Zanzibar

Drar till Zanzibar imorgon och är borta i två veckor, skall bli så jävla skönt.
_
Tänkte också sammanfatta mitt inlägg så att ni verkligen förstår:
Kilopriset på falukorv har gått upp med 3 öre.
_
Hoppas att ni förstod nu...

För att köra det sjätte inlägget på åtta timmar...

Tänkte säga att jag precis såg Shutter Island, ganska bra film men den var tråkig i början och den var ändå ganska förutsägbar tyckte jag. Får tre Kalle i badkaret:

Supriiiceeee!!

Dagens överraskning var denna fina syn:
_
Min första P-Böter :D Blev så jävla glad alltså, har stått utanför huset i ett halvår nu och just idag så kommer dom och ger mig böter. Det konstiga är dock att det står tre bilar utanför mitt hus, ingen av dom har flyttat sig mellan dom två gånger dom kollat, och det var bara två av dom som fick böter. Konstigt! och förjävligt!

Som en vis man en gång sa...

"Visst man kan vässa en bläckpenna, men de e bara idioter som gör de"

Mål att klara av i livet...

Vet att det kan va svårt för en del att klara av den här informationen men nu har det äntligen hänt iallafall, Jag har vunnit 1000 partin spindelharpan:
_
Vad ska jag göra nu? Skaffa ett liv kanske....

Onödig fakta...

Det är 29 personer som har något rosa på sig i årets skolkatalog medans det bara var 28 personer bar rosa i förra årets... Däremot så hade bara 15 gult på sig.
_
Källa: Antonochgustavhartråkigt.com

Lacknafta...

"En färsk SIFO-undersökning visar att 55 personer möter sin partner hos oss varje dag"-Match.com reklamen
Slår vad om att det är så att dom har anställt 56 personer som är ihop med varandra på deras företag så dom träffas när dom ska jobba. Sen är ju nån sjuk ibland så de blir bara 55 pers i genomsnitt...

Dagens Bild på skrivbordet i datasalen


Har vi inte alla känt den känslan?


Sexy baby


Önskar jag hade den sångrösten...


Den gröna kon kröp ner i gräset och försvann..

Om man dricker på en förfest blir man då förpackad?

Eftersom jag förstår att detta är en svår nöt så har jag illustrerat det:
För att förstå detta så¨måste man ha tre pratbubblor:
1: Killen uppe till vänster säger "Ska vi inte dra till Hamnplan snart?"
2: Den andra killen säger "Oj bubbelplast, vad kul!"
3: Bubbelplasten säger "Popp Popp" eller vad den nu säger.

Kannibalkocken....

Jag vet inte hur många som egentligen bryr sig om vegetarisk mat, tror inte ens mattanterna gör de. Jag menar Britt tappar en lins på golvet hon plockar upp den igen, ser på den och kommer fram till att den inte går att använda igen. Gunilla säger då "Äsch, lägg den bara där borta i grytan med de andra så har vi snart nog för att servera linssoppa på fredag." Hur gott kan de va egentligen? Nu har jag iallafall saken som ska rädda er ovegetarianer som ändå vill snylta på deras mat. Chokladlinser.
Jag menar, maten blir ju godare plus att när man börjar gråta så kommer det börja rinna ner choklad till munnen och då kommer man bli glad igen för att det smakar så gott. Sen är ju bara frågan om man kan se igenom dom, men jag har inte linser så de e inte mitt problem...

Homesee A

Igår var de dags att åka ut till Hemsehallen för att möta serieledande Hemse BK. På förhand så kändes de som att vi skulle vara underlägsna och förlora stort men vi inledde starkt och efter 19 sekunder gjorde jag 1-0 målet på en retur. Vi fortsatte att spela bra i första och gjorde även 2-0 efter 9 minuer. Sen började de gå utför, Hemse får in en boll men vi håller 2-1 tills de e ungefär en minut kvar, då får dom in två skitmål och leder med 3-2 efter första. I andra tappar vi mycket spel och dom drar ifrån till 8-3 vilket vi inte tar igen trots att vi spelar bättre i tredje. Matchen slutar 10-3. Vet inte direkt om de finns så mycket att skylla på egentligen. Vi tappar huvudena när vi släpper in bollar och sen kommer vi inte tillbaka till vårt spel riktigt. Tycker också att Hemse som vanligt spelar väldigt fult och domarna dömmer lite dåligt men de mesta beror på att vi inte sätter våra chanser.

OS - Osmarta simmare...

