Do you really know?

Alla tror självklart att dom vet exakt vad som hände men egentligen är det så mycket mer komplicerat än vad alla tror. Jag pratar självklart om incidenten med Anton och den tappade matsalsbrickan. Var de bara ren otur eller gjorde nån krokben? Har rysken Dimitri Gagarin nånting att göra med den här berättelsen över huvud taget? Svaren får ni efter det här:
Reklampaus

Köp Gustavs navelludd! Denna vecka endast 20 kr/kg
_
Hej och välkommen tillbaka.
Det var den 19 oktober 1972 och Dimitri Gagarin vaknade upp med ett brev på nattduksbordet. Under sin tid som lönnmördare var han van med att hitta brev på nattduksbordet men det här var annorlunda och han såg det direkt. Brevet vinklade sig 13 grader från nattlampan istöllet för dom 14 som chefen vanligen brukade placera dom i och när han såg skuggan av det så bildade den en döskalle. Han förstod direkt att han skulle minnas den här dagen för resten av livet. Med sömniga ögon öppnade han brevet och såg uppdraget. Knyt ihop Anton Mattssons skosnören!.
_
Kapitel 2
Anton Mattsson vaknade upp den morgonen med en enorm hunger efter fiskbullar
Kapitel 3
Dimitri Gagarin stod utanför Antons klassrum och tittade på honom. Han försökte komma på ett ord: Ful, dum, äcklig, gräslig, stinkande, oätbar. Inget passade riktigt in. Han tittade ner på korsordet igen. Djur som rimmar på Hatt, fyra bokstäver. Katt sa han tyst för sig själv.
Kapitel 4
Bill Gates öppnade sitt ena öga.
Kapitel 5
Anton gick in mot matsalen, han visste att han skulle va tvungen att stanna i några sekunder precis vid den ihåliga busken. Det perfekta stället för folk att knyta ihop ens skosnören men han var tvungen att chansa.
Kapitel 6
Dimitri Gagarin såg Antons fötter närma sig. Dom stannade precis framför honom, detta var hans chans. Plötsligt så började det klia på pungen han stack ner ena handen i byxan och kliade sen så såg han hur skorna gick iväg. Han missade den.
Kapitel 5
Nalle har ett stort blått hus
Kapitel 6
Dimitri Gagarin hade fått en mirakulös andra chans eftersom författaren hoppade tillbaka till kapitel 5 och sen beslöt sig för att skriva kapitel 6 igen, han såg än en gång skorna närma sig men denna gång skulle han inte misslyckas. Dom stannade framför honom och han gjorde snabbt en schweizisk halvknop på dom sen så drog han sig tillbaka och skrattade nöjt.
Kapitel 7
Anton stod vid den ihåliga busken och såg att de stod en matsalsbricka på den. han tänkte "vilken tur" och så tog han den sen så började gå vidare. Han kände att skorna satt ihop och hann bara tänka en sak innan han fann sig med ansiktet fullt av gröt. "Sumobrottare" tänkte han.
Ja nu har ni alltså fått reda på dom riktiga förhållandena under den mystiska brickinsidenten. Hoppas att ni har en trevlig påskhare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0