Family Guy

På Brians mammas begravning:
Brian: Säg nåt.
Stewie: Vad då?
Bara säg nåt.
För guds skull.
Ja, och Gud sa till Abraham: "Du skall döda din son Isak"
Och Abraham sa: "Jag hör dig inte, tala i mikrofonen"
Gud sa; "Förlåt. Hörs det bättre nu? Check, check, check. Jerry, dra ner diskanten. Det visslar lite."
_
Sjukt kul klockan tre på kvällen

Superrebus!!.... igen.

Eftersom folk är kassa på att klara mina rebusar så gör jag det lite enklare för er. Ni ska få några nya bilder att se på. Det är några av dom ord som är kvar men inte alla och dom ligger inte i rätt ordning längre. Men för att få rätt på dessa ord så måste man: Skriva vilket nummer ordet har, och skriva vilken/vilka bilder som denna bild ersätter/vilka bilder som ersätts av denna bild samt att man måste skriva en liten historia om varför Superman hade tagit Batman i en man-man duell med bara plastbestick som vapen. (den sista delen är frivillig). Jag kan inte säga att alla bilder gör det lättare men jag hoppas att de hjälper.
Precis som förra gången så är det oftast det röda som det syftas på.

Saker att använda som skärbräda om man inte orkar diska nr. 13

Ett glasbackslock.
_
Har ni testat den nya(?) chipssmaken?:
Sourcream och dill.
50% Sourcream & Onionchips och 100% Dillchips vilket innebär att det är 150% chips i påsen, mycket mer för pengarna.
_
Svaret till gårdagens fråga är att alla tre svar är rätt  så om man har svarat så har man rätt vilket innebär att Sanna vinner både äran och en uppäten macka i valfri färg.

Simpsonsmaraton!!! (del IIII)

Nu är de tyvärr slut :( 9,5 timmar simpsons har setts på, 20 avsnitt. om man då räknar på att ett avsnitt är 22 minuter så innebär det att de blir 440 minuter av totalt 570 min, det innebär att vi sett 130 minuter/2,165 timmar reklam. Asaroligt :D:D:D:D:D

Simpsonsmaraton!!! (del II)

Ser just nu på det 15:e avsnittet i rad, har snart suttit här i sju timmar. Precis käkat en pizza så man är sjukt mätt. Tror inte jag ska väga mig på en månad iallafall :P

Dagens fråga

Varför har jag på mig dessa strumpor?
1: Jag har dom för att jag och Kalle ser på simpsonsmaraton
X: Man fryser om fötterna om man inte har strumpor
2: Jag har inte orkat byta strumpor sen julafton

Simpsonsmaraton!!!

Dagen till ära så är det dags för en heldag med The Simpsons tillsammans med Kalle. Låter som en enkel uppgift men hemligheten är en bra uppladdning:
Packlista:
1 kg lösgodis var
varsin maxhamburgare
Sju Powerking (5 till mig och 2 till kalle)
Typ 20 chipspåsar
Tre 1,5 liters läskar
_
Blir troligtvis en pizza på Tigris sen också och kanske nåt mer...

Pimp My PC

Ni har sett Erling Lindvall i Pimp My Ride och Pimp My Bike men nu är han tillbaka i PIMP MY PC!!!
Stod nere i duschen och tvålade in mig när Erling helt plötsligt kom och drog bort drapperiet och hoppade in helt naken. Självklart så fick jag mitt vanliga psykflipp och började hoppa runt i vår lilla dusch tillsammans med Erling under vilket det hände saker som jag nu skäms lite över och som kanske kan räknas som om jag var otrogen mot Emelie under...
Iallafall. När jag var klar med mitt vanliga psykbryt så gick vi iallafall ur duschen eftersom Erling ville bli intvålad och jag tyckte att det kanske var lite över gränsen. Vi gick upp till min datorn och Erling pimpade den rejält:
Före:
Efter:
SJUUUUUUUKT HÄFTIGT!!!!!!!
Tack Erling Lindvall for Pimping My PC

och vinnaren är....