Låt mig berätta om hur Os skapades en gång för länge länge sedan, närmate bestämt 1996.
Det var en varm sommardag då 10 simmare från olika länder bestämde sig för att en gång för alla bestämma vem som var bäst simmare genom att göra den ultimata utmaningen: Simma till Island.
Dom startade på senhösten och när dom kom fram så började isen frysa så de kunde inte simma tillbaka igen, och detta var under det mystiska båtsänkaråret (t.ex. Titanic och Estonia sjönk detta år) så ingen vågade ta båten hem igen. Eftersom den isländska kungen var allergisk mot vatten så fanns det inga simhallar på Island på den tiden så för att ha nåt att göra så bestämde sig simmarna för att alla skulle hitta på varsin sport som dom kunde spela sålänge. Då kom de på Curling, Backhoppning m.m. och den nu borttagna sporten: 100 meter isbjörnsridning.
Teorin kan dock vara falsk eftersom Norska forskare i veckan hittade ett Tyrannosaurius Rex skelett med snowboardpjäxor...

Dagens I-landsproblem

Var på Coop och köpte godis i onsdag tror jag, och då köpte jag denna godis kallad regnbågsmeter:

Då tänker man ju självklart "Den är ju en meter lång". Självklart har jag mätt och det visade sig att den var 107 cm, detta innebär ju att man måste betala för 7 cm mer än vad man har tänkt sig, alltså lurar godisföretaget dig på kostnaden för 7 cm varje gång du köper en. Känns som om jag bara skriver samma sak om och om igen, och jag har kommit såhär långt på en timme för att jag halvsover så jag försätter nog imorrn...

Fortsättning:
Iallafall, de e sju centimeter mer än vad man tänkt sig, och om man då går på en väldigt balanserad godisdiet som jag gör så innebär de att man fått i sig /cm för mycket godis som man måste bli av med. Detta innebär att man måste skaffa ett gymkort och börja gymma bort dom här 7 cm:rarna. Och jag har ju inte riktigt tid med detta så jag måste dra in på tiden genom att antingen:
Se en timme mindre på tv:n om dan
Sitta en timme mindre framför datorn om dan
Sluta träna innebandy
Sluta sova
Eller sluta gå i skolan.
Av dessa alternativ är de ju bara det sista som är vettigt så jag tönker därför hoppa av skolan. Detta innebär att jag inte kommer få nåt jobb i framtiden och kommer därför att få bo på en parkbänk efter att jag fyller 20.
Och allt detta bara för att dom inte har några kloka linjaler på godisfabriken!! De e förjävligt!!
Iallafall så tänker jag nu stämma dem på priset på 7 cm regnbågsrulle...

Bland förminskade könsorgan och köldskadade fötter.... Del III

Dags för februarydoppet i Kalle och min... Ja vad de nu är. Eftersom Hamnen i Klinte var förfrusen i lördags så fick vi ta det idag istället. Platsen för dagens dopp blev Snäck där det inte var fruset för fem öre förutom på trappan. Blev inga badbilder denna gång heller så ni får lite mysiga fotbilder igen:
På vägen hem, svängde vi förbi Maj-Britts jobb och gav henne ett grattiskort:

En liten dikt..

Läste ett inlägg på Antons Blogg och tyckte att de var dåligt att han bara hade första delen av dikten så jag kör på andra:
_
The Sexless Inkeeper by Ted Mosby
_

‘Twas the night before this one
I had hours to kill
I sat in the tavern
grading parchments with quill

A busty young lassie
flashed me a grin
Her garb said classy
but her eyes whispered sin

She said, “you’re a teacher?”
I said, “yes indeed.”
“I must have you,” she moaned.
“I’m turned on by tweed!”

With haste we did scamper
to my chamber anon
Fell to the couch
and, bro, it was on.

I unlaced her bodice
our passions grew deeper
and thus ends the tale
of the sexless innkeeper.


Dagens OS-analys

Har Skidskyttekommentatorer extra betalt för att vara överdrivet positiva för svenskorna?
"Helena Jonsson har precis fallit i backen, brutit benet och nu åker hon helikopter från banan med en trolig hjärnskakning"
"Jadu Christer, hon har ju ett bra spurtvarv och hon har ju 84% i stående skytte medans Neuner bara har 83,9%. Så om Neuner får en runda så kan hon komma ifatt och då blir de jämt"
"Kanske har vi två medaljer med tanke på att ACO bara har skjutit 13 bom på två skjutningar och det svenska vallarteamet la på jordnötssmör på skidorna och åt vallan på macka till frukost"
"Instämmer helt Christer, de e som dom säger. Kulorna är inte runda, Allt kan hända"

Dagens slitage...

