42...

...Tror många är svaret på den stora frågan, men den stora frågan är egentligen "Vem är med i flest av de filmer som Shell bajsar runt med:
_
Genom att bara se på fodralen så skulle man kunna tro att det är Angelina Jolie som är med i både Alexander och Den innersta Kretsen. Men Gustavhederfeld.blogg.se bestämde sig för att gräva djupare.
Det visade sig att statisten Chang chung hockeypung spelar den tredje tjurryttaren i Percy, Buffalo Bill och Jag. Han spelar även Turisten som halkar på ett bananskal, får sin mjukglass i ansiktet och glider upp på en vattenrutschkana och åker ner i en svinstia i P.S. I love you. PLUS att han spelar Killen som får nageltrång i The Bank Job. Detta slår alltså Angelina Jolie med hästlängder så då vet ni...

Ännu ett avbräck i EM

Sportbladet kommer imorgon ha minst tretton sidor om dagens stora idrottsolycka:
En blåsa på stortån stoppar Gustav Hederfeld från fortsatt tävlande och enligt hans personliga läkare (han själv) så har han fått träningsförbud i 3-5 månader..
_
Intervjuer med Gustav, Palle Kuling, Tony Rikardsson, Barbapappa och Boa Orm om skadan kommer i morgondagens tidning

Dagens grösakslandsproblem

Det är ett allmänt faktum att 50% av Sveriges befolkningen gräver ur smör ur mitten av smörpaketet av nån anledning (Statisktiken kommer från en undersökning gjord i Gustav och Johans hushåll år 2010) Om man då började tillverka smör på tub som man gör med kaviar, skulle 50% av Sveriges befolkning då bara klämma mitt på tuben?

Tredje gången gillt sa Börje och stoppade snoppen i brödrosten...

Efter typ två års klagan på att förrän inte finns med i t9 så kom jag för några minuter sen på att det kanske stavas med ä och inte e. Känner nu att tre år av nv-studier verkligen gjort sitt jobb...

Dags för att slipa naglarna och dra upp fisken...

Jag vet inte hur många av er som hört om diskussionerna om att man får göra saker på fotbollsplan eller någon annan idrottsarena som man skulle få göra på stan. För att ta fotboll till exempel så istället för att göra det mindre våldsamt så tycker jag att man ska införa dödsstraff. En dödsstraff går till så att man har en fotboll med en inbyggd handgranat i (Eller fotgranat om man ska va noga). Fotgranaten är inställd på ett random antal sekunder mellan typ fem och femton. Så när domaren lagt ner bollen så måste spelaren slå bollen snabbt innan den sprängs. Nu finns ju chansen att antingen spelarens ben eller hela målvakten vilket alla kommer tycka är jättespännande att se på och då finns det ju också lite anledning till att spelarna ska ha så höga löner... En viktig regel är också att hela bollen måste vara över linjen innan bollen sprängs..
_
Nu kanske ni tänker att detta kommer att skapa en massa diskussioner världen över så ja, det kommer att bli målkameror uppsatta så man vet om hela bollen var över linjen innan den sprängdes...

Funderar på o köpa lite t-shirts...

http://www.snorgtees.com/index.php
_
Finns några roliga tryck men vi får se...
_
Och ja, jag inser att detta är ett väldigt intressant inlägg...
Och att jag avslutar alla meningar men tre punkter...

FF dag 2

En dålig dag igår så jag tappade till 112:e plats..
_
Dagens youtubesökarord är Brunte:

FF dag 1

Första dagen av folkracefestivalen idag vilket gick ganska bra, ligger på en 92:a plats av typ 210 förare så de duger väl..
_
Eftersom ca 1 av mina 7 läsare kommer bry sig ett skit om detta så slänger jag också in ett klipp som man får fram om man söker på random:

Kletet rann in i ögat och förökade sig i blinda fläcken...

Så anton har nåt o göra dom här sista timmarna på söndagen...

