Som höjdskräck på en u-båt

Var precis på mitt första Core Bosu-pass. Var väl ganska kul men ganska svårt då jag inte har nån vidare balans men det var inte så jobbigt istället. Dock så var de inte lika kul som att stava Anton Maxsssons namn fel..

Så ska det inte låta..

..Som Laila Bagge kommer säga om Anton Matson nån gång i framtiden söker till idol.

Kubbkung

Det här med att somna som en stock.. Betyder det att stockar är vakna ibland? Annars kan dom ju inte somna

Ass...

..Promised (Som/Röv lovat) så skall ni få ett Pimp my bike-inlägg. För i tiden så har jag mest "Pimpat" cykeln men som Xzibit har som nummer två på din lista över vilka saker som är viktigast på sin cykel (#1=Pimpa) så har jag bestämt mig nu för att "Weightdropa"(Som alltså är nummer två på Xzibits lista om ni inte förstod de av min välformulerade mening) Jag har då märkt att jag har massa gammalt skit som jag inte använder på min cykel detta skall alltså bort. Det första jag satsat på är bakhjulet där jag haft ett gammalt bakljus som blev stulet nån gång i 1:an när jag var dum nog att ställa cykeln vid busstatinen när jag åkte hem över helgen. Dags att ta bort fästet alltså:
Innan
_
Efter:

_
Ett annat ställe jag märkt att jag har massa skit på är styret:
_
Shellkassen plockade jag bort direkt..
I övrigt så plockade jag också bort min gamla ringklocka, som jag ersatt med en fin tuta, och mitt gamla lysfäste till mitt lyse som varit trasigt i typ två år. Ringklockan saknar för övrigt den där mojängen som ska plinga mot själva plingan, den tappade jag på Jonathan Perssons grusplan samma år som jag fick cykeln, alltså för typ 100 år sen..
Efter:

_
Och så till det enda ställe jag bestämt mig för att pimpa: Sadeln och pakethållaren
Jag har valt att höja upp stötdämpningen i sadeln med cirka 20 cm skulle jag tro. Sen har jag valt att sätta in en trekantig platt-tv i ramen så att jag kan se Andre Pops o Glenn Hysen diskutera om vilka nya vintersporter man kan uppfinna i Laos. Och till det så har jag valt att sätta in ett så kallat "Big-f*ck*ng- högtalarsystem" på pakethållaren. Allt detta får självklart energi från en dynamo på bakhjulet..
_
"You´ve officialy been pimped!"

Dagens middagstips

Djungelvrål i Yoghurt!
_
Kan inte riktigt säga att det var gott, djungelvrålen blev bara hårda och jobbiga och dom smakade ingenting. Men man måste ju testa..

Isbergsmajs

Har dom underlivbåtar på U-båtar?
_
Det var ju tur att Rom inte byggdes på en Dag, tänk vad tungt för honom att gå o bära på de..
_
En gammal fundering som jag hade i London var att där hade dom alltid hade sånna där saker som blåser av händerna och säger att dom vill vara miljövänliga, varför går dom då inte hela vägen med det och skaffar sånna till snoppen också? Man stoppar bara ner snoppen och så blir den torr (Då ska sägas att engelska avblåsare inte bara är på ena sidan av händerna utan på båda sidan) Jättepraktiskt ju o så slipper man toapappret! Jobbigt bara när man ska trycka ner röven i den där avblåsaren..
_
Har fortfarande inte riktigt nåt internet hemma så ni får hålla till godo tills nästa inlägg

Tha Kompjuhtaar is Kass

Japp, Övertexten har faktiskt med inlägget att göra! Min dator har bestämt sig för att göra uppror :( För typ en vecka sen så dog batteriet och igår så bestämde den sig för att haka sig när man gick in på något program. Men som van datorexpert så startade jag om den tillräckligt många gånger för att allt skulle bli normalt igen. Batteriet passade även på att börja funka igen så nu är den som ny! Funderar dock på om de e dags för en ny snart kanske..

Q är ju också en trevlig bokstav..

