Varför? O VARFÖR??

Har ni sett OLW eller Estrellas nya jordnötsringspåse?
Varför ska man knäcka en jordnöt med en nötknäckare? Hur många har nånsin försökt göra de egentligen? Måste vart ett riktigt nöt..

I was hip-hop

Hur fan kan man skapa en mikro där inte tallriken går in?/ Varför köper man tallrikar som inte går in i mikron?:
_
Helt idiotiskt! Istället så får man ju stoppa över maten på dom mindre tallrikarna som går in i mikron vilket skapar enorma berg:
_
Man undrar ju om det var så gud tänkte när han skapade alla berg på jorden? "Fan nu får jag ju inte in den här stenplattan mellan dom här två sjöarna så jag får väl bara lägga all sten på en hög här borta istället"
_
I övrigt så får ni också en bild på min fina matlåda tills imorrn:
¨
(Köttfärsen ligger i en annan back)

Klang

Har gäss verkligen knottrig hud?

Kräsna Ture Tuttar eld

Har egentligen inte så mycket o skriva mer är "

Ett korridorboende är en boendeform där flera mindre lägenheter i en korridor samsas om vissa gemensamma utrymmen, såsom till exempel köktoalettduschvardagsrum m.m. Korridorboende är ett vanligt studentboende men förekommer också som boende förgymnasister som studerar på annan ort än hemorten och som arbetarbostäder.

Korridorboenden har ofta låg hyra, som inkluderar möblemang, vatten- och elförbrukning och i förekommande fall även Internetanslutning och städning. Om städning av allmänna ytor inte ingår sköts denna gemensamt av de boende, ofta efter ett i samförstånd upprättat schema.

I korridorboenden av låg standard är lägenheterna mycket små (cirka 10 m²) och delar många eller samtliga bekvämligheter med övriga boenden i korridoren. Det finns också korridorboenden där samtliga lägenheter har både riktigt kök och badrum och där det gemensamma utrymmet inskränker sig till till exempel ett samlingsrum. Mellan dessa två ytterligheter finns alla upptänkliga varianter av korridorboende.

I små korridorer eller korridorer där man tvingas dela olika bekvämlighetsinrättningar uppstår ofta en god gemenskap som till och med kan börja likna ett kollektivboende, medan stora korridorer där lägenheterna är välutrustade ofta blir väldigt anonyma och där de boende i stort sett bara lämnar sina rum för att gå ut.

Korridorboende betraktas allmänt som den sämsta och minst eftertraktade formen av studentboende, vilket innebär att korridorerna oftast blir rena genomgångsboenden i studentens bostadskarriär. Gällande byggregler medger därför att studentkorridorer byggs mycket stora och med låg standard. Boende som vill bo i korridor för gemenskapens skull brukar inte tycka om genomgångsboenden, stora korridorer och korridorer där de flesta bor bara för att de "måste" utan föredrar mindre korridorer med låg boendeomsättning och sociala grannar."

_

Eftersom jag vet ungefär vilka mina läsare är och vilka av dom som kommer orka läsa det här så hoppas jag att det var trevlig läsning för dig Olle..


Åcountry

Finns inte så mycket att skriva om resan så de får bli lite bilder istället. Jag börjar med dom någorlunda seriösa (två stycken):
Båten vi åkte med, sett från Katarinahissen eller vad den hette.
_
Kerstin får en kram av kaptenen för att hon fyller år.
_
Nu till dom intressanta bilderna:
_
Det e ju jobbigt att man måste ha ett Iphone fodral även fast man inte har en Iphone
_
Såg den här skylten efter att ha lossat en riktigt stor kabel, inte mycket att göra, de var bara att plocka upp den igen och spola ner den i handfatet istället.
_
_
Här har vi en väldigt synlig tullskylt som dom satt uppe i taket av nån anledning. Min teori är att det är för att alla blondiner som åker på kryssning alltid ligger med benen isär och stönar med huvudet böjt bakåt så att det fastnar så och då ser dom skylten.
_
_
I nån affär så hade dom en fin kassa där kassörskan är tvungen att hänga ute i trapphuset och ta betalt..
_
Schysst att man får alla örhängen eller halsband i hela butiken för 25/50 kronor.

