Igår var en dag inte helt olik den i lördags..

8:30 är inte en mänsklig tid att ha en bandymatch på! Dessvärre hade vi de igår.. Det blev ju inte bättre av att Elias glömt o skriva in Johan O i matchprotokollet så han fick en 5a så att centrarna inte fick spela under den tiden. Inte så mycket att göra åt men första perioden blev inte så rolig.. resten av matchen var dock kul och vi vann med 13-8.
¨
På kvällen gick jag med Antons "Klass" och såg Tintin - "bla bla bla o enhörning" eller vad den också hette.. Bra film faktiskt.. Mer orkar jag inte skriva om den..

Hacka morötter när du är riktigt glad!! (Hack, Hack)

I natt kommer Emelie hem från Ullared (F)!!
¨
Vet inte riktigt vad parantessmileyn betyder men nån nörd (Typ Sanna) tycker säkert att den e fin...

Killi-kill på pille-pill

Vi vann emot Hemse idag med 10-4 tror jag.. Gjorde ett mål och fick en assist.. Jippiii.....

High-itch-nts-racet

Som alla förstår så sprang jag högklintsloppet idag trots att mesbrorsan höll på o mesa ur för att de regnade lite imorse.. 7,3 km avverkades på 40,35 vilket var ungefär vad jag hade hoppats på, även om det hade varit skönt att komma under 40 min men har man inte sprungit på en månad så blir väl resultatet där efter.. Nöjd iallafall :D

FAAAN!!

Kom på en jättebra (Troligtvis jättedålig) idé till ett blogginlägg så jag gick ut till vardagsrummet och satte igång datorn.. Sen glämde jag bort de... Så ni får nöja er med de här skitinlägget..

Jörgens badring

Hur långt efter sina syskon måste ett barn va fött för att räknas som ett bredsladdsbarn?

A big bowl of suckiness

Emelie jobbar till 22 så jag har hyrt hem fyra kassa filmer från Shell vilket alltså e de jag tänker ha kul med ikväll.. Efter som jag inte orkar skriva namnen kallar jag dom 1 2 3 & 4 allihop verkar suga men jag har ju inge bättre för mig ändå..
¨
Har sett nummer 2 nu och den var väl helt okej.. Nummer 4 verkar dock va helkass..

Svängig sväng..

Innebandypremiär mot Klintehamn igår ute i Klinte. Tyckte inte att vi gjorde nån bra match men jag är nöjd med min egen insats.. 4-4 slutade matchen och jag fick göra 1-0, 2-1 och passa fram till 4-4.. Förhoppningsvis kan vi ta första segern mot Vallstena i helgen istället

Mys i frys

Finns de nåt mysigare än att vakna upp av sig själv en fredagmorgon. Titta på mobilen för o se va klockan är men märka att den har dött. Gå ut o kolla på tvn va klockan e och märka att man e trekvart försenad till jobbet..

Traktorn kunde inte köra ifrån plogen..

  • Fårösunds GoIK

  • Visby AIK
  • FC Gute B
  • IFK Visby
  • FC Copa
  • Eskelhems GoIF

  • Hangvar SK

  • Fardhem
  • Så tippade jag att division 4 skulle sluta i våras och nu när det e slut så  kan man ju utvärdera detta för jag har inge bättre för mig..
    ¨
    Fardhem                 (0)
    Visby AIK                (2)
    FC Copa                 (0)
    IFK Visby                (2)
    FC Gute B               (0)
    Hangvar SK             (1)
    Eskelhems GoIF       (1)
    Fårösunds GoIK       (0)
    ¨
    Vilket innebär att jag totalt får 6 poäng, precis samma som förra året! Jag håller mig på en stabil nivå och slår Krille i år också eftersom han inte tippat nåt officiellt på sin blogg i år så det blev en förkrossande 6-0 vinst i år!! Nice var att jag prickade in två rätt (2 poängare) Mindre nice var ju att jag bytte plats på ettan o åttan.. Jaja, 2-0 till mig iallafall, får se om Krille ens vågar fortsätta blogga efter de här nederlaget..

    Högflygande piano

    Många tycker att de e dåligt att flyga eller åka till Afrika men dom människorna tänker inte på den tredje parten i dramat. Visst de e ju kul för människan och de e dåligt för miljön så dom tar ju ut varandra typ.. Men tänk på vattnet!! Vatten e ju helt klart en sak som reinkarneras med tanke på förångning, moln o regn o så.. Så tänk er en vattendroppe som varit i Sverige i 1 miljon livstider och åkt upp och ner från moln till sjö och kanske nån gång ibland åkt in i ett reningsverk, färdats genom milslånga rör för att komma ut ur en vattenkran, drickas av nån kille, gå igen hans kropp och sen komma ut ur hans otvättade penis rakt ut i naturen om den har tur.. Annars komma ut i en toalett och åka genom ännu fler rör och reningsverk... Inget kul liv va?
    ¨
    Tänk dig att istället få va i en kropp, resa med ett flygplan och har tur o inte komma ut på toan där utan istället kissas ut i den afrikanska naturen där det är varmt, kanske komma till nån flod och flyga ner för ett vattenfall! Skitkul ju!! Så genom att åka till afrika så ger du vattnet i dig chansen att få ett roligare "liv"

    Sune Svamp har damp

    Vissa serier vill man faktiskt bara att dom skall ta slut! Tycker de e dags för många så som Two and a half men och How I met your mother som jag e osäker på hur bra dom kommande säsongerna kommer att bli.. Lost höll ju defenitivt på minst två säsonger för länge o så on.. Men när jag idag sträcksett klart Entourage säsong 8 så kan jag inte mer än älska den!! Helt underbar säsong och jag önskar verkligen att det kommer en till men enligt next-episode.net så gör de inte de.. Pissigt att de e så men jag får väl hoppas att nån av dom två ovanstående serierna ger mig samma effekt, inte för att de spelar nån roll.. För att citera nåt homo "Trots allt så lär jag se hela serien. För jag har inget liv."

    RSS 2.0