Vaccinering

Jag vet att de är många som är lite oroliga inför vaccineringen mot svininfluensan. Till alla er skulle jag bara vilja säga: De e inte farligt, De e HEMSKT!!!
Var nere på barnmottagningen idag för att ta mitt vaccin eftersom jag tillhör en riskgrupp (Dom snygga som alla vill umgås med) Och när jag kom ner till väntrummet så hör jag skrikande barn, motorsågar och mörka röster som man hör i skräckfilmer. Gick in i mottagningsrummet där de luktade stekt häst och möttes av några femmor som praoade där och en av dom tog upp en stor fet nål som han tryckte in i min arm. Han fick göra de tre gånger eftersom dom första två försöken gick rakt igenom armen men till slut så hittade han blodådern. En liter vaccin sprutades in i min arm och sen när han drog ut nålen igen så spröt blodet över hela rummet. Vampyrerna som stod i hörnen öppnade sina munnar och smaskade i sig.
Fick iallafall sätta mig i väntrummet efter sprutan för observation och där var de ännu värre. Folk stod och spydde över hela rummet, vissa hade till o med spya-tafatt. En del satt och skärde sig för att bli av med de hemska kliandet som man fick. Några föräldrar stod och kasta gris med en bebis och mitt i rummet stod en get och åt upp håret på små barn. Efter tjugo minuter av försök att undvika spyor, blodfontäner och asgamarna som försökte äta upp en så fick jag iallafall åka hem.
Nu sitter jag hemma och jag mår bra nu. Känner dock för att börja gå baklänges...

It´s a new idiot on the street

Efter skolan idag så var jag ute och cruisade på gatorna med Olle som fick körkort idag. Han har forfarande lite problem med högerregeln och vilket håll man svänger på ratten för att styra åt vänster men annars går de fint. Klarade oss ut till Follingbo för att lämna av Jimmy iallafall och sen runt lite i stan. Har hållt mig vaken hela dagen idag för att få bort min "lovlag" och jag hoppas de funkar. I övrigt så har nya studier från Gusteria kommit fram till att Lingonsylt är gjort av lingon. Detta är dock topphemlig information så ni får inte berätta det för någon.

Lovlag

Japp, ni läste rätt. Tror jag drabbats av den obotliga sjukdomen Lovlag vilket innebär att man inte kan ställa in sig efter tiderna man går i skolan. Är skittrött varje dag och sen när jag kommer hem så sömnar jag så att sen när det blir sent så är jag pigg för att jag sovit. Gick till doktorn idag och han sa att jag kanske måste avlivas om de fortsätter som de gör, så att jag inte smittar andra. Tråkigt men så är livet.
_
Tänkte ge er ett citat som jag skulle lägga upp för några veckor sen när jag tänkte börja med Dagens Olle. Glömde dock de så ni får det nu. Dagens Olle: "Iochmed att jag växt upp i henne" Tror de va om Clara och jag minns inte i vilket sammanhang eller varför de va kul men de va de så de e bäst för dig att du skrattade när du läste de.

På allmän begäran...

...från mig. Om du sitter vid en dator på skolområdet där denna blogg är startsida så var snäll och byt! Ifall ni inte kan välja vilken ni skall byta till så får ni här några alternativ:
http://www.radio86.se/allt-om-kina/livsstil/kinesiska-traditioner/5557/visste-du-de-kinesiska-atpinnarnas-historia
http://www.radiostyrda-modeller.se/default.asp?mod=product&cat_id=15&product_id=344
http://stockholm.expressen.se/polopoly_fs/1.1389366!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg
http://fa.wikipedia.org/wiki/کانگورو
http://sv.wikipedia.org/wiki/Slips
_
I övrigt så är vår fysiklärare på månen så vi har bara en lektion imorrn. Sen får man väl ta och plugga till matteprovet på onsdag.
_
Ha en glad choklad

Färsk frukt från Ica

Dagens tips: Ha inte frukt i träningsväskan om du inte äter den!
Den ruttnar!!!.
Till salu nu för 1 kr styck. (Det var två stycken)

Den underbara känslan...