Najsbajs

Vet du varför den tomma CD-R-skivan slöt på sitt jobb?
_
Den blev utbränd..

Emelie luktar bajs..

Här skulle jag haft en fin bild i min nya tävling "Gissa Fågeldieten" med den fina blåbärsblåa blaffan som jag hittat på pappas bil men jag glämde o ta kort på den och de regnar ute så jag orkar inte gå ut o ta ett så de blir ett helt värdelöst inlägg istället...

Hej och hå och lite hasch

Har sett alldeles för mycket på film dom senaste dagarna och jag orkar inte riktigt recensera alla dom sex filmerna så istället så gör jag en recension för allihop så får ni gissa vilka filmer det är och vilket betyg filmen fått. Man kan bland annat vinna en osynlig brödrost i valfri färg, en uppäten macka, en begagnad toarulle och en pizza utan bröd.
_
Tre desperata ungdomar ska försöka få några tjejer på en fest därför bestämmer han sig för att importera kokain direkt från Vietnam. Eftersom det är ljust hela tiden får han inte sova på nätterna så han bestämmer sig för att helt enkelt skita i sitt jobb. Efter att ha försökt mörda din fars mördare så får han alla irländare att gå samman och dom börjar råna olika ställen för att ha råd att leva men istället så avslöjar han alla korrupta poliser och får bara 15 års fängelse.
_
Filmen jag klippt ihop får i genomsnitt 2,83 av 2,83 (av 5):

Antiminusvuxenpoäng?

Nu ligger alla mina 21 kinderägg i min skräpkasse:
Borde man inte få antiminusvuxenpoäng då?

Frisk som en fisk

Ligger här med en kroppstemperatur på typ 310,65 känns de som. Har också en väldigt bra jämförelse med hur det känns i min hals men den är kanske inte lämplig att lägga upp här.. Känns ju inte direkt som om nån orkar bry sig så därför så avslutar jag med att säga att fisken som söktes i rubriken var en plogjärnsrocka som skall in på lodrät 12..

Peoplerace

Slutade på en andraplats i gårdagens folkracetävling efter att ha vunnit b-finalen. Orkar inte riktigt skriva nån längre utläggning om de som ingen ändå läser så ni får en bild istället:
2:a a-final KM4
3:a b-final KM3
1:a b-final KM4

Johans högra pungkula!

Jag har funderat lite på det här med Pavlovs hundar. Om folk börjar gå runt o snyta sig medans jag äter mat, kommer jag börja bli hungrig när jag hör folk snyta sig då? För de e ju ganska äckligt i vanliga fall men om man hör de varje gång så kanske de blir trevligt..

Kloaksystem

Tänk om Xzibit ska på middag vid nån han inte riktigt känner så han råkar gå in i fel hus, vad jobbigt om den han råkar gå in till får ett sånt där psykbryt som dom får på "pimp my ride"..

Billeken

Får man morgonfrilla i armhålorna?

Lakritssoppa

Dags för ett oktoberbad med Olle:

Rumpstek utan rump

Nu kanske ni undrar, "hur kan Sannas och Thereses stuga vara bättre än det här huset:¨
_
Visst har det här huset platt-tv, parabol, balkong, en pool som av nån anledning är lodrät, golvvärme, ett garage på baksidan. Men en sak har sannas stuga som inte det här huset har:
Tv utsikt från toaletten! Och i slutändan, är inte de vad man vill ha i ett hus?

Rumpstek utan stek

Nästa gång du tycker synd om dig för att du måste gå ut med soporna så tänk på stackarna som jobbar på kallis:

RSS 2.0