Såg Titanic 2 nyss! Man kan ju säga att om man räknar bort dom jättespännande situationerna, dom helt oförutsägbara tsunamierna som man inte fick veta att dom skulle komma ett år innan dom kom, dom inte alls datagjorda scenerna, och det helt oförutsägbara slutet så måste jag säga att det bästa med filmen var att den var 100 minuter kortare än den första..
_
Btw så tror jag inte att den första båten krockade med ett isberg, den krockade med Lost-ön! Den flyttar ju tydligen på sig så det är svårt att räkna med den

O la la, you touch my tennisbolls..

Eftersom alla älskar mina proffsfoton så bjuder jag på dessa:
Hatar vi inte alla bloggar med Copyright som gör så att man inte kan öppna kommentarerna i en ny flik, fortsätta o läsa nästa inlägg och sen komma tillbaka till kommentarerna när man läst klart? Idiotisk funktion! (Bloggen är random utvald)
_
Man undrar ju vad engelsmännen gör sina jordnötter av/ vad engelsmännen har mellan benen..
_
Den märkliga colasmaken som man var tvungen att testa i London. Hade en konstig smak av... Körsbär
_
Fick andrapriset i KM 2010 inkört till Shell där jag hämtat det och nu står det bredvid det likadana priset fårn gutaserien

Krabban åt upp smöret

Kommer du ihåg tiden då man hade ett csn-kort och man skulle gå på bio vid biostaden? Eftersom det var ett SF-märke på det så tog man med det men när man lämnade fram det i kassan så sa dom "Nej, det här är svenska bio inte SF" och sen fick man ingen rabatt. Nu (Eller innan jag åkte till London) när jag gick på bio med Johan så hade jag biljetter som jag fått från Shell som såg ut så här:
"Gäller på SF BIO:s biografer i hela sverige"
Alltså biljetter som då inte borde funka på biostaden! Missförstå mig rätt här, jag tyucker ju inte att det är dåligt att man kan använda dom här biljetterna på Gotland utan jag tycker att Biostaden/Svenska bio:s dubbelmoral är kass. När dom tjänar på det så är det SF-biografer men när dom förlorar på det är de inte det. Ska det verkligen vara så?!

Krävande Tejp

Man blev ju så glad när man vaknade i morse och skulle till jobbet igen efter semestern. Som grädde på moset så var de grått väder också. Såg tråkigt ut men när man satte sig på cykeln ute i Klinte så kom solen fram och sa Hihihahahahaha (Som teletubbiessolen) Och de blev en kanondag på jobbet. Soligt och fem grader så jag fick slänga av mig vinterjackan och cykla i tjocktröjan, Nice! Plus att jag testade en ny taktik o lyssnade på Filip och Fredriks ljudbok "Två Nötcreme och en Moviebox" Skön hörning (istället för läsning?) om tonårsliv könshår, finfint. Blev också sugen på ett första vårdopp när vi körde förbi västerhejdepiren men vi får väl se om Kalle e en mes som vanligt..
_
Övriga vårtecken idag e att jag tänkte skicka hem vinterjackan och att de e dags för att pimpa cykeln, har börjat lite och de kommer troligtvis ett inlägg inom kort..

Hemskt med medar..

Riktigt bra uppdaterat över veckan tycker jag.. Har inte riktigt nån lust att skriva nu heller och det verkar inte finnas nåt tema för veckan..

Har jag krokodiler i skorna?

Sitter på bussen påväg till skavsta och har precis märkt att min mp3 troligtvis stått på hela dagen så nu har jag inge batteri fastän jag laddade den igår, smidigt.. Får väl sova sen när den dör eller pilla olle i näsan, vad som helst kan hända helt enkelt..