"Nån av dom fem som kommer först brukar vinna" - Johan Palmqvist

in der (s)Kägg

Va fan har hänt med kinderäggen egentligen?! När man var liten så köpte man dom, åt upp chokladen och så byggde man ihop leksaken som var där i. Visst, chokladen är fortfarande lika god men va fan har hänt med leksakerna? Förr i tiden var de alltid en byggsats på typ minst fem bitar. När jag köpte ett 3-pack i helgen och öppnade det första så var de tre bitar som man byggde ihop den, blev lite besviken över att de var så några bitar men tänkte att de blir bättre i nästa. Käkade upp nästa choklad och öppnade ägget och tro de eller ej, det var en bit!! så jävla tråkigt!! Tänkte att nu kan de ju inte bli värre, men så öppnade jag det och det var en bit, OCH DEN VAR INPLASTAD!!! Hur kul är de med en inplastad leksak liksom? Och man fick inte ens bygga ihop nånting. Nej jag är besviken på dagens kinderägg!

Christer Ulfbåge och Kalle Grenemark:

- Ole Einar Björndalen går ut på upploppet, tätt bakom honom kommer Björn Ferry. Kan någon annan ta ifatt det här försprånget egentligen?
- Jag tror nog inte, dom här två är solklara.
- Men vänta! vem är det som kommer där i kurvan?
- Är det Gustav Hederfeld? Nykomlingen som inte kört ett enda lopp förut?
- Ja de e ju helt sjukt! Han har ju inte ens en bössa.
- Nej han har ju helt enkelt tuggat ner snö till kulor och spottat dom på skjuttavlorna.
- Det är helt fantastisk! och vilken karriär den här killen har haft. Tre vm-guld och två os-guld redan.
- Ja, och han har inte ens kört ett lopp förut.
- Nu är han ikapp! Han går upp jämsides med Ole Einar!
- Oj oj oj, vad spännande det är! Kan han vinna det här?
- Oj, nu springer årets dalkulla (eller vad de är man vinner), Emelie Hemström, ut och hänger kransen på halsen på honom, trots att han spurtar mot Ole Einar och Björn.
- Men han vinner ändå! Har du nånsin sett nån vinna Vasaloppet och Os-guld i skidskytte samtidigt nån gång förut?
- Nej han är outstanding!
_
Ungefär såhär tror jag att kommentatorerna sa idag när jag var ute och åkte med sanna vid svaidestugan.

Dagen Visa

(För att härma Simon...)

Bevis på att du inte bor med mamma längre nr. 14

Du märker att du har några korvar med bröd i frysen, tittar på den odiskade stekpannan som du lagade korv stroganoff i för två dagar sen, och den första tanken du får är "Äsch, jag steker som bara i mitten av stekpannan"

Al Gore presenterar

En ny studie som gustavhederfeld.blogg.se tagit del av visar att det kommit en ny "växthus"gas"" eller snarare ett "växthusämne". Uruguaynesiska forskare har tittat på varför alla växthusgaser kommer till egentligen och den troliga listan som jag inte hittat på ser väl ut såhär:
1: Flygplansutsläpp
2: Antons metanpruttar
3: Bilar
4: Båtar
_
Ungefär kanske, och vad kan man då ta fram som det nya växthusämnet? Jo, vatten såklart. Om man kollar på alla flygplansresor just nu så är ju cirka hälften till Kanada för att se på vinter-os och vad är huvudingreditiensen i vinter-os? Jo, snö = vatten. Var går då 20% av resorna? Jo till fjällen eller Schweiz för att åka skidor på snön. Och dom sista 30%en går till varma länder för att komma undan från snön. Man skulle alltså kunna ta bort alla flygresor under vintern genom att snön försvann.
_
Vidare kan man kolla på bilutsläppen. Det är ju allmänt känt att bilen ger mer utsläpp när det är kallt och vad ör kallt? Jo SNÖ! Plus att man får mindre fäste på snön så det spinner mer och då drar de mer bensin. Studien visar också att ungefär 24% av alla bilutsläpp under vintern kommer från de så kallade "Volvoraggarna" som är ute och sladdar på isen (is = vatten). Om man då tog bort vattnet skulle de 24%en också försvinna.
_
Nästa samband är ju självklart, Vad går båtar på? Vatten. Studien visar att 99,99% av alla båtar går på vatten. Den sista 0,01%en är Gustav Vasas skepp sjönk direkt i hamnen.
_
Sambandet mellan Antons metanpruttar och vatten är lite värre att hitta men om man tog bort vattnet så skulle Anton aldrig kunnat lärt sig simma och han hade då nån gång under sin livstid drunknat och pruttandet skulle försvunnit.
_
Som ni ser så är vatten orsaken till de fyra värsta växthusgaserna. Al Gore har därför startat kampanjen "Bort med vattnet" som går ut på att vi ska plocka bort gravitationen mitt i atlanten så att allt vatten åker ut i rymden. Så stöd Al Qaida/Gore.