Ni vet ju alla vilken känsla jag menar. Man tänker att det aldrig ska hända en men så är man plötsligt med i en trissreklam. Man står på Shell och ska jobba fram till 24 vilket innebär att man jobbar ensam från 18 och så känner man vid 19 att man börjar bli bajsnödig. Yes!!! o man kan inte gå på toa på fem timmar så de e bara o hålla igen. Visst dom första timmarna går de ganska bra men den sista timmen är olidlig, de e skitsvårt o jobba. Dom sista 10 minuterna är olidliga och man kan nästan inte stå upp men sen kan man äntligen låsa dörren och springa in på personalrummet. Underbart!!
I Övrigt ska ni få lite övriga händelser tankar och skit som hänt/tänkts under helgen:
Självklart så har jag fortsatt på Gustionella Köttbullshelgen. Blev dock en hamburgare på Max vid högskoleprovet och en Kebabrulle i söndags då jag inte kunde göra nån matlåda för att jag sov över hos Jimmy efter min underbara jobbupplevelse som jag skrev om i början. Ni ska ändå få två Kötbullsätarbilder:
Glömde o ta en igår tyvärr så de blir bara dessa :(
_
Annars har de varit en tuff helg, jobbade 15-24 både fredag och lördag och gjorde högskoleprovet på lördag, Var skittrött så de blev ett ganska dåligt resultat, kunde nog lika gärna ha skitit i de. Åkte hem till Jimmy efter lördagspasset och såg på Pearl Harbor och Extreme movie. Sov över där, fick väl lite sömn då också innan jag åkte till jobbet igen. Fick inte mycket sömn i natt heller så var riktigt trött i skolan idag, var nära att sömna både på psykologin och på filmkunskapen. För att ni ska få en uppfattning om hur trött jag var så kan jag berätta att jag och Olle (som också var väldigt trött tror jag) satt och asgarvade i matsalen åt att jag sa att korv stroganoffen var gjord av en Bajskorv. Enormt moget. Ska försöka sova lite mer ikväll.
_
Här får ni också världens förmodligen bästa band nånsin. Finns inget bättre än att vara jättetrött och spela dom här låtarna på jobbet:
_
Har ni nånsin funderat på varför samma chips har samma färg även fast dom är från olika märken:
Är de så att det nån gång förekommit ett stort chipsmöte där representanter från Olw och Estrella satt och pratade typ såhär:
Olw: "Jag tycker att Sourcream and Onion chipsen ska va rosa, de e en sån fin färg"
Est: " Nej, jag är allergisk mot rosa, kan vi inte ta grön istället?"
O: "Nej jag tycker att Dillchipsen ska va gröna, de passar bättre"
E "Okej, då har vi alltså kommit fram till att dom lättsaltade chipsen ska va gula"
och så vidare...
_
Isåfall undrar jag, Varför skulle representanterna från Olw och Estrella prata svenska? Känns väldigt ologiskt.
_
Måste dra till bandyträningen nu så som dom säger på Tacobell:
_
Tac(k)o hej

Orka!

Jobbat 9 timmar och är helt jävla slut. Ska upp tidigt imorrn och skriva högskoleprov i 7 timmar sen jobba 9 timmar direkt efter. Lär dö efter det. Nu ska jag sova, god natt.

Gustionella köttbullshelgen

Japp, ni hörde rätt! I kraft av min titel som bloggare, vice president av United States of Gustonia och Överläkare på Sacred Fart så utnämner jag denna helg till den Gustionella köttbullshelgen. Om ni inte gillar de så kan ni skicka era klagomål till www.varförskullejagbrymig.com. Iallafall så invigde jag denna helg genom att idag laga två portioner Köttbullar och Spaghetti.
_
Jag har förberett mig inför helgen med lite köttbullar.
_
De två köttbullsportionerna som invigde Kötbullshelgen.
_
Sist men inte minst så får ni dagen till ära så får ni också veckans första kötbullsätarbild:
_
Ha en bra Köttbullsätarhelg!!

17:00

Funderar på om jag skall ta och dra upp mina rullgardiner snart.
_
Njaaa.. dom får nog va nere lite till, de e ju ändå lov.

