Tjug0

Man vet att julen är över när man kan ta bort Kristians blogg som startsida igen..

Vinterkräksjuka

Det har varit en tuff kamp om vem som skall klara av årets rebus först och juryn har knappt orkat o gå igenom alla rösterna för att se om någon har rätt men till slut så visade det sig att ingen hade det. 
Årets rebus syftade självklart till det norska godiset Melkerull:
Detta var ju självklart enligt domaren men om man inte bor i Norge så kanske det är omöjligt att veta men sånt är livet. 
 
Vi i Julrebuskommitén hoppas självklart att det blir lika många tävlanden nästa år och att ingen har rätt då heller så jag slipper komma på något pris..

Tvekamp

Eftersom min bror håller på med sin rebustävling så tänkte jag också göra en till er eftersom jag inte har nåt bättre för mig..
 
Lös den om du kan!
 

Däckledigt

Ett pass kvar imorrn kväll innan jag tar julferie till den 2:a januari :D

Grävmaskin

För kul och för att ha kvar adressen till jobben jag sökte när jag åkte till Norge så sparade jag flikarna på internet och nu har jag orkat ta bort dem men räknade dem först. 247 jobb sökte jag alltså innan jag fick mitt :P Rensade också ur min mail och där hade jag 66 mail från företag som hittat någon annan, bara så ni vet :)

Den största lögnen..

I år ska jag bara va med i Krilles rebustävling för kul skull...

Kvittorulle

Har bokat biljetterna hem nu! Kommer hem med nattbåten vid 23:20 den 22:a och sedan åker jag till Nynäs med eftermiddagsbåten på nyårsdagen för att sedan ta nattbuss från Stockholm till Oslo komma hem vid 06:00 på morgonen och börja jobba vid 17:00 på kvällen. De blir nog kanon!

På andra sidan..

Har fått spva ut idag eftersom jag valde att inte göra det igår, ville vända tillbaka dygnet så fort som möjligt eftersom jag inte slulle jobba några fler nattpass nu på ett tag. Så jag sov 1,5 timme ungefär igår och var ruskigt trött när jag jobbade kvällspass på Statoil. Men fick sova gott idag istället. Har bakat lite idag och så har jag mailat vår hyresvärd för han e kass. Nu ska jag nog iväg till kalle så hej svej!

Todej

Fyra jobbpass senare så lever jag fortfarande och allt gick bättre än jag väntat. Kände mig inte alls trött imorse förrän klockan 06:00 ungefär men det skall väl bli bättre inatt eftersom jag sovit åtta timmar idag. Skönt var också att den slappa killen jag skulle ha jobbat med igårkväll var sjuk så jag fick jobba med chefens son istället och det var jävligt mycket folk så jag tror inte att det hade gått om det hade vart med slappkillen. Chefens son sjutsade sedan mig till nationalteatern så jag han med bussen och kom i tid till jobbet. Hann med allt det viktigaste igår så allt känns bra nu när jag skall dra iväg till jobbet igen..
 
Skrev tydligen det här i måndags men de blev inte publicerat..
 

Helnöt

Hej mina läsare! (och ni som bara tittar på bilderna..)
 
Kommer troligtvis inte skriva nånting i helgen (För jag skriver ju så ofta i vanliga fall..)
Varför?
Jo, för att jag ska jobba arslet av mig!
 
Till att börja med så jobbar jag 8-17 imorgon, ett sånt där mysigt 9-timmarspass till att börja med. Som om det inte dög så börjar jag 23 igen och jobbar till 8 ytterligare ett 9-timmarspass där jag iallafall inte är ensam då jag skall få upplärning av killen som började samtidigt som mig så vi får se hur det går, det uppepå att jag troligtvis kommer att sova stående hela passet.. 
 
Det trevliga är också att bussen som går till jobbet inte går så tidigt som 8 imorgon så jag måste ta tuben till ett ställe och cykla 1,5 km till jobbet och sen går den inte 8 på morgonen på söndag så jag tänkte cykla hem vilket kanske inte e så smart på min sopiga cykel på snö i bara nedförsbacke så där kommer jag troligtvis slå ihjäl mig..
 
Efter det så har jag inte lyckats bli av med mitt pass på Statoil så jag skall jobba 15-23 på söndag så jag hoppas jag får iallafall 5 timmar somn där emellan kanske, kommer bli jättekul.. Och som att inte det var spiken i kistan så skall jag jobba 23-07 på söndagkväll. Eftersom det inte är helt jättemöjligt att vara på samma ställe samtidigt så har jag bett om att få börja 00 på Shell så det ska jag få men för att hinna dit så måste jag springa till bussen och ta tre olika bussar eller så tar jag tuben och kommer 10 min för sent och inte behöver stressa. får se om jag hinner till bussen bara. Kommer ju vara en zombie på det nattpasset där jag jobbar ensam på nattpasset för första gången.. Kul kul
 
Sen får jag iallafall 16 timmar ledigt innan jag jobbar 23-07 på måndagnatt också. Ska bara hinna gå till banken och hämta mitt bankkort osckå nån gång mellan 9-15. Och där trodde man ju att plågan var över men efter det nattpasset så får jag 8 timmar ledigt innan jag börjar mitt kvällspass på Statoil (15-23).. Fy fan va kul de ska bli!..Not..
 
Puss..

Fläskläpp

Kom precis tillbaka från en springtur på 9,1km. Är nu uppe på 491,0km i år så jag behöver baraspringa en sån runda till för att nå mitt mål på 50 mil i år. Ska bara orka springa en till runda också för de e fan inte varmt o skönt o springa längre..

Fyrkvartströja

Jomenvissst, Jag var på intervju i tisdags och har fått ett nytt jobb på Shell/7-11 där jag började i torsdags. Fick lära mig stå i kassan typ o sen så fick jag jobba 15-23 på fredagen vilket innebar att stå ensam ifrån 20 men de gick bra iallafall. Jobbade också i lördags och lär få mer jobb här än på Statoil. De var väl det som var o säga om de jobbet.. 
 
De mindre trevliga är att jag inte har fått mitt bankkort ännu som jag skulle fått i måndags typ så jag skall ringa banken på måndag och så ska det efterlysas tydligen.. Skoj ohoj..
 
 

RSS 2.0