Var nere och vägde mig nyss och det slutgiltliga resultatet blev att jag gick upp 2 kilo idag. Detta innebär att ställningen blev:
_
1: Sanna som gissade på 2kg
2: Tobbe som gissade på 4kg
_
Sanna vinner därmed äran medans tobbe får nöja sig med en uppäten macka i valfri färg. Priserna kommer på posten så fort tobbe sagt vilken färg han vill ha.
_
Den nuvarande matchvikten på 90kg kommer jag självklart börja motionera bort imorgon......

Julbak

Nu när ni fått sett min julbak som jag tycker är mycket finare än unns så tänkte jag bara säga att jag gör ett experiment idag. Jag har kollat och jag åker till Micko med en matchvikt på 88kg. Nu får ni själva tippa hur mycjet jag går upp idag.
_
God Jul :D

Superrebus!!

Tycker du att Kristians rebusar suger? Var du inte med från början och fick inte riktigt chansen att vinna? Nu ger jag dig chansen att ta revansch genom att lösa min rebus! Eftersom jag inte varit med från dag ett så istället för 24 rebusar så får ni en rebus på 24 ord. Reglerna är lätta, Den som löser hela rebusen först vinner "The grand price", löser man ut ett ord så vinner man en tuttifruttiklubba i valfri färg. När någon löst ut ett ord så kommer jag byta ut den siffran längst ner på inlägget mot det ordet som är korrekt. När man chansar på ett ord (t.ex om jag tror att gotlänningarna är Ainbusk så räcker det inte att skriva "Ainbusk" utan man måste skriva vilket ord i ordningen det är också t.ex. "Jag tror ord nummer 13 är Ainbusk"). Man kan också gissa på vad en bild är men detta ger inga poäng (t.ex. "Jag tror bild nummer 7 är Ainbusk") och om man gissar rätt på en bild så kommer jag svara på den kommentaren. Om de finns några åsikter om reglerna eller om det är någon bild som ni vill ha förstorad så får ni kommentera det. Kommentarerna kommer att vara stängda eller vad det heter. Jag har försökt att göra så att de e det röda i bilden som söks vilket gäller dom flesta bilderna men inte alla. Ni får resten av året på er att komma på lösningen. Rebusen är självklart 100% gjord i paint. Man får bara gissa på ett ord i taget. Kan ju också sägas att hela rebusen ör en händelse ifall nån finner nån lycka i att veta det.
Lösning:
1 2 och 4 voltar av vägen när dom 10 11 12 13 14 äldre på 17 18 19 20 21 22 23 24
Sanna 5
Mamma 2
Kristian 1
_
Dags för en lettråd: Det är tre personer inblandade i händelsen, varav två inte finns på riktigt.

Zoom, zoom, zoom

Se på denna bild:
Som ni ser så är det en leveransrapport på min nya mobil. Det konstiga här är att smset som är skickat vid 22:06 eller 22:05 kanske har kommit fram vid 21:06. Vad beror då detta på? Vissa kanske skulle vilja säga att det beror på att det är två olika klockor eller något sånt men det tror inte jag.
Jag tror att det är så att när denna mobiltelefon handgjordes av barnarbetare i Kina så gjordes den i den sällsynta kombinationen av en vänsterhänt ramminnesiskruvare, en högerhänt kamerablixtkalibrerare och en tvåhänt simkortsinsänningsplatselektriker. Detta har gjort att det skapats ett hål i tidsrymden så att när jag skickar ett sms från min mobil så åker det tillbaka en timme i tiden så att Karl Snase då får smset vid 21:06 istället för 22:06.
Men när Karl Snase då svarar, får jag det vid 21:07 eller 22:07 (förutsatt att han svarar på en minut). Det kommer tro det ej vid 22:07 eftersom just denna mobil blev skickad över Tjernobyl(?) där en 23 år gammal radioaktiv katt vilket gjorde att med den redan existerande tidsluckan så skapades också en antitidslucka vilket gör att alla sms som skickas till mig kommer fram en timme senare än dom skickas. Vilket alltså gör att när du smsar med mig så smsar du egentligen med mig en timme in i framtiden.