På promenad genom Väte

Jag och min lillasyster bestämde oss för att gå på promenad i höstregnet eftersom man mest sitter vid datorn o tvn o på dass på lovet. Iallafall så blev det en liten trevlig promenad förutom att Sanna höll på o mongade sig och hoppade i vattenpölar och skit. Här får ni lite bilder:
Min fina "blombukett" som jag plockade som Sanna sen kastade på vägen och trampade sönder :(
Ett bevis på att min syster har spottat på mig :(
_
Med trevliga promenader medföljer en trevlig fotsvett :)

Jadå Gunvor, du har fortfarande två öron

Satt o såg en av dom där engelska Wallanderfilmerna med min lillasyster igår, Wallander - Firewall var de. Efter att ha sett två timmar av den ganska dåliga filmen så måste jag ju förutsäga filmen lite så jag drar en gissning på att en tjej tillhör dom onda för de köndes som om hon gjorde de. Ett litet tag efter det så visar de sig att de va så och plötsligt så börjar jag känna igen massa saker i filmen. Då visar de ju sig att de e typ samma film som Wallander - Brandvägg fast på engelska och den filmen har jag ju redan sett. Så jag spenderade två-tre timmar igår på o se en ganska dålig film som jag redan sett en gång. Askalas! Tänkte bara att ni skulle få veta denna väldigt intressanta fakta.

Märta pärta

Efter att ha varit fyllechaffis åt mor "storsuparn" igårkväll, och kommit hem vid typ halv fyra så var man lagom entusiastisk åt att gå upp vid kvart i sju för att åka in till stan och städa. Krävdes en kvarts snoozning innan man väl kom upp för att käka frulle. Kom iväg till Märtas iallafall så här får ni lite bilder och citat från dagen.
"Oj, kolla här" sa Clara och pillade fram denna ur sin navel. Borde kanske fundera på o tvätta den lite oftare ;)
_
Dagens trevligaste dammningsföremål:
Eluttaget! När man skulle ta inne i de små svarta hålen fick man sig en liten trevlig chock. Har dock fått en rak affrofrilla och lite ojämn hjärtrytm men de får man dock ta.
_
Dagens idioti:
Nån smartboll kom på, "Oj, skiten jag har i ögat smakar ju faktiskt ganska bra om man blandar de med mjölk" så han la i lite brunt färgmedel och sålde de som oboy. O så käper folk de :S
_
Dagens Lapp:
Satt på personaltoan. Märk här att dom skrivit till Kådis efteråt vilket förmodligen betyder att någon förmodligen har slängt en sådan där i. Detta betyder antingen att de anställda på Märtas har sex någonstans i lokalen eller att någon inte riktigt visste vart han/hon skulle göra av den så den tog med den till jobbet och slängde den i personaltoan. Båda alternativen låter ganska skojiga tycker jag.
_
Dagens Citat: "-Jag har tappat bort numret till min fru." "-Jag ser de" - Ur en 118800(?) reklam. Hur fan kan man se att någon tappat bort ett telefonnummer?
_
Dagens idiot: Jimmy som gick på klassikern där man smsar "Kan du ringa mig, jag har tappat bort min mobil". Första gången någon ringt mig när jag skickat de. Han hävdar ju såklart att han inte alls gick på den men lyssna inte på honom. Han gick på den!

HÖSTLOV!!!!!

Äntligen är de här!! Sov igenom dom två timmarna fysik vi hade och nu är jag fri. Dagen till ära får ni den här bilden

Höstlov, jag vill ha höstlov nuuuuu

Hade kemiprov idag och skrev lite loggbok till projektet så nu är allt plugg klart inför höstlov. Ska bara sitta igenom ett dubbelfysikpass imorgon och kanske få nån läxa som jag ändå inte kommer göra och sen är de dags för höstlov :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:C:D:D:D:D

Bävrarna kastar hundar på hästen

Vet inte om ni nån gång sett er runt i kaffis men om ni har det så har ni kanske märkt den här saken:
En mystisk strömkabel som går upp i taket vid hissen och som inte är inkopplad. Vad är då denna till för? Är det nån som sett rummet som ligger bredvid hissen på övervåningen? Nej, just de. Och vet ni varför? För att det är där som lärarna har en hemlig strippklubb som dom går till på kvällarna efter 22 när skolan stänger. Om man testar att sätta in denna kontakt i uttaget så kommer det att börja lysa massa neonlampor upp i det rummet jag lovar. Tänkte bara att ni skulle veta det.
_
I övrigt så hyrde jag hem Johan Falk - Gruppen för speciella insatser nyss och den sög! Den sämsta film jag sett på länge faktiskt. Hemskt!
_
Plus att jag dagen till ära har en bild på Antons Stig-Helmer:

The Nightmare on (nån gata) street...

