svetslåga

näst sista natten avklarad och har fått veta att jag ska jobba med Carl imorrnnatt så jag slipper stå själv:-D

Kvittorulle

Imorgon natt så ska jag jobba igen och sen blir det tre nätter till och sen e jag ledig!! Ska bli ganska skönt :)

Överblick

Tänkte bara informera om att jag fortfarande e vid liv.. Puss!

Köttfärs

Efter min feber så lyckades jag bli sådär mysigt magsjuk så e inne på min fjärde dag av det, Dör nästan av tristess här hemma på dagarna men som tur var så finns det Hockey-vm och Europa league-final att se på på kvällarna. Chelsea lyckades roffa åt sig en pokal i år med dom jävlarna som synd var men det var en trevlig match att se iallafall.

Fest!

På väg mot jobbet med feber o de e sista russeträffen uppe på hollmenkollen. Ser fram emot en riktigt härlig natt.. tur att jag har adrian iallafall jag slipper stå själv men han lär få dra ett stort lass. mår lite bättre efter en alvedon också så de kanske går be så ändå de här, Puss!

Fläskfilé

Drog ut på löprunda idag, intervaller i frognerparken, och satan vad skönt det kändes även om jag inte ens orkade jogga hem därifrån. Funderar nu på om jag ska orka springa ett marathon om två veckor men jag är osäker på om jag kommer klara det. Funderar istället på om jag ska springa Oslo Marathon i september, eller om jag ska springa båda kanske. Ska ta o fundera på det så vi får se.

I övrigt så händer det inte mycket mer än jobb o sömn för tillfället. Ska jobba natt inatt och det är tryvannträff på hollmenkollen så det kommer troligtvis vara fullproppat med russ hela natten.. Förhoppningsvis blir vi tre stycken som jobbar istället för en men vi får väl se hur de blir.

Kvalborg

Tänkte ta o svara på ett läsarbrev!
"Hej, du allvetande bloggare!
Jag är en äldre person och på min tid firade man bara valborg den 30:e men nu har jag också fått hört talas om kvalborg som firas den 29:e innebär det att inom några år så kommer det att firas kk-valborg den 28:e, då det är olagligt o ha sex med nån man har känslor för och kommer det sedan börja firas kkk-valborg den 27:e så alla ungdomar springer runt i vita huvor och bränner kors? Dessa framtidsutsikter gör mig lite rädd och jag vill bara veta om det kommer att bli såhär i framtiden?
/ Rädd pensionär"

Käre rädd pensionär!
Ja.
/ Den allvetande bloggaren.

RSS 2.0