Zombiebalett

Dörren slogs in med ett häftigt "KABLAUM!" Det var i sista nanosekunden som man säkert säger nånstans.. In hoppade Kapten Pungkli. Kapten Pungkli stoltserade en sekund som superhjältar alltid gör trots att prinsessan håller på att dö. Han stod stolt där i sin lila superhjältedräkt med kappan vajande vinden trots att det är inomhus.
Han svepte med blicken över rummet och såg den ljusblåögda skönheten fastbunden i en stol. Lady Gaga hade sin allra senaste dräkt "Den gröna flugan med röda strutbröst" som hon hade hittat på medan hon slog ihjäl en mygga en morgon.
"Mohaha" Kapten Pungkli vände blicken och såg det karaktäristiska gröna provröret i "Doktor Elefantdvärg":s ficka. Man visste alltid vem man tampades med när man såg det gröna provröret, visst att han har elefantöron, snabel och inga armar men det var provröret som var utmärkande. "Du kommer aldrig att hinna rädda henne! Jag har en sexbomb vid Lady Gaga och klockan är redan 05:58. Dessutom måste du på nåt sätt komma över min kokande-ketchupvallgrav fylld med rabiespingviner också. MOHAHAHA" Kapten Pungkli tittade över på Doktor Elefantdvärg och sa: "Hur kan du prata egentligen? Du har ju ingen mun!" "Hur kan du prata? Du har ju inte heller nån mun!" "Just de ja, har jag inte tänkt på"
Kapten Pungkli struntade i faktumet att han inte hade nån mun och försökte istället komma på ett sätt att komma över kokande-ketchupvallgraven med rabiespingvinerna i. Det var då han såg den, kroken. Just den kroken som är med i Transporter 2. Den som fångar bomben när Jason Statham hoppade upp med bilen och gjorde en volt i luften, ni vet vilken jag menar. Han hoppade upp och svingade sig på den över till Lady Gaga. Klockan hade redan slagit över till 05:59. Kapten Pungkli undrade vilken sladd han skulle klippa, alla var ju likadana. Han vände väckarklockan upp-och-ner och tryckte på knappen "Chinesee timezone" och klockan åkte tillbaka 17 timmar. Dom var räddade! Av någon anledning så var Doktor Elefantdvärg försvunnen, troligtvis så flydde han i en helikopter som flög genom taket men jag glömde o skriva de.. Kapten Pungkli lossade Lady Gagas rep och dom gjorde sig redo för den dramatiska slutscenskyssen. Lady Gaga sa ömt: "Hur ska du kunna kyssa mig när du inte har någon mun?" "Det ska jag inte" Han lutade hennes huvud bakåt, öppnade hennes mun och dök in. Det sägs att än idag så luktar Kapten Pungkli som den råa fisken Lady Gaga åt till frukost den morgonen..

Gruppaktivitet?

När man föds i en rik familj så föds man ju med silversked i mun, är de för att rika gravida kvinnor är väldigt skumt kinky? Och hur får dom liksom in den i munnen på barnen? Tycker att det verkar väldigt sinnessjukt av dom..

Perfekt landning men i fel bassäng..

Har tagit tag i packningen nu och kläderna är klara, dock så tar de inte så mycket plats så jag funderar på att ta med nåt mer som typ ett paket mjölk eller nåt så att de blir lite spännande o öppna väskan sen. Eller så ska man packa ner en ko och hoppas på att de blir lite turbulens så att man kan mjölka milkshake när man kommer fram..
Min fint packade väska..

Svängigt i kröken

Nu har jag tagit tag i mig själv och slutat sett på Lost. Nu ser jag på the pacific istället bara så alla vet.. Har kommit på att det troligtvis inte kommer att ta så lång tid att packa så jag tror att jag lär skjuta fram det till åtta ikväll eller något om det inte vore för Solsidan. Jaja, ni får klara er utan bild den här gången även om jag förstår att det krossar era hjärtan.. C U in a Aur!

Yo! Ghurt, is gott

Ni vet dom här bankkorten som man kan köpa där man får välja sitt motiv så man kan ha ett bankkort som ser ut så här typ:
Just de här tillhör regissören till "Motorsågsmassakern 7: Roadkill of the icescater with the enormus hands"
_
De jag vill få fram med det här är att om man kan få sitt motiv på sitt kort som i princip är pengar så borde man väl kunna få sitt motiv på pengar. Jag menar vem vill inte ha sitt ansikte på den kommande 37,50-kronorslappen (Uträknat eftersom mjölk i framtiden kommer kosta 37,50 för ett femliters paket och det är ju det man köper för pengar..) Visst 37,50-kronorslappen kommer ju kosta en 50-lapp så alla förlorar på det eftersom det blir lättare att trycka egna pengar men ändå, vem är inte trött på gamla Gustav Vasa som e den enda jag har på mina sedlar..