Vidare till (går)Dagens citat.
Gustav - "Jag hatar den där tjejen, hon är sämst!!"
Anton - "Jag med"
_
Bevisen är solklara, Anton är sämst!!

Johan Falk - GSI

Vet att de typ var tre månader sen den kom ut men jag har försökt att se den en gång förut men tyckte den var så dålig att jag inte orkade se den. Eftersom alla säger att serien ska vara så bra så bestämde jag mig för att försöka se den igen. Den här gången tyckte jag faktiskt att den är lika jävla dålig! fruktansvärt tråkig tycker jag... den får 1 av 5 rövhål:
Höjer den till 2 av 5 för att den hade ett bra slut och jag gillar killen som spelade JW i snabba cash:

Äkta fredagsmys...

Klippa tånaglarna o se på Johan Falk, Kan de bli bättre?

Bevis på att du inte bor med din mamma nr. 26:
Du blandar oboy direkt i mjölkpaketet.

Another family guy klipp...


Mullig Meck bygger sängar

Eftersom nån okänd tungviktare (inte jag, troligtvis Emelie) satt sig i min säng så att en pinne knakat av så var de dags att fixa den efter en månad av ryggknäckning. Vissa kanske tror att de e lätt att byta en sån pinne, typ ta av några häftstift och skruva ur två skruvar sen klart, men icke. Var först tvungen att skruva loss kofångaren, sedan grafikkortet, drivaxeln, några kugghjul, Ta loss två fästen till stuprännan, slå en 10-siffrig kombination som jag hittade på google, synkronisera den med en satellit som kretsar över nordpolen, göra en hårddiskback-up så att inte jag var tvungen att programmera om madrassen, koppla om strömmen, koka te, rasta sängens hund och slutligen byta blöja på dens babyvagga. Efter hårt jobb i två minuter var jag iallafall klar, resultatet blev såhär fint:
För er som känner att ni skulle vilja dela säng med mig men inte får de för er läkare så säljer jag ut den trasiga sängpinnen för en röd kamel eller högstbjudande:

Tankar att ångra

"Nån idiot borde  ju ha gjort en stig över snön på fotbollsplanen vid lassarettet"
_
Nu har nån idiot gjort de iallafall...

klnljblhbibkjjnöjn


ny uppfinning...

Inte riktigt helt färdigutvecklad men en liten skiss ser ut såhär: Ett fint litet matteprovrör!!
(De e Smurfelina som gör provet just nu)

Topp 5 bantningsmetoder

Måste ju följa trenderna och de här med hälsa och motion verkar alla skriva om... Jaja, ni får listan iallafall:
5. Superlim: Metoden är enkel, man tar lite superlim på läpparna och stänger dom så att de torkar. På så sätt så blir det svårt att äta och man går logiskt sätt ner i vikt. Nackdelar kan vara att om man blir täppt i näsan så kan man få problem att andas men man kan då komplettera metoden med att operera in en tub i halsen som man andas igenom vid sånna tillfällen. Kan ju bli ganska dyrt med en sån operation men de får de va värt.
4. Laxermedel: Som Platon sa: "Allt som kommer in måste komma ut, om man inte äter superlim då da." Man bajsar helt enkelt ut allt maginnehåll. Nackdelar är att det går åt mycket dasspapper och man kan få lite klåda där bak...
3. Superförkylning: Metoden går helt enkelt ut på att man injicerar ett virus in i blodet, detta gör att man direkt börja snora så in i helvete. På en timme så kan 100 personer fylla bassängen i solbergabadet. Nu kanske ni tänker "hur får man fram en hundradels solbergabassängs snor på en timme?" Ja de går helt enkelt till så att viruset sätter sig i magsäcken och börjar omvandla allt som finns där till snor tills allt maginnehåll och fett är borta. Dessvärre slutar de inte där utan börja bryta ner andra saker också så som levern, tjocktarmen och i vissa fall även hjärtat.
2. Amputering: Enklaste sättet att förlora vikten snabbt är helt enkelt att ta en köttyxa o hugga av den. Ett tips till alla killar som funderar på detta är att alla tjejer kanske inte tycker att det är jätteattraktivt så de blir mycket tid ensam hemma på rummet så om du funderar på att hugga av en arm, tänk på vilken arm du tar...
1. Rövhelium: Självklar etta är Rövheliummetoden. Den går helt enkelt ut på att man stoppar upp ett munstycke i rumpan som man sedan kopplar till en heliumtub. Heliumet kommer då att stiga upp i tarmarna och sedan förhoppningsvis trycka upp allt innehåll i magen så att det kommer upp genom matstupen och ut ur munnen. Metoden är dock obeprövad så om du tänker testa den så måste du filma det och skicka filmen till mig.

