Och så till dagens lottorad...

3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3, 3 & 3. Dagens Kung Keno blev 3 och oddsen för detta var 333333 vilket betyder att någon som precis drack sin tredje treo på trevlighetsgatan 3 kanske vunnit 333333 kronor
_
I övrigt så har de nu kommit fram vem det var som släppte ut björnen som gjorde ett bungyjump ur en luftballong utan bungylina. gjorde en åttuppel mollbergare med spinn vilket gjorde att han var simhoppar-cm. Vilket i sin tur gjorde så att simhopparen Ching-Ling Nacksving gick bärsärkagång med en spade och slog ut alla r från alla krukmakarskyltar på hela den långa krukmakargatan i Skövde som nu blivit hem för ungerska dildofabriker. Detta var ett väl planerat dåd av den ryska maffian som ville åt krukmakaren Wang-Wong Krukmedaljong som hade vägrat att göra fejkade mingvasar åt dom eftersom det var hans mormors mormor som hade gjort originalen. Nu fick Wang-Wong Krukmedaljong lägga ner sin affär "Svenssons Kukmakeri" och istället så jobbar Wang nu som Frö i fröpåse räknare vilket gjorde att han blev så deprimerad att han tog en kung från sitt berömda guldschackspel och sköt den i ögat på maffialedaren Vladimir maffialedovic som då tog sin frisbee och kastade den 100 meter till son lagkompis Vrutgard maffiamedlemmovic som slamdunkade den i högra krysset och sprang en homerun på 7 sekunder blankt.
_
Varför berättar jag då detta för er? Gör jag verkligen det? Eller är det egentligen ni som berättar det här för en hund med namnet Svurter! Tänk på de ni!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0