En räkmacka utan räkor tack!

För den läsare som vaknat (om det ens är så många) så kanske tankarna går nu "Hmm.. Har han börjat packa nu?" Och till dig (Kanske ingen) kan jag meddela. JA! det har jag, jag har tagit det största steget av alla. För att citera den gamla resvana Christopher Columbus "The biggest step of traveling is opening the suitcase" Vilket e precis vad jag gjort på den här timmen:
_
Men med ett till Lost-avsnitt i huvet, nyfrukostad mage och nytömt tarmpaket så känner jag mig nu redo att ta mig an uppgiften. Jag vill också komma med ett löfte till just dig (Eller troligtvis ingen) min vakna läsare! Nästa inlägg kommer inte att vara en "statusuppdatering" utan ett helt värdelöst inlägg, precis ett sånt som du troligtvis älskar eftersom du läser min blogg. OCH! Jag lovar också att det innehåller ett nypaintat Gustavoriginal! C U in a Aur!

Kraftpaket..

Känns som att inga av mina läsare har vaknat ännu men jag måste ju ändå uppdatera bloggen. Så nu undrar ni "Hur har de gått med packningen sen senast?" Jag har sett två Lost-avsnitt, bedöm själva.. Tänkte se ett tredje o käka frukost nu. C U in a Aur!
_
Eftersom jag också tänka förgylla dagen med bilder så får ni en på troligtvis den godaste mackan som finns: Rågkaka med leverpastej och paprika. Och för alla fotofantaster så kan ni ju kolla in ljuset på den här bilden:

Previously on Gustav..

Var på bio med Johan igår och såg The Adjustment Bureau. Innan dess så hade jag tjänat en biobiljett på att köra Krille med sällskap till Kanonen och tillbaka och sedan fick jag erbjudandet att tjäna en till för att skjutsa Annie till jobbet när hon började vid sju så då gjorde jag de. That´2 way jag e vaken klockan sju på en söndag morgon..
_
Tänkte iallafall försöka hålla mig vaken så jag somnar tidigt ikväll så jag kommer upp till båten imorrn, vet inte om det är smart men i min trötthjärna så verkar det logiskt. Tänkte att jag skulle packa idag eftersom det verkar dumt o göra det imorrnbitti och sen så tänkte jag att eftersom jag troligtvis inte kommer uppdatera min blogg medan jag är i London så skall jag uppdatera den en gång i timmen idag så att alla läsare blir glada o nöjda. C U in a Aur!

Och han kan dansa andra hållet också..

Min dator lever nog på övertid just nu. För att halvcitera Dr. Zoidberg: "I´m not saying it´s dead, i´m saying it has one harddrive in the scrapyard" Iallafall så verkar batteriet ha gått över till andra sidan:
Och den har stått o laddat i en helvtimme nu :P
_
Jag bjuder också på Ica Hemses utmärkta varuindelning, istället för Chark, Mejeri och Kött som i vanliga fall:

Gringo o flingor

Har fixat ihop "Vita Hingsten" idag, vet inte om jag döpt den förut så jag hittade på ett nytt bilsexigt namn till den. Iallafall så har jag tagit tag i den gamla unkna mattan i skuffen, kastat ur den och fått ur en liter vatten ur skuffen. DAmmsög den och putsade lite så nu ser den ut som ny, parkerade den bredvid en Mazda MX 5 på Atterdags strax efter och när jag kom ut igen så höll ägaren till den bilen på o försökte låsa upp min bil för att han förväxlade dom..
_
En fin bild på min skuffdamm:

Krycka i nöd!