Pimp my bike

Dags för andra säsongen av Pimp My Bike. Tyvärr sp ville inte Erling gå med på den reducerade lönen på 1´000´000 kronor per inlägg så vi fick istället ta in Vätes näst största ikon: Muhammed Ali.
Ali kom hem till mig igår och som vanligt fick jag psykbryt och sprang runt och skrek och kramade honom så hårt att jag tror att han nästan dog. Iallafall så fick jag en ny tuta:
Och en ny cykelmuff istället för mammas som jag lånat i snart tre år:
_
Tog en liten testtur med den igår och när jag körde förbi en gammal gubbe så tappade han hakan. Tyvärr så var han ute o gick med hunden så hunden åt upp hakan direkt. Så om de e nån som känner den gubben så vet ni nu vad han vill ha i julklapp :D

Årets julklapp?

Har du alltid önskat dig ett djur men du orkar inte ta hand om det när det ska bajsa o så? Då har jag produkten för dig:
En Fick lam apa!!
Den är jätteglad och rolig när du orkar med den men sen när du tröttnar på den så lägger du den bara i fickan så blir den lam tills du tar ut den igen.

Dagens Slipstips

Pepparkakor på mackor.
Finns de egentligen något godare pålägg än julgodis? Pröva också med ischoklad eller knäck.

Världens mest förutsägbara serie?

Oskyldigt dömd!!
Jag menar, man sitter ju inte direkt och tänker, "jaha, det där är mördaren" när en kille blir häktad efter två minuter. Nu har jag personligen inte sett en enda minut av serien men jag kan tänka mig att ett normalt program är ungefär såhär:
En ko blir överkörd av ett flygplan.
Piloten arresteras och blir dömd.
Mikael Persbrant spelar häftig i 40 minuter medans han går runt och säger att han har en magkänsla om att piloten inte är den riktiga mördaren.
Det visar sig tillslut att det var "ta med din son till jobbet"-dagen så piloten tog med sin tvååriga son som då fick flyga planet medans han gick och sket.
Den tvååriga sonen "Bruno" blir dömd till livstids fängelse på Guantanamo(?) där han ett år senare täcks av cirka 90% skägg.
Slut.
_
Hörde också att dom gjorde ett specialavsnitt som dom döpte till skyldigt dömd där killen som blev dömd efter två minuter verkligen var skurken. Det blev dock lika bra som Wallanderfilmen där det visade sig att dom hade tagit självmord och det fanns ingen riktig mördare. Boooring!

Dålig väglag?

Känner du dig osäker när du kör ute på den snöiga vägen? Kör du jättesakta och får långa bilköer efter dig? Då har jag INTE produkten för dig:
Halkidiki!! För dig som gillar nån på assistanskåren

It´s a god day to play innebandy today

Jobbade 11-18 idag innan jag lite sliten begav mig ner till södervärn för att spela innebandy. Utan vinst sedan 15 februari så var inte självförtroendet på topp men vi gick ändå in och spelade bättre än Stenkyrka. Jag tänker inte säga att vi gjorde en bra match för de gjorde vi inte. Stora delar av matchen så hade dom mycket press på och vi var nära att tappa ledningen i slutet men vi höll undan och vann och de e de om räknas. Gjorde ett mål och spelade fram till ett men den fick jag tydligen inte av domaren. Kändes oerhört skönt att vinna iallafall så nu firar jag med att se nya Wallander och käka chips.

Såg sågen såga sönder söndag

Äntligen jullov!! Och vad passar då bättre än att vara nörd och klara ut Colin Mcrae Rally 2005? Riktigt (h)juligt ;P
Bara 80 timmar av mitt värdefulla liv bortslösade....

