Mmm.. Marabou

Jag har nu anmält mig till Lidingöloppet 2014, vet inte om det var smart eller dumt men de blir förhoppningsvis kul! Målet blir att ta sig runt utan att börja gå, något jag klarade i 25 km under Oslo Marathon och jag därför tycker att jag borde klara i 30 km om jag håller igång träningen tills dess.

Tinas kök

Jag har nu tagit ett livsändrande beslut! Jag skall byta favoritsås från Sweet chilisåsen till Avokadosåsen som vi hade på nyår. Dock så kommer inte avokadosåsen att vara lika favoriserad som Sweet chilisåsen eftersom den kräver att man har avokado och lime hemma medan sweet chilisåsen innehåller grejer som jag oftast har hemma. Har jag avokados och lime hemma så kommer dock avokadosåsen att gå först!

Over the hill..

Löparåret 2013 är avslutat och tre av fyra mål klarade jag iallafall, nu funderar jag på vilka mål jag skall sätta till 2014 för o få nån motivation för vintern och tjurruset är jag redan anmäld till men jag funderar på att anmäla mig till Lidingöloppet också. 30 km är ju lite roligare för o få försöka springa hela loppet men grejen är att det är precis helgen innan tjurruset vilket kan bli väldigt tufft :/

I övrigt så har vi biokemitenta på torsdag vilket är väldigt tråkigt vilket gör att det blir tråkigt att plugga till så de e därför jag skriver här :P jaja, back 2 tha plugg!

RSS 2.0