Brutet filmgips

Den nya Wallander filmen: Läckan där massa bilar sprängs inne i Ystad samtidigt som ett rån sker mot en värdetransport. Två polisstudenter (eller va fan de heter) bevittnar rånet och följer efter rånarna. Rånarna stannar och rammar dom och kidnappar den ena. Sen är de som vanligt med wallander, De kommer Aliens som vill bygga en ny civilisation i Ystad men zombierna vill inte släppa taget om deras kvarn där dom dyrkar sin gud, Hoa Hoa Dahlgren. Och Kurt och åklagaren blir nästan ihop igen men inte riktigt ännu. Mycket bättre än den senaste filmen och gillar man Wallander är den lätt värd att se. 4 av 5 grisknorrar:
_
Brüno: Hade höga förväntningar på filmen eftersom Borat var grym men den här sög verkligen. Hans olika förolämpningar var inte ens roliga. Finns inte nåt bra o skriva om skiten så jag skriver inge mer. 0 av 5 höjdhoppsribbor:
_
Fast & Furious: Den fjärde i serien om ´man räknar med dom tre som vart innan. Brian försöker infiltrera en liga medan Dem vill ha revansch på ledaren för att han mördade hans flickvän. Sen har dom massa häftiga race och så. Den får 4 av 5 Peter Forsbergs:
Dom riktiga bilderna hittar du här, här och där

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0