Städning alá hederqvist

Dags för julstädning i våran stuga så ni får lite meningslösa bilder:
Drog upp rullgardinen idag för första gången på några månader
_
Skrivbordet innan (censurerad av Sura Systrar AB)
_
Skrivbord efter.
_
Det sägs att riktiga män skriver sina namn i dammet på skrivbordet:
_
PLötsligt händer det!!
"Vinst inlöses senast 30 November 2009"
Får man inte lite känsla av makt när man tänker "Ha, jag förlorade precis 5 spänn för att jag var för lat för o gå till affären. O jag bryr mig inte"

ji3,14

Hade terminen sista lektion idag, fick tillbaka det sugiga fysikprovet som var tusen kilometer stort. var nära gränsen till vg så de gick ändå ganska bra men de var ändå ett sugigt prov!! Var också nere på öster lite idag så jag fick cykla hem i snöstormen vilket var enormt kul. Ändå så var allt jag kunde tänka på hur kul det hade vart och haft en segway o kört på. Ska nog skaffa en till nästa vinter :D

Dagens hurra: Hurra!!

Öppnar dagens guldiga kuvert med nummer 91 på. Men va fan! Nån har ju skrivit upp-och-ner!! (publiken är knäppptyst som vanligt) iallafall, dagens fråga är: Vilken är den ultimata julklappen? / Svulma från Trosa.
Hej Svulma! som alla vet så är det ju tanken som räknas. Tanken är ju samma som budskapet typ så den bästa julklappen borde ju därför vara det där budskapet går fram bäst. Jag har därför gjort en lista på de julklappar där budskapet går fram bäst:
5. Parfym
Visst man blir ju glad om nån lägger ut pengar på en dyr parfym till en men det underliggande budskapet ligger ju ändå kvar där, paketet skriker nästan "Du luktar död häst"
4. Munskölj
Det är ju inte lika roligt o få en munskölj i julklapp som en parfym eftersom de inte är lika exklusivt men budskapet är ungefär detsamma: "Du luktar död häst - i munnen"
3. Näshårstrimmer
En rolig grej som bara används till en grej så budskapet är uppenbart: "Jag tycker inte det är skönt o krama dig när ditt näshår kittlar mig på bröstvårtorna" kort o gott.
2. Snoppförlängare
Hur ofta får jag inte ett sms från Anton på julafton där han klagar på att han alltid får en sådan i julklapp. Budskapet är uppenbart: "Jag tycker de börjar bli jobbigt att förväxla din snopp med den där leverfläcken"
1. Avmaskningsmedel
Kan ju vara tvetydigt om man har en hund men om man inte har det så är det ett ganska uppenbart budskap: "Det är inte helt okej att kunna kompostera i sina byxor"
_
Så nu vet ni vad era julklappar egentligen säger. om ni får något av detta så att säga. Annars så kan man också skriva till mig o berätta vad man fått så skall jag berätta för er vad det egentligen betyder.

Once again i ate my pen

Sitter helt oväntat i datasalen just nu... Yeay!!!
Ska ha matteprov om tre timmar så har inget bättre för mig. Borde plugga till mitt matteprov men de e ännu två och en halv timme kvar så de känns lugnt.
hejs svejs!

Patrik Isaksson

Kan man övertala någon till att lägga sig under en säng?  /Hugo
Kära Hugo, detta beror helt på vilken sorts säng man har, om man har en våningssäng så ligger man teknisk sätt under den ena sängen när man ligger på den andra. I övrigt så är det helt omöjligt.
_
För er som inte fattar de så är frågan tagen ur det guldiga kuvertet med 15 på.

