Pimp my bike!

Jag förstår att ni nu sitter och tänker "Hur kan Gustavs supercoola awesome-cykel bli ännu mer pimpad?". Men det är inte riktigt pimpning utan mer fixning dick så går allt under pimpning när de gäller min cykel..
I alla fall.. Jag var ute och cyklade och mina bromsar lät förjävligt som dom gjort i nåt år nu och jag funderade "Hmm, kanske dags o fixa dom nu" Tänkt och gjort, Cykeln slängdes in på shell och började fixas på. Kollade dom främre bromsklossarna som var så här fina:
Cykelfälgarna såg väl ut därefter..
Kanske bätttre att fixa bakbromsarna istället som jag kopplade av när dom låg på för jag vet inte hur länge sedan, samtidigt så kunde jag fixa så att stödet inte skulle ligga på heller:
Flyttade hjulet lite, spände bakbromsarna och vips cykeln är så gott som nu, snart så blir den på köpet med en 58" LED-Tv från Siba..

Krabbba

Kan livet va dåligt när man har en Shrek-Pez-Mojäng?
Orkar inte fixa så den blir rätt...

Fresdfe

Hur spenderar man en riktig skön dag på jobbet?
Med Smaklösa Livespelande på fåröfärjan?
Med att se fåröfärjan komma till fårösund precis när man kommer till "fåröhamnen" så man får vänta på den i 20 minuter?
Eller med att sedan ta lunch vid ett lungt och stilla blå lagunen?
En trevlig avslutning på jobbveckan.

Humm..

För er som bryr er, er som inte har något bättre att läsa eller helt enkelt för er som gillar att använda frasen "Varför slänger han bara inte bort den där skiten och skaffar en ny?". För er kan jag berätta att batteriet på min dator har bestämt sig för att lägga av igen.

Da premiär

Dags för min a-lagspremiär (Om man räknar bort Mammas pojkars a-lag). Åkte ut till Närs IP (Om den heter så) Och fick veta att jag skulle spela högermittfältare vilket jag inte spelat förut men de kändes ändå kul att få spela lite mer offensivt. Dock så skadade sig vår mittback så jag fick gå ner till vänsterback istället. Fick spela där i 90 minuter och tyckte att jag gjorde en helt okej match även om jag var ringrostig och gjorde så att tobbe fick ett gult kort. Var glad och trött efter även fast de blev 1-1.

Kratta

Varför har inte Björn Borg fått en egen dag för?! Här har vi en kille som har gjort något som är bra och jag tycker att han borde få en dag, typ den 3 Juli när han vann sin första wimbeldon-titel? Det är ju sjukt att han inte har fått någon dag när det enda hans syster Val Borg behövde göra var att sätta eld på grannens skog. Vi firar alltså en pyroman men inte en tennishjälte.. Jag förklarar härmed den 3 Juli till björnborg! En dag när vi går och slår på varandras bollar..

Just Loose it!

Folk har ofta frågat mig "Är du helt dum i huvet eller?" Och jag har alltid svarat "Nej, inte ännu" men ikväll ska jag och Olle se midnattspremiärsvisningen av Pirates of the caribabianibiben 4 trots att tvåan och trean sög och jag har riktigt låga förhoppningar på den här men ska se den ändå. Kan nog inte säga nej längre..

Tha Spotify-effect

Som alla vi snåljåpar märkt så har spotify förändrats, men varför? Och vem är de egentligen som bestämt de? Är de två vanligaste frågorna som jag fått till min brevlåda, för er som inte vet vart den är så sitter den här:
_
Iallafall.. Som ni kanske vet så får man bara spela en låt fem gånger om man har gratisversionen om jag förstått de rätt. Detta innebär att man snabbt kommer att lyssna slut på alla dom bra låtarna på sin spotify, när man sen skall hålla en "Ove Sundberg-förfest" så kommer man alltså bara ha dom sämsta låtarna att lyssna på, men eftersom alla tömt sina T-Röd-dunkar så kommer det inte spela någon roll "Musik som musik" kommer bli ett vanligt citat och pisslåtar kommer att spelas på förfester runt om i sverige.
_
Detta innebär självklart att dom kassa artisterna kommer att tjäna storkovan på stimpengar och inom ett år så lovar jag att Dr. Bombay och "Östen med resten"-Östen kommer att bada i pengar:
Detta är alltså "Tha Spotify Effect" Varför? och vem som bestämt de kan jag inte riktigt svara på men jag hoppas du nöjer dig ändå..

Grull!

Bring firade 20 år idag så vi fick tårta, bulle och pommac på jobbet :D fick också två biobiljetter och en godispåse..
_
Över till Stenkyrka där dom inte har nödutgångar, dom har UT Nöd:
_
Och så slänger jag in en bild på min och Olles korv-med-bröd-grillning..

Vem kan hoppa utan hopp?

Vad vore en vm-semufinal utan hackig streaming och slovakiska kommentatorer?
_
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta brutala faktafel, kommentatorerna var naturlivtvis rumänska..

Flingpaket

Soligt och varmt, perfekt väder för att sporta lite! Tur att de finns andra som gör de så man kan se de på tv! Tjeckien - USA på sexan rekomenderas

Kräm på smörgås

Eller smörgås under kräm? Välj själva..

RSS 2.0