Kräksreflex

Jag skulle vilja ta upp ett ämne som jag tror kommer bli väldigt avgörande för det kommande valet i Tchad: Smör!
Som alla troligtvis vet så består kostcirkeln av tre delar: Chips, Tacos och Smör. Smör är alltså ett av de viktigaste näringsmedlena och det är då viktigt att man alltid har det på mackan. Innebär det att det alltid finns smör i kylen på kollektiv "Gotlandsgay"? Nej absolut inte! Det är tydligen väldigt svårt att tänka på att smöret är påväg att ta slut även fast man skulle kunna köpa smöret flera dagar i förväg. Istället så kommer man upp med sitt trevliga morgonhumör man har när man vaknar vid 4 och inte kan somna om och så märker man att det inte finns smör till frukosten. Eftersom man då är uppe vid typ 6 så har ju inte affären öppnat ännu och man får helt enkelt slänga på lite majonäs på mackan istället och tänka att någon av de andra kommer att köpa smör när de vaknar så att man har de om man vill käka en andra frukost/ lunch efter att man sovit lite till.
 
När man då vaknar igen vid 12 finns det smör då? Självklart inte! Istället så ligger det en smörkniv på margarinpaketet. Nu kanske du tänker "Jo men det tar ju ganska lång tid o gå o köpa smör" Men nej det gör det tamejfan inte! Det här är utsikten från mitt sovrumsfönster:
Om ni kanske ser en röd ring med pilar mot så ligger det där ett Kiwi, det tar alltså max 4 minuter att gå ner o över vägen för att köpa smörhelvetet! Nu kanske du tänker "Man kanske inte har tid att gå på morgonen" För det första, Det krävs ju inte att man går på morgonen, man kan ju köpa innan smöret tar slut och för det andra så sitter båda homosarna alltid lite vid datorn innan dom går till jobbet. 
 
Jag ville bara få fram detta så att Tchadianerna vet vad dom har att fundera på..
 
MVH
Nån som alltid köper smör

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0