Dags för rutinbesök på lassarettet idag, inge ovanligt så men de innebar däremot att man måste träffa honom som alla fruktar, Jag antar att alla vet vem jag menar. Ingen har väl missat Våger "The våg" Vågsson? Har inte riktigt vågat träffa honom sedan jag, Kalle och Anton delade på 33kg kexchoklad. Med en normal matchvikt på 80-83 hoppades jag på 85 men möttes av 90. Känns härligt o gå upp 7-10 kg på en månad men man får ju se de positivt. Nån måste ju va världens sexigaste 90-kilosman också ;)

Tänker du samma som jag B1? Jag tror de B2.

BILDINLÄGG!!!! Så hade de nog låtit om de hade varit bananer i pyjamas blogg så varför inte låta det låta så här med. Här får ni iallafall lite random bilder:
_
Ni vet det här gamla klassiska skämtet: Vet du hur man ser att en bil är från Japan? Det är en rishög! Hahahaha. Nu har iallafall mina hyresvärdar skaffat den tyska motsvarigheten. En jordhög! Hahahahaha (Märk att de är ett mer ha på mitt skämt för de e roligare)
Vet inte om ni tänkt på att när man kommer in på Hedbergs så har dom stängt. Ett smart tips om man vill att alla turister ska sätta sig nån annan stans och käka. vanlig konversation mellan sthlmare brukar va: "Oj, kolla på dörren, de e visst stängt här. Bäst vi går nån annanstans och sätter oss." Sen blir de bara gotlänningarna kvar på cafeét.
Bilden är tagen ovanför Kränku där Filip och Fredrik håller på o filmar. Tydligen i sammarbete med gotlands kommun... Har hört att denna säsong inte är lika bra som den första dock.
_
Nu till den nya heta trenden: Vertikala studsmattor:
Har hört att det gick jättebra för tillverkaren tills han en dag missade mattan och gick in i väggen...
_
Och sist men inte minst, det bästa av allt. Har hört att dessa kommer bli mer populära än att ha gummiband över hela benen. Jag pratar naturligtvis om Folkracefjortisbilderna!!!!

My lucky day

Japp, hade en normal dag i skolan innan projektgruppen gav sig ut för att söka sponsorer. Gick väl ganska bra förutom att jag sög då da. Sen när jag var på väg hem så hör jag nåt konstigt ljud nere vid bakhjulet o så börjar de gå skevt. Fick gå ner med den till Shell och skruva av de för att märka att bulten som sitter genom bakhjulet hade brustit. Hur ofta händer det egentligen??? Fick gå o kolla om de hade någon sådan bult och sedan så drog jag hem. Självklart så började det även regna på vägen hem. Askalas

femte idag

Har precis sett klart Nyckeln till frihet, Asgrym film. Nästa på Imdb topp 250: Gudfadern som jag faktiskt köpt nu så jag ska se den en gång för alla. Men nu ska jag nog sova...

Plugge

Japp, de sammanfattar väl min dag ganska bra. Har suttit i huset och pluggat och så har jag varit nere på shell med Majas nycklar. nu funderar jag på om jag orkar diska eller om jag bara ska sätta på nån bra film o sömna. Har dock sovmorgon imorrn så det känns inte jättenödvändigt o gå o lägga sig än. Blir nog uppe några timmar till...

Så sant så sant...

http://www.taavo.net/bilder/ipren.JPG-for-web-LARGE.jpg

Gustavhederfeld.blogg.se Calling

Ja, då var det äntligen dags att se vem som är bäst på att tippa Division 4 Gotland. Jag eller min bror? Tänkte köra Aftonbladets poängräkning där man får två poäng om man tippat rätt och ett poäng om man tippat laget slutat på platsen över eller under den man tippat. Resultatet ser då ut såhär:
_
Den slutgiltliga tabellen:
1. Dalhem
2. Levide
3. Fårösund
4. Visby AIK
5. Hangvar
6. FC Copa
7. IFK Visby
8. FG 86
_
Min tippning:
1. Fårösund
2. Levide (2)
3. Visby AIK (1)
4. Dalhem
5. Fc Copa (1)
6. IFK Visby (1)
7. FG 86 (1)
8. Hangvar
Totalt 6 poäng
_
Krilles tippning:
1. Visby AIK
2. Dalhem (1)
3. Fårösund (2)
4. IFK Visby
5. Levide
6. FG 86
7. FC Copa (1)
8. Hangvar
Totalt 4 poäng