Hajen släppte kulan på stortån

Träning efter en dag med pizza, hamburgare o chips känns inte helt bra. Plus att alla låsen på allting som är ute fryser fast p.g.a. de äckliga jävla vädret så man vill bara gå ut med en eldkastare och bränna sönder skiten så att låsen går upp. sovmorgon imorrn iallafall, känns behövligt.
Plus att va fan är de för jävla julkalender i år, den suger snase och har ingenting med julen att göra plus att den typ slutar mitt i avsnittet känns de som.. eller om det är för att jag inte orkat sett ett helt avsnitt av skiten.

Dom röda korvarna var inte falufärs

har inte prov förren på onsdag så idag orkade jag inte med nåt plugg, förutom att jag och Unn satt och gjorde psykologin i två-tre timmar typ men de räknas inte för de va imorse. Så då fick Gustav Meck bygger cyklar ta fram sina punkteringskunskaper o dra ner till Shell istället. Tänkte att de var dags o fixa cykeln som stått i typ två-tre veckor nu. Fixandet gick som smort men som vanligt så satte jag på hjulet åt fel håll så när man trampar så går det bakåt. Klantigt.

Dagens Outfit

En schysst morgonfrilla
Ett sjudagarsstubb
Ett par fräscha strumpor (Se även gårdagens strumpor, lördagens strumpor och fredagens strumpor)
Nu kanske ni tänker "Fan va ofräscht o ha samma strumpor fyra dagar i rad men om ni ser på den här bilden:
Så ser ni hur långt jag måste gå på morgonen för att komma till min strumplåda (Den röda pilen) istället för att bara ta dom som ligger på golvet vid den rosa pilen. Obs jag har på mig den blåa tröjan som ligger där på golvet ( bilden är tagen i lördags)
Men lite skabb om dagen är bra för magen.

Den sjunde himlen ramlade ner på den sjätte himlen som blev jättesur

Dags att ta tag i dagens kuvert. Tar fram det guldiga kuvertet med nummer 14 på och river upp de. Är de en elräkning? Nej de e ett brev där det står: Varför använder folk egentligen smileys :S? /Lynn från fastlandet.
Ja du Lynn, de e nåt jag ofta funderar på. Hur många gör egentligen den här minen lite impulsivt i slutet av en mening:
eller den här:
Och vem kan egentligen göra dom här minerna helt impulsivt:
Och vem går egentligen runt med ett par solglasögon dygnet runt så att han/hon kan göra den här smileyn:
Jadu, man kan väl egentligen säga att de började en dag för 37 år sedan när en engelsk man vid namnet Dick Smiley som jobbade på en plywoodfabrik. En dag råkade han spy i plywoodfärgare så att plywooden blev helt gul. Plywooden kunde dom självklart inte sälja så Dick fick helt enkelt ta hem plywooden till sin åttaårige som började klippa ut cirklar av dom. Efter ett tag så blev dom gula skivorna tråkiga och slängdes ut på gården där Dick tre månader sen så råkade Dick köra över en av skivorna med gräsklipparen så att de blev två hål i den. Sen så åkte en av dom två träbitarna in i benet på honom så att blodet sprutade ut på plankan och skapade en tunga. Ungefär såhär såg de ut:
Så nu vet du de Lynn. Smileyn skapades i en gräsklipparolycka :P

Tryffelgrisen slog en framåtvolt och dök i det svarta hålet

Dags för dagens fråga. Tar fram det guldiga kuvertet med nummer 13 och ser att de är ännu en elräkning (Oändliga skratt från publiken) på lappen står de iallafall: Finns jultomten på riktigt? /Sanna från Väte
Jadu Sanna, legenden om tomten började under det tidiga 1900-talet då det mystiskt började dyka upp presenter i folks hus. Snart så klev jultomten fram och tog åt sig äran för dessa saker så folket började tro på honom för han hade en stor släde som var jättehäftig på den tiden. Efter ca 76 år så dog tomten av ålderdom och för att inte barnen skulle bli ledsna så bestämde föräldrarna att dom skulle ta över hans roll. Under hela denna tid så satt det riktiga helgonet vid sidan av och gjorde alla presenter och lät tomten ta åt sig äran. Men då och då  så visade han sig fast ingen såg de. Han hade det lätt att dela ut presenterna eftersom ingen letade efter honom och han inte riktigt har samma storlek. Fram till idag har ingen sett honom men jag har sett ett tecken på att han finns och jag ska dela det med er. Finns det något tydligare tecken än detta, han finns på riktigt. Julpackman:

Tyst! sa masken

December är en månad så idag var det dags för mitt och Kalles månadsliga dopp. Varmt som fan var de.
Obs. Röken är inte för att de e rykande hett utan för att Anton andas bakom kameran

Gustavs Julka

Vet att jag är sent ute men efter att ha sett Sannas och Krilles julkalendrar så känner jag mig sugen på o göra en egen så att deras ser bättre ut eftersom du i nu läget är "jättebra". Vet ju också att eftersom jag missat halva kalendern så måste jag göra innehållet dubbelt så bra. Och för att sätta ännu mer press på mig själv så ska jag lova er några saker:
Allt ni läser i min julka kommer att vara helt värdelöst skit
Allt som ni "lär" er av min informativa kalender kommer ni inte ha nån användning för i era "liv"
_
Min julka kommer att innehålla förklaringar på alla frågor som jag låtsas att ni skriver in till mig för att jag inte ska verka lika knäpp. Jag kallar den för Gustavs Galna Förklaringar eller kort och gott GGG. Nu kanske ni tänker "Borde de inte vara GGF" men tänk på att det är en galen julka så jag kan förkorta den till vad jag vill. Här får ni iallafall första / 12:e delen av Gustavs halva julkalender/ Gustavs Julka:

Jag har fått många brev in så jag har rivit upp allihop och sen har jag lagt ner breven i guldiga kuvert med nummer på från 12 till 24. Så jag tar nu upp kuvertet med nummer 12 på och river upp de (schhhrritsch) Typiskt det var en elräkning! (det blir så tyst i publiken att man hör nån längst bak hosta, men som tur var så har jag ingen publik så jag hör inte att ni inte skrattar åt mitt dåliga skämt) Tar fram det riktiga låtsaskuvertet och läser frågan:
_
Hur skapades egentligen Julmust? / Sverker Olofsson
Det här är en fråga som jag får ganska ofta så jag ska berätta historien om Julmusten.
Det var år 1910 då Harry Roberts ägde en däckaffär i Borås. Den var ganska populär fram tills det att Sten Sture öppnade en Däckaffär/Bar med sloganen "Ni dricker och vi däckar" (som Schurve Nilson vann nobelpriset i sloganologi för btw) För att slå tillbaka var Harry tvungen att hitta på nåt nytt plus att återvinning var populärt. Och en dag när han gick sin dagliga mixerpromenad råkade han snubbla och mixade upp ett gammalt däck. Han tog upp en av slamsorna och mixade den lite mer. Den svarta sörjan som uppstod blandade han med socker och sen så drack han det. Eftersom det inte helt opassande var juletider så dumpade han kollegan Robert Harryssons förslag Däckläsk och hittade istället på julmust.

