Hej och hå och lite hasch

Har sett alldeles för mycket på film dom senaste dagarna och jag orkar inte riktigt recensera alla dom sex filmerna så istället så gör jag en recension för allihop så får ni gissa vilka filmer det är och vilket betyg filmen fått. Man kan bland annat vinna en osynlig brödrost i valfri färg, en uppäten macka, en begagnad toarulle och en pizza utan bröd.
_
Tre desperata ungdomar ska försöka få några tjejer på en fest därför bestämmer han sig för att importera kokain direkt från Vietnam. Eftersom det är ljust hela tiden får han inte sova på nätterna så han bestämmer sig för att helt enkelt skita i sitt jobb. Efter att ha försökt mörda din fars mördare så får han alla irländare att gå samman och dom börjar råna olika ställen för att ha råd att leva men istället så avslöjar han alla korrupta poliser och får bara 15 års fängelse.
_
Filmen jag klippt ihop får i genomsnitt 2,83 av 2,83 (av 5):

Kommentarer
Postat av: Olle

American gangster och insomnia var det iaf. Den första kan ju vara vilken jävla collegefilm som helst. På de andra gissar jag "Barbie och Pegasus förtrollning", "Hannah Montana the movie" och "2 girls 1 cup".

Vad vinner jag?

2010-10-15 @ 17:29:18
URL: http://ehholle.blogg.se/
Postat av: Gustav

American Gangster och insomnia är helt korrekta! För dem får du en osynlig brödrost i valfri färg, just nu rostandes en uppäten macka, de du! I övrigt så vet jag att collegefilmen är dåligt beskriven för jag orkade inte se hela och jag tycker att du borde ta den med han som skiter i sitt jobb..

2010-10-17 @ 10:38:05
URL: http://gustavhederfeld.blogg.se/
Postat av: Olle

Jahaaaaa... Office space?

2010-10-17 @ 11:13:53
URL: http://ehholle.blogg.se/
Postat av: Gustav

Exactly! Väldigt utförligt beskriven..

2010-10-17 @ 11:18:22
URL: http://gustavhederfeld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0