Johnny, Världsmästaren på 100 meter.

Som vissa av er kanske förstår så har jag varit och sett Snabba Cash. Kan ju sägas så att de va ju en film. Orkar inte recenssera den men den e definitivt värd att se. Efter som jag inte orkar painta nåt värdelöst så får den fem kalle på max:

Homesee Pray

Dags igen för division 4-innebandy och denna gång stod Hemse B (Be (Så att ni förstår skämtet i rubriken)) för motståndet. Vi tog ledningen i matchen och sen så körde vi på tills vi ledde med 7-2 några minuter in i andra. Matchen verkar klar och jag tycker ändå att vi spelar på ganska bra för att vara i ledning, till skillnad från när vi brukar leda och slappnar av. Dessvärre så suger domarna pung idag och sånna saker som vi gör och får utvisning för, får vi nästan inte ens frislag för. Tycker att vi nästan spelar finare (istället för fulare) än dom och trots det så är det vi som får två utvisningar och dom får nästan alla frislagen med sig. Vi tappar till 8-7 halvvägs in i sista perioden men lyckas ändå hålla undan för dom på slutet och vi vinner med 9-7. Fick spela fram till ett mål idag men ingen eget.

VOLVO

På folkens (Antons) begäran så är temat på nästa inlägg Volvo. När ni hör volvo så kanske ni tänker på det här:
Eller det här:
Men nej, Volvo i det här sammanhanget står Volvo för Varulvar och Olydiga Lysmaskar Våldtar Oljetransporter.
Nu kanske ni tänker "Hur kan en lysmask våldta en oljetransport?" men dom hjälps ju åt såklart. Varulvarna hoppar på oljetransporterna bakifrån medan lysmaskarna flyger in i ögona på dom så dom blir halvt blinda sen så kör varulvarna på och gör sitt.
Varför ska så ni veta det här? Jo, för att detta börjar bli ett stort problem. Eftersom varulvssperman kommer in i oljan som sen blir till bensin så sprids den med avgaserna och sen när de blir surt regn så kommer den ner till marken. Som alla vet så lägger ju varulvshonorna sina ägg i skogen i Transylvanien så dom blir då befruktade när det regnar ner där. Så om vi inte stoppar det här så kommer varulvsflocken bli större än vad Van Helsing hinner med o döda... Tänk på de nästa gång ni ser en varulv våldta en oljetransport.

Gustav Observerar

Vem fan är de som tar av sig byxorna och lägger dom på hatthyllan innan dom går in i matsalen?
_
Hur fan kan man dricka oboy ur ett glas? Det är ju inte naturligt!! Man bara hör hur oboypulvret skriker av smärta när det rörs ner i ett glas med mjölk. Oboy ska drickas ur en kopp och inget annat kan folk (Johan) inte bara förstå de...
_
Gustav Experimenterar:
Dagens  experiment går ut på att smaka mjölk med saft:
Smakade typ som milkshake enligt mig...

BAmabamabmabbababbaaaaaa

Har ju märkt att folk lägger ut fina låttexter på sina bloggar ibland så jag tänkte hoppa på trenden:
_
Well there once were two cowboys, all alone out on the trail
And they discovered they could sleep with another male,
now there having gay sex
Cowboy gay sex
Sodomihiiiiiiii, come on everybody!
Sodomihiiiiiiii
Sodomihiiiiiiii
Sodomy.

Trött

Sov för lite som vanligt inför måndagar, hade en tråkig och maneingslös dag i skolan och sen cyklade jag hem och la mig o halvsov i soffan, då smsade krille som var sjuk så jag åkte ner och jobbade i 6,5 timmar så nu är jag trött i hela kroppen men orkar inte sömna ändå...

Askalas på sktiekunskapen

Såhär ser PE ut när han pluggar:


RSS 2.0