Manligt värre

Eftersom tjejerna bestämde sig för att ha en tjejkväll igår så var ju vi killar tvungna att ha en killkväll som skulle bräcka skiten ur deras tjejkväll. Först så åkte vi ut till snäck för att bada lite. Visst bada låter kanske inte så kul men eftersom vi skulle bräcka tjejerna så hade vi hyrt in några extremt farliga vithajar som vi släppte i innan vi hoppade i och "surfade" på dom o hade hajwrestling o lite sånna där manliga saker som man gör när man ska bräcka tjejkvällar. Efter att vi brottat ner hajarna, stoppat ner dom i burarna igen och sytt fast Olles arm som han förlorade i wrestlingen den sopan så gav vi oss vidare ner till norderstrand för att grilla. 

Om man är omanlig så kan man ju åka till ica maxi och köpa korv och sånt o käka men självklart så gjorde vi inte det utan vi köpte in en stor geopard som vi släppte ut på campingen för att jaga. Han trodde att han skulle dra ifrån oss men vi hade byggt rullskridskor med fyrverkerier på så vi hängde med den jättelätt, sen så hoppade Jimmy på den och knäckte nacken på den så att vi kunde grilla den. Medans vi satt och käkade på vår geopard så kom några från tjejkvällen ner till oss för att dom hade hört om vår grymma killkväll som bräckte deras med hästlängder. När vi lekt lite pyromaner och Unn och Lotta åkt hem för att dom var för mesiga för vår killkväll så drog vi vidare till min och johans stuga som vi flyttat in i nu.

Hemma vid oss så skulle vi se en film. Om man då är mesig så kunde man ha valt nån halvrolig komedi som Big Stan men eftersom de var killkväll så blev det en riktigt blodig action med krig och huven som flyger till höger och vänster mellan fiender som slåss av anledningar som man aldrig får veta eftersom filmen inte har nån handling. Julia som trodde att hon var manlig nog för att se film med oss låg under bordet gråtandes och bad om att få åka hem efter 5 minuter av filmen.

De e iallafall så som jag kommer ihåg kvällen, sen så kan det ju va nån liten detalj som jag missat eller fått fel men det är inte så viktigt. Jag bjuder den enda bra bilden jag tog igår. Den är på Unn som tänkte klä ut sig till superhjälte för att verka manlig, "Avfallspåsemannen"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0