Beyoncé backade bakom Boa Orm..

Funderar på att bli terrorist när jag blir stor...

Efterlyst filt hittades bakom elefant

Gårdagens gotländska nyhet: Gotlänska prostituerade har blivit fetare..
_
Bjuder även på denna fina bild..

Darth Vader hånglade upp Angelina Jolie på flaggstången utanför seven 11

Läs nästa inlägg så föstår du mer...

Bokhyllan rasade över kaninens vänstertass..

Läs nästa inlägg så föstår du mer...

Midsommaren dog av jörgens hockeypuck..

Läs nästa inlägg så föstår du mer...

Två killar gick in på toa och en fes...

Läs nästa inlägg så föstår du mer...

Björne hoppar hage med pommfritts

För er som inte läser antons blogg så läs detta inlägg så kanske du förstår de nästa inläggen... Gör de HÄR

Hunden hoppar högre

Hatar när man provat kläder och sen så får man inte gå ut igen för att det alltid ska va en person i provrummet:
_
Speciellt när dom stänger och man måste stå kvar över natten...

Margareta använder tandtråd

Har ni nånsin ätit på Max och märkt att alla dom minsta pommes friten hamnar längst ner i påsen så man äter dom sist. Visst man skulle ju kunna tro att dom ramlar ner dit av sig själva men egentligen så är det så att spaden dom lägger i pomfritten med gör så att dom minsta kommer längst ner, och varför vill man då att dom ska komma underst? Jo, om dom kommer underst så måste man dippa dom längst ner i dippen eftersom det inte är så mycket dip kvar då. Och för att få upp den sista dippen så måste man stoppa ner dom korta pommfritten så långt att man kommer få massa dip på fingrarna så man skiter i de och slänger den jobbiga sista dippen. Då känner Max papperskorgar av att "Här finns det lite dip kvar så då plockas den dipburken upp och så tas den sista klicken upp med en slickepott och sen när tillräckligt många gjort det så gör dom en ny dip av alla kluttarna. Tänk på det nästa gång du får dom minsta pommfritten längst ner i pommfrittpåsen..
_
PS. Jag vet att pommfritts inte stavas pommfritts men de låter så så jag stavar de så för den normala stavningen e så lång och jag vill inte få kramp i fingrarna så jag skriver den här långa onödiga eftertexten istället...

Apropå Anton Mattsson...

...och andra fula namn, vem döpte snabbitssocker på norska(?) egentligen?

Det var en gång och den var grusad

Var på min a-kusins konfirmation idag och självklart så tog jag fina bilder:
Konfirmanderna sjunger en sång
_

Konfirmanderna spelar upp ett drama
_

Konfirmanderna får sina konfirmationsintyg
_
Kökspersonalen
_

Dom går...

Kick min duckaluck

Om man bara käkar luft (Är lufterian) pruttar man då istället för att bajsa?

Mörtfisket ser bra ut...

Har du vaknat upp på morgonen, gått ut till postlådan och märkt att du inte fått din morgontidning. Undrar du vart den är? Då har jag svaret: Den är på Tofta Livs:
Så om du saknar din morgontidning någon dag så ring dit och klaga...

Vat jo al bin vejting 4

Många har ringt in till gustavhederfeld.blogg.se:s redaktion och undrat när det skall hända. Igår fick jag en hel sopsäck fylld med hotbrev om att det måste hända. När jag gick på stan i veckan så kom en tant fram till mig och frågade: "Vad ligger egentligen euron på idag" och jag svarade "Vad har det med det här inlägget att göra?" Och hon sa: "Inte vet jag, det är du som har hittat på den här konversationen.."
_
Nu är det iallafall äntligen dags! Gustavhederfeld.blogg.se i sammarbete med Jimmy Franssons photoshoots presenterar stolt:
_
Knappen Jimmy använder för att få fram rullbandet!!!

RSS 2.0