Påskidåsk

Låååångfreeeedaaag igår och då var det påsklunch med släkten som gällde. upp vid typ halv 11 för att köra dit tidigt så mamma kunde laga sina flygande Jacobs. kom väl dit vid typ 11:30-11:45 nån gång och vid 12-tiden var det dags för mat. Hoppade över förrätten som bestod av sill och gick direkt till "flygande Jacoben" och "potatisen med köttbullaren" medan de andra åt förrätt. Sen så var det mest "socialisering" som gällde resten av dan, med fika och kubb o tv o sånt.

Efter påsklunchen så var det bara hem o käka lite innan jag åkte hem till kalle, där jag, Anton och Kalle var allmänt omogna så att Jossan blev ganska less på oss tror jag, vid slutet av kvällen så låg iallafall alla tre på hennes minuslista.

Idag så åkte jag, pappa och Sanna till hejde för att få igång "krilles bil", som vanligt så glömde vi typ allt viktigt hemma såsom t.ex. bälte och batteri. Behöves inte göra så mycket med den, vi satte fast stolen och skruvade fast frostpluggen o satte i nåt batteri som pappa tog ur verkstan. Sen så fick Sanna testköra.


Självklart så började bilen koka när Sanna körde. När hon kom tillbaka så fanns det inget vatten kvar, tydligen så hade värmefläkten varit vattenfylld under vintern och frusit sönder, typiskt Sanna att förstöra bilen på det sättet :P.
När Sanna kört klart och vi visste att bilen funkade så fortsatte vi upp i skogen där Olle påbörjade byggandet av Hejde Motorstadion där Sanna skall övningsköra. Tänkte att jag slänger upp en före-efter bild på den som jag tönkte att den skall se ut.



Blev en ganska dålig bild men efter lite "paintning" så blev den helt okej.
Det beräknas iallafall gå ett formel-1 lopp där 2010 och så har jag hört rykten om att Race of champs också vill ha den som arena. I övrigt så är det Glen Hysen och Niklas Wikegård i kommentatorbåset för er som inte ser det. Båda har gått över till racing eftersom dom vill hedra Hejde Motorstadion, plus att Glen Hysen blev avsatt från jobbet som fotbollskomentator eftersom alla missnöjda Fifa-gamers tydligen kommer bombhota honom om han inte slutar.

Kommentarer
Postat av: Mikaela

Kan du inte tjata lite på han så att det blir en klok bana som vi kan köra på:P Måste ju få köra mot dig:P

2009-04-11 @ 20:51:33
Postat av: Kerille

Vilka fyra är det som är publik då?

2009-04-12 @ 09:03:04
URL: http://kerille.blogg.se/
Postat av: gustav

De fyra i publiken är: (från höger) Jörgen Jönsson, Lasse Berghagen, Kofi Annan och Roger Moore. Och i domarbåset sitter Ipremmannen. Det var väl inte så svårt att se:P

2009-04-12 @ 14:13:30
URL: http://gustavhederfeld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så Jönsson och Annan har samma hudfärg?

2009-04-12 @ 14:25:37
Postat av: gustav

Ni får ju tänka på att det här är 2010, då kommer det bli väldigt populärt att byta hudfärg. Och just Jörgen, Kofi, Roger och Lasse har valt att byta till lila medans Ipremmannen alltså valde att byta till röd.

2009-04-12 @ 16:13:46
URL: http://gustavhederfeld.blogg.se/
Postat av: Sanna

jag körde inte alls sönder bilen!

2009-04-12 @ 19:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0