inte painta om den. Den ska iallafall va i samma löjliga storlek som på bilden.

Nu återstår bara att hitta 15 kubikmeter renpiss till varje flaska men jag tänkte fejka det o bara använda hemmagjort urin.


Latadadadaaaa

Resumé över alla möjliga saker typ:

Onsdag: Vi invigde Kalles pool i ösregnet. Tror vi badade i typ en timme tror jag men de va nice. Sen så åkte vi också till Västergarn och badade fast då var de svinkallt.

Torsdag:  Vaknade med en trevlig förkylning, man undrar ju varför? Gick iallafall upp vid åtta för att åka till hejde och fixa folkracebilar. Lite olika saker som fixades o så lastade vi en bil så den e typ klar till festivalen. 

Jag pallar inte skriva mer resume typ, Jobbade igår och idag. Idag gick jag också upp tidigt av samma anledning. Hade som projekt att byta topplockspackning på sannas bil. Vi la upp det i tre steg:

-Öppna motorhuven och kolla vad som ska göras
-Märka att två skruvar såg omöjliga ut
-Skita i de

Blev klara med allt typ iallafall

Nu sitter jag vid Linn med Linn, Micko och Therese och spelar Yatzy. Jag äger dom allihop för dom e sämst :P

Micko tyckte jag skulle ta med de här citatet:
- Stöd Scan! Skjut en vegan.

Svaret

Jag förstår att det finns folk som legat sömnlösa över frågan om vilken historia som var rätt i det så kallade "ålet i muren" inlägget. Eftersom ingen gissat på historia 1 så funderar jag på att säga att den är rätt men sanningen är som den folkkära poeten Sean Banan en gång sa: "Det finns inget hål i muren, det finns bara en mur i hålet" Det var alltså ett kugginlägg.

Detta fält måste fyllas i

Dom senaste dagarna har mest bestått av jobb så de finns inte så mycket kul o skriva om de. Var ute igår men det var inte så kul. Ganska dött, iallafall på hamnplan där vi var ensamma på dansgolvet. Besviken men det får bli bättre nästa gång.



"Special bread for you my friend, eight in 1"

Nu dags för det onödiga i det här inlägget:

Varför är det ett hål i den här muren?

Jag tänkte köra lite urban legend-stuk på det här inlägget så jag ger er helt enkelt tre historier om detta fantastiska murhål och ni får sedan gissa vilken av dem som är sann.

Historia 1:
Året var 1961 och Valdemar Atterdags onde barnbarns barnbarns barnbarn Ica Atterdags kom till Visby för att Knarkskatta alla gotlänningar. Eftersom det i huset bakom bodde några knarklangare som hade källaren full med Hasch så tänkte dom att dom måste gömma Det. Tillsammans så bestämde dom att eftersom danskarna är så blåsta så hängde dom helt enkelt upp all hasch i busken som syns på bilden. När Börje Svensson den yngre kom till sin arbetsplats som murare så var danskarna på plats och försökte komma på om det var hasch eller inte så trots att langarna sa att det inte var det så tvingade man Börje att röka en av dom konstiga buskbladen. Börje rökte ett av bladen och langarna blev gripna. Sen när Börje skulle jobba igen så tänkte han "skulle det inte va kul om vi gjorde ett hål i muren här så att alla undrar varför det finns där" Så han gjorde helt enkelt det och nu ser det ut så.

Historia 2:
Året var 1942 och gotlänningarna var rädda för att tyskarna skulle attackera dom eftersom dom fått reda på att Valdemar Atterdag var en jude och eftersom han slog gotlänningarna så är alla gotlänningar sämre än judarna. Därför så tänkte man att vi måste anlägga en flygplats mitt över pastavagnen och Olles hus m.m. Dock så fattades en meter så man tänkte att om vi flyttar lite på den här muren så kan man precis fick in flygplansnosen i hålet. Man började med att bygga om muren men när arbetet var klart vid 1945 så hade det andra världskriget redan gått till sin ände och man behövde inte längre flugplatsen. Men eftersom budgeten var så stram så bestämde man att man inte skulle bygga tillbaka det ifall att Cirkus Braziljack nånsin skulle sätta upp sitt tält på parkeringsplatsen mellan pastavagnen och hålet och man skulle behöva sätta upp en pinne på andra sidan muren, så nu slipper dom det tjafset.

Historia 3:
Året var 9 378 före kristus och Tjelvar och hans son Lunarstorm stod och kastade macka vid kusten (som på den tiden låg vid Pastavagnen) och man fann då en stor fyrkantig plats full med perfekt mackasten som man använde. Ryktet säger att Tjelvar kastade en macka som studsade över Skåne och bildade Danmark. Iallafall så dom stenar som var för dåliga för att kasta så dom la man på marken i en formation som betydde "Här är all mackasten slut"

Trötta Tryggve tar tåget till Torstens Tröskeri

Har ni tänkt på att om man är född 2007 så kan man få ett mobilnummer som är precis likadant som sitt personnummer! Hur häftigt hade inte de vart?

Dagens citat: "Har han dött? Vad skönt för honom." - Magnus Betner på frågan vad han kände om Michael Jacksons död.

RSS 2.0