Man kan då av detta se att både jag och Kristian tippat varsitt lag rätt (Levide och Fårösund) medans jag har tippat dubbelt så många närliggande lag och därmed krossar brorsan med siffrorna 6-4. Då skall även tilläggas att han har spelat i den här serien och är runt tusen gånger mer intresserad av den än vad jag är.

a saturday, in the middle of a street

När går man upp på en lördag om man har folkracesovmorgon till 11? halv 10 -10 kanske?
Självklart inte! Man går ju såklart upp vid 6:50!
Iallafall så kom Jimmy upp och slängde sin katt under mitt täcke ungefär vid den tiden. Hade sovit över vid honom eftersom jag skulle hjälpa honom o baka bullar så de var bara o vakna till o gå ner i köket. Efter tre timmar så var vi nästan klara med våra bullar/bulliknande saker (de e omöjligt att göra Jimmys bullihoprull) Var iallafall tvungen att lämna honom nån gång vid tio och åka ner till Linds där Catrin och Sandra skulle stå och sälja lite hembakade saker som bullarna vi bakat t.ex.
Efter det så åkte jag ner till Shell o käka lite frukost då jag inte hade nån hemma. Skjutsade Krille till ett dop och sen så åkte jag ut till folkracebanan. Bytte ett däck på min bil innan tävlingen sen så var de mest o vänta till tävlingsstarten. Satt o väntade på första start när far kom med en massa blod i pannan, hade fått ett stort jack där. Lyssnade inte riktigt på hur han fått de men de va nåt om att han stått o jonglerat med yxor för att imponera på några fjortisar tror jag.
Till slut så kom iallafall första start. Första heatet gick väl sådär kom trea ut ur starten och höll den placeringen till mål. Andra däremot började bättre, låg tvåa efter start om jag inte minns fel. I början av tredje varvet så stannar bilen en sekund men går igång igen, inget större o bry sig om utan jag fortsätter bara. Håller min andra plats men så med några kurvor kvar bara så stannar bilen igen, helt död. Bara o lägga ur växeln och hoppas på att jag har tillräcligt med fart för o rulla till mållinjen. Bilen stannar dock fem meter innan och jag blir utan poäng. Tydligen så hade batteriramen lagt sig på minuspolen så den hade blitt jordad. Bara o byta batteri till tredje heatet o köra igen. Hoppades på att de fanns en chans till en b-final om jag vann så var astaggad, kanske lite för taggad då jag tjuvstartade för första gången i karriären tror jag. Fick starta en billängd efter ute i gruset men kom ändå ut som tvåa i starten. Låg där ett varv till vi kom till sista kurvan. Fick en puff av bilen bakom så jag gled upp bredvid ledaren på startrakan så då var de bara o satsa på yttern vilket gick hem. Höll sedan ledningen till mål och fick min sjupoängare och kom till b-final.
Fick ett bra startspår trots att jag valde sent men dock så kom en annan bil inkörandes framför mig och vi åkte upp i vallen både två. Jag kom som tur var loss men var långt efter. Tack vare två svartflaggor så tog jag två placeringar och sen så körde jag om Karolina på sista varvet. Kom precis ifatt ledaren inför sista kurvan men kom inte om och blev tvåa i b-finalen. Helt okej ändå men surt med det som hände i starten.
Efter folkracen så var de bara o skynda hem o lasta av ena bilen, käka lite mat o sen åka in och hämta den andra. Sen så åkte jag ner till Shell för att jobba 20-24. Satte på fotbollen på datorn och såg den i personalrummet. Surt att dom suger men så är de bara. Hade sen bara två timmar på mig o stänga o de hade inte blitt så mycket gjort under fotbollen så de va bara o sätta igång o jobba. Fick iallafall allting gjort innan jag åkte hem o sov.
Tänkte bjuda på ett Ollecitat också: "Han skulle valt ett annat K om de inte var samma, Q till exempel"
Återkommer nog senare med ett avslöjande om vem som är bäst på o tippa division 4, Jag eller min bror. Har inte orkat kolla på min tippning men jag har noterat krilles så han inte kan gå o ändra den.

Slappa-dappa-du!!!