Mitt mentala förberedande inför London har fastnat på en punkt, Rakhyvel eller Reseskägg? Ni kan rösta HÄR!
_
I övrigt så säkrade IBK Skarphäll kvalplatsen idag när man spöade Hansa Hoburg med 5-4, kan fortfarande vinna om Dalhem slår Wall med 7 mål men de känns inte så troligt. Ska bli skönt med två extramatcher iallafall o spela mot Stenkyrka som känns som ett jämt motstånd.. Fick också sätta in första målet i dagens match men sög ihop efter det..

Att ha, eller att inte ha lemhängtan, det är frågan

Finns de nåt skönare än en vacker vårskur medan man delar post? Blött och härligt, men som tur var så var jag beordrad att inte jobba övertid så jag slapp iallafall de :D Nu skall jag inleda det viktigaste stadiet inför London-resan, den mentala delen innan den mentala delen. Jag ska alltså tänka på hur jag skall planera min packning. Det är ett väldigt viktigt steg så stör mig inte på två minuter..

Storkbrist

Oj oj oj, har redan skrivit klart veckans tema inlägg och satt de på tidsinställd publicering, söndag 12:35, får se om de funkar. Funderar på att skriva fler eftersom det är så enkelt tema Mohaha! Jaja, vi får se hur mycket liv jag har den här veckan..

Kloka ord från döda bord

Är de inte tjänstefel att lägga ett Ica Nära i När?

Sjukkastrering

Eftersom Kalle tycker att mina inlägg är för långa så har jag valt att ta bort vokalerna i resten av inlägget..
fm mrr r flr n fr lfntr r tt trvlgt prgrm, d knsk brd g ch s p dt prgrmmt stllt fr tt ls dtt dtsk nlgg, m d frskr lst t vd d str hr r d n dt

Sockerfri Lårkaka

_
Det var en stormig dag och en man var på väg hem från jobbet. Han var besviken eftersom han inte hade någon inspiration för att göra sitt jobb. Regnet öste ner och han stod inte ut längre, trots att det bara var två kilometer kvar att gå så bestämde han sig för att ta bussen som skulle passera om någon minut. Då bussen stannade vid hållplatsen han stod på klev han in, betalade och satte sig i mitten av bussen. Han tittade sig omkring och tänkte att han kanske skulle sova lite. Han satte sig lite skönt men stördes av en liten kille som satt och grät i sätet snett framför. Mamman försökte trösta honom: "Men du har ju en massa andra leksaker o leka med, lek med din bil istället" "Men den kan jag ju inte prata med, jag vill ha din nalle!" "Men den ligger kvar hemma! Här jag målar två ögon på ditt pekfinger så kan du prata med det istället" Pojken började då prata med lpekfingret med ljus röst. Mannen kopplade bort barnet och tittade på tjejen som satt i sätet bakom. Hon tittade på sig själv i spegelbilden i fönstret och satt och låtsades att hon pratade med sig själv fast utan att de hördes något. Väldigt intressant konversation verkade det som. Mannen bestämde sig för att titta ut istället, han såg upp på det gamla slottet som dom passerade, det låg långt upp på en kulle och mannen tänkte "Undrar om dom är helt innestängda under stormen?" Bussen kom fram till mannens station och han ställde sig upp för att gå av men då påkörd av en liten kille i en trehjuling. Mannen kände sig helt plötsligt nöjd igen, han hade fått ny inspiration till sitt arbete. Mannen med namnet Stephen King klev av bussen med tanken "Hmmm.. The Shining"
_

Kiss och bajs, på Emelies majs..

Borde väl diska men tar och börjar se en skräckfilm att tolka istället.. Bara så att ni vet mina tankar liksom!!!
_
Nytt low läsarmässigt, bara två stycken i förrgår typ, de ska firas tycker jag så alla som vill fira de kan samlas vid en parkbänk i botaniska trädgården ikväll vid 02:37 så dyker jag troligtvis inte upp..

Hagea Hopp

Såg klart Lost säsong 5 idag och de slöt med ett klokt slut, ingen cliffhanger eller nåt sånt utan ett slut så att man inte behöver se sista säsongen. Frågan e då, ska man göra de ändå? Den lär ju suga och man lär bli besviken och va alldeles.. alldeles... underbar! Får nog köra ett Lost-maraton på den när jag får tag på den..

RSS 2.0