Ibland måste man möta rädslan och göra överstegsfinten på den

Jag vet att alla varit i den fasen och igår så fick jag ta tag i min rädsla för att åka buss. Inte för att jag är rädd för att åka buss men de e tråkigt så jag har inte gjort de sen jag skaffade körkort för nästan ett halvår sen. På en timmes bussfärd hann ja iallafall se ställen som Vallstena, skylten till Botvaldevik, Bäls Byggdegård och det som vi alla måste se en gång i våra liv:
Julgranen i Gothem City!! (den till vänster med alla ljusen för er som inte förstår de) Vet att alla blev jätteavundsjuka på mig så jag tänkte hyra en av Tottes Bussar och ha en utflykt dit Lördag den 5:e januari så är ni intresserade så kan ni skicka ett sms med namn, skostorlek, strumpfärg, hårlängd och vem som byter vinterdäck på eran bil till detta nummer: 0702505732.
_
Vet inte om nån av er läsare dricker mjölk men om ni gör de så kanske ni har sett den här baksidan på förpackningen:
Jag tycker att den här baksidan är lite rasistisk. Jag får känslan av att alla som använder portfölj (typ bankmän och sånt), alla tjejer, och alla flintskalliga inte äter en bra frukost och är konstant sura. vilket jag förutsätter att dom inte är. Och vilken tidning skulle egentligen ha "Morgonstund har guld i mund" som förstasidenyhet?
_
Om jag vill ha en roadtrip genom Europa typ bort till Spanien och tillbaka, kan jag använda mitt körkort då eller måste jag skaffa ett körlångt?

in i mikrooon.. Så blir maten riktigt bra!!

Sitter återigen i vår trevliga datasal och orkar inte plugga astronomi. Var väl egentligen bara de jag ville säga.
Ungefär så här kul har jag:

fussball auf fehrsehen

Wolfsburg - Manchester Utd på sexan och de e en riktigt kul match enligt mig. Tycker att Wolfsburg har greppet och de hade vart kul o få se Man Utd få stryk. Heja Wolfsburg!!!

Slappidappmappkappirapp

Har vaccinerat mig idag inför min resa till Tanzania så doktorns rekommendation var att jag inte skulle träna. Så de var bara att ta fram en chipspåse och dipp och bänka sig i tv-soffan framför 2 timmar och 45 minuter sving private Ryan. Vad ska man göra då? Doktorn ordination liksom...

julkulan hoppade av grenen och landade på julbocken

Jag har aldrig fattat vitsen med handdammsugare. Hur ofta blir man dammig på händerna egentligen???

Erik är 57% av amerika....

...De e faktiskt sant tro det eller ej
_
Till de "intressanta" istället. Om jag samlar en folksamling på kanske 100 personer och bygger en maskin som får allihop att synkronisera sina blinkningar sen så synkroniserar jag mina med dom också. Tror ni då att jag kan få dom att tro att jag kan ha mina ögon öppna i all evighet? Om man då räknar bort att jag måste sova o så...

Skjut inte katten innan du mjölkat kon

Fick min nya mobil i fredags innan vi skulle hem till Kristian för att fira hans födelsedag. Hos Krille fick vi goda kakor kladdkaka (som också är en kaka, jag vet) Såg på Idol, Cirkus Möller och hade trevligt tills Jimmy kom och hämta mig och vi fortsatte ner till krogen. Såg dött ut på hamnplan så vi fortsatte upp till Gute där de också var ganska dött i början men de kom lite folk senare.
_
Började jobba vid 15 igår men jobbade bara tre timmar innan Daniel kom och tog över. Gick med Johnny hem till Danne där han hade förpersonalfest. Åkte taxi vidare till Rosengården där de bjöds på julbord. Fanns ganska mycket rätter där men de mesta verkade konstigt enligt mig men jag är väl inte världens bästa matkritiker om man säger så. Vet inte riktigt hur länge vi var där men de kan väl vart mellan 19 och 00 med en liten sväng till Lillebror inräknad.
_
Idag så bjöd mormor släkten på julbord ute på Suderbys. Fanns tre bord med mat o välja mellan och de mesta smakade gott. Det första bordet var dock fullt med fisk så det hoppade jag över. De var säkert gott men smaken är som baken, och jag har tyvärr ingen fisk uppkörd i röven. Efter att ha proppat magen full så åkte jag hem och nu sitter jag här och pluggar d.v.s. ser på Bruce den Allsmäktige.
_
Ni ska få lite bilder från min nya mobil:
Den första bilden jag tog.
_
Jag och micko på Krilles kalas
_
Micko och hennes dejt till mormors julbord: Sten
_
Sten va jättematglad och hade redan ätit upp fem tallrikar när vi andra ätit en.
_
Min sexiga bror
_
Min sexiga syster.
_
Och vart har dom fått denna snygghet ifrån? Självklart från min sexig mamma:
_
Therese nyser ut sin ananas
_
Och så till dagens fråga: Blir man gift om tårtan står upp såhär?