Börjar bli förkyld och är allmänt trött. Vem är då människans bästa vän? Jo. hans namn är Big Popper!
Denna magnifika varelese Reser sig framför mig och börjar poppa popcorn och jag blir så glad. Sätter på Matrix som jag lånat av Olle i två månader typ och dom närmaste två timmarna rör jag mig inte ur soffan.

När äggen faller lodrätt flaxar gräset bakom kudden

Tyckte att min överskrift var så bra att jag publicerar de här även om jag inte har nåt o skriva

Intressant på shell

Japp, här har vi två väldigt intressanta bilder på ett nyponsoppspaket ett med baksidan framåt och ett med framsidan framåt. De man kan se här är att på framsidan så är det en humla flygande framför glaset men när man ser glaset från baksidan så är humlan försvunnen. Hur kommer det sig? Är humlan bara synlig från ena hållet? Är humlan halvleguan så att att han har kammoflerat sig från från ena hållet? Eller innehåller syponsoppspaketet nyponsoppa från två olika nyponsoppglas? Jag kan faktiskt inte komma på en bra lösning på detta mysterium.

Kulturnatten

Eftersom Maja varit sjuk så har jag jobbat fredag och lördag. Efter jobbet i lördags var de bestämt att Anton och Kalle skulle komma in till stan och så skulle vi gå på kulturnatten vilket lät jättekul... NOT. Var sjukt otaggad på de men vi åkte ändå ner på stan i brist på bättre o göra. Väl nere så började vi med att sitta på McDonalds i typ en timme o störde Antons klasskompis som jobbade. När vi suttit där i nån timme och fler av Antons klasskompisar kommit dit så bestämde vi oss för o följa efter dom lite "diskret" när dom gick. Efter att ha blivit avslöjade trots vår diskretism så fortsatte vi ner till biblioteket där dom höll på med nåt kulturaktigt. Hittade iallafall en asnice pinmaskin där som vi gjorde några sexiga pins på:
När kön blev för lång till maskinsaken så gick vi tillbaka upp till McDonalds och käkade lite. Där träffade vi även en extremt sexig tant som satt o tittade på oss. Efter att den extremt sexiga tanten gått medans vi satt o asgarvade åt henne så bestämde vi oss för att dra tillbaka till biblioteket eftersom Mistake skulle ha konsert där senare. Tog bilen, som stått på halvtimmesparkeringen för maxkunder hela tiden, och körde ner igen. Såg lite på två förband innan de blev tråkigt och vi gick tillbaka till pinmaskinen som dom naturligtvis tagit bort då :( så då satte vi oss där o käka upp deras jordnötter istället. Till slut så spelade iallafall Mistake som inte var så bra. men vi stannade ändå eftersom vi skulle på spökvandring vid midnatt. När väl midnatt slog så visade det sig att de kostade pengar att gå på spökvandringen vilket ingen av oss hade på oss så då sket vi i de. Va gör man då mitt i en höstnatt med styv kuling typ. Jo man tar ett natt dopp. Minst 32 grader i vattnet vid visby strand och man ville verkligen inte hoppa i men eftersom en våg kom och tog våra skor så hade man inte mycket val. Just do it.
Två sexiga nattdoppare.
Sen åkte vi hem för att ha ett austin Powers maraton men två av filmerna funkade inte så vi drog till Max och käkade igen istället. Efter max så drog vi tillbaka till lägenheten och flummade lite. Eftersom jag hade bandymatch klockan 9 dagen efter så gick vi o la oss vid fyra.

TRÖÖÖÖÖÖÖTTTT!!!!

Sävefest igår så efter en misslyckad dygning med Anton så somnade jag vid tre. Överdrivet pigg gick jag upp vid halv åtta och sen så gick jag i skolan innan jag åkte till stan med Emmie och köpte vinterjacka. Då ringde chefen och undrade om jag kunde jobba vid 13 (klockan var då typ 12:15) Fick åka hem igen och sen dra till Shell o stå där i sex och en halv timme. Så nu är jag skittrött men disken är odiskad, rummet är ostädat och jag funderar på o laga en matlåda till imorrn. Nån som har lust o komma hit o göra det åt mig?
Dagens Citat: "Jag skulle helst vilja åka hem. Ta en dusch o bums i säng" - Vem kan säga det bättre än smaklösa?

RSS 2.0