Dromedar

Vad gör man en seeg dag som denna? Man börjar läsa sin blogg från början! Satan va mycket skit jag skrev i början men jag hoppas att den tar o flummar till sig snart..

Snart ska jag till jobbet för ett lördagnattpass vilket jag hört ska va riktigt jobbigt med alla fyllon som kommer in efter att krogen har stängt. Får se hur det går men jag ska nog lyckas lösa det :) Trodde att gårnattens pass skulle vara jobbigare än det var så det kanske nattens pass blir också

Herkules

Förrsta löppasset sen jag blev förkyld för 12 dagar sen, dagsformen e ganska dålig men de var skönt att komma ut o springa igen. Ska försöka hinna ut o ta en eller två rundor till innan vi drar till New York

Koma

Läsarfråga!
"Hej, Gustav! Är allt normalt i Norge? /Elisabeth III Grevinna av Monaco"
 
Hej Elisabeth!
Så fan heller! Ingenting är normalt i Norge! Låt oss ta exemplet med vår tvättmaskin:
Vår tvättmaskin tvättar tvätt helt normalt och när den är klar så piper den så att man kan gå o hänga upp tvätten meeeeeeen..
När man då bestämmer sig för att resa sitt lata arsle ur soffan o gå bort till tvättmaskinen för att hänga upp tvätten så kan man ju självklart inte det! Den har en låsmekanism som gör att man inte kan öppna den på typ 5 minuter efter att den pipit.. Kan den då inte bara pipa när man kan öppna den istället? Det gör mig så jävla förbannad att jag går på det här äckliga tricket varje gång! Jävla norska skittvättmaskin!!!
Ha en fin dag Elisabeth!
 
OBS!
Eftersom denna blogg är en del av Svensk publicservice så måste jag meddela att detta blogginlägg varit en produktplacering för att mamma skall veta att vi faktiskt tvättar här i Norge.
 

Husbygge

Är mitt inne i en fem-nätter-i-rad-jobbperiod och är lite förkyld också så är ganska mör för tillfället. Mer än så har jag inte riktigt o skriva..

RSS 2.0