Chokladpåven reste sig från stolen och sa: Påsk!!

Alla som spelat sing star med mig vet ju att man kan sjunga falskt, och när man sjunger rent så kan man väl säga att man sjunger sant. Men hur sjunger man då vita lögner?

När dom rökta laxarna börjar hoppa uppströms

Har precis suttit igenom en jättenödvändig fysiklektion. Hade väl en liten genomgång på kanske en timme varav hälften av tiden gick åt till att lärarens maskiner krånglar som vanligt. Sen efter de så sa han inte vad vi skulle göra så vi satt där innan vi där i typ en halvtimme utan nåt o göra innan vi gick och lyssnade på esteterna som hade konsert i caffis. Kom tillbaka till lektionen efter typ tjugo minuter och vi hade fortfarande inget o göra. Satt döär ett tag sen så hade han en värdelös genomgång där det enda kloka han sa var att magnetfälten går från nord till syd vilket man typ ändå fick lära sig i åttan ändå. Sen började han prata om massa helt orelevanta saker som CERN-skiten och astronomi. Kul o lyssna på. Kunde lika gärna gått hem efter en timme o sovit istället.
Tänkte bara att ni sklle veta vilken trevlig dag jag haft.

Nu är de stekta koket fläskt...

Japp, jag hörde de precis från en väldigt säker källa så sprid de till alla era kompisar.
I övrigt så har dom precis köpt nya skurtrasor i grannhuset plus att ett äpple fortfarande sitter kvar i deras äppelträd.
Svenne Banan har skaffat ett nytt skal och mors lilla olle hittar inte längre några blåbär i skogen så han har börjat plocka lingon istället.
_
De var väl allt skvaller jag har o bjuda på just nu. Har lite viktiga saker o göra nu på denna dag.

Semesta? Naj jag måste plugge först!

Typ för första gången den här terminen så känns de som att jag har mycket plugg o göra så jag måste ta tag i de mer än två dagar innan som jag anser är ett max. Får ju inget gjort i helgen eftersom den är uppbokad. Till råga på allt så sänder som skidskytte på tv och de går bra på Ferry. Plus att jag har fått punka på min cykel och jag har ingen tid eller ork att fixa den.

En dag i djungeln träffade Boa orm Sten Sture den äldre

Kom o tänka på ett gammalt Magnus Betnerklipp jag såg för jättelänge sen. Han skämtade typ om mobilfjortisar som smsar till varann fast dom sitter i samma klassrum. Tyckte att de va jätteroligt iallafall och man satt o tänkte typ "vilka fjortisar" eller nåt. Varför kom jag då o tänka på de? Jo, för jag har märkt att jag gör precis samma sak ibland när jag tycker att lektionen e tråkig. Betyder de då att jag e mobilfjortis? Jaja, har inte hittat klippet så ni får nåt annat med Magnus Betner:
Och så får ni de här på köpet:

Tre frön lekte i djurparken

Är treadag idag så jag tänkte visa min och jimmys kostymer:
Var World Trade Center innan flygplanen kom och vi rasade
_
Efter skolan åkte min projektgrupp ut till Cementa på studiebesök så ni får lite bilder på de viktigaste:
Unns hus. De vita med tak alltså.
_
Sexiga skor.com
_
massa plast.
_
Finfin julbelysning som var i massa färger om de inte syns
_
Och så har dom de problemet på cementa att som aldrig kan komma överens vilken tv-kanal dom vill se på så dom köpte helt enkelt in 15 skärmar så alla kan se vad dom vill.

RSS 2.0