Toppa toppingen med lite tapas..

Fyra matcher i helgen att kämpa sig igenom..
Domarcupen i innebandy: Mot Hansa hoburg Lördag 11:00, Mot Wall IF Lördag 15:30 och mot Väskinde Screen Söndag 19:00
Och sen e de sista matchen i division 5 mot Gute C (/U) på lördag 15:00 vilket krockar med Wallmatchen så jag hoppar äver den.. Men men.. tänkte bara att ni skulle veta..

Ray-X

I en helt påhittad undersökning så visade det sig att 92,17 % av alla dom tre killar som svarade, ville ha röntgensyn av en anledning. För att kunna se genom tjejers kläder.. Man kan då undra om doktorer står där med sin höftröntgenbilder på sexiga tjejer och önskar att dom haft anti-röntgensyn som la på allt utom kläderna på bilden?

Dagens I-landsproblem 2

Jag brukar ha bilder på Emelie som bakgrundsbild på datorn och då klagar hon och säger att dom är fula så nu har jag bytt till denna bild:
¨
Och nu är jag tycligen bög..

Great Balls on Fire

Fotbollssäsongen fortsätter tydligen efter korpcupen också och Klinte hade hemmamatch idag under klintemarknad. 65 minuter tror jag att jag fick spela mot ett Fårösund B som inte hade mycket att ge.. 13-0 skrevs slutsiffrorna till vilket är den största segern i år, vilket borde vara nåt att skryta över för ett lag som ligger näst sist och kommer sluta där. Kanske inte jättekul att spela i backlinjen en sån match men de va skönt att spela iallafall..

Främmande vittnen vitnar främst

Som Anton så trevligt upplyser om på sin blogg så är det dags för massa serier att starta nya säsonger och självklart måste man följa dom men just nu har jag fastnat för Nip/Tuck och kommer troligtvis se alla sju säsonger så fort jag kan och orkar.
¨
Samtidigt har jag inte ens börjat sett säsong 8 av Entourage som jag hört ska va den sista. Jävligt bra serie och med bara åtta avsnitt så kan man se säsongen ganska snabbt..
¨
Med halva säsong 6 av Supernatural och den pågåenda säsong 7 av Weeds att se tillsammans med säsong 1 av Daybreak så lär jag väl sitta ganska mycket framför tvn/datorn i vinter.. Lägg då också på dom av Anton nämnda How I Met Your Mother Säsong 7, Two and a half Men Säsong 9, Family Guy Säsong 10 och The Big Bang Theory Säsong 5, House Säsong 8, Glee Säsong 3 och möjligtvis The Simpsons Säsong 23 som alltid är bra..
¨
I övrigt så är jag ganska sugen på att börja se Blue Mountain State Men det känns som att valet ligger mellan att se det och ha tid att köpa julklappar..
^
Jag vill också lägga till att jag absolut inte kommer se på Desperate Housewives säsong 7!!!

Jyskea

Som Ingvars bolag hade hetat om han var en svan..
_
Iallafall så såg jag precis att Släckers som vi åkte ut mot i slutcupen vann hela cupen.. Mer intressant är att Motståndarna åkte ut mot dom i Semin med bara ett mål mindre insläppt än vad vi hade trots att vi var en/två pers mindre..

PQZ

E riktigt trött och ska träna ikväll fram till 23, Mumma! kommer alltså inte somna innan typ halv ett, kul kul.. Jaja, får väl sova imorrn i postbilen istället..

Kanske en rubrik..

Korpavslutning idag med den så kallade slutcupen. Eftersom vi kom åtta i tabellen fick vi möta dom som vann och eftersom 9 personer i laget har flyttat från ön, skadat foten eller inte vill/får va med så fick vi spela med 6 pers. Förutsättningarna var alltså på topp för en enkel vinst.. Eftersom Joel tänkt fel på tiden också så började vi matchen med två man borta och lyckades ändå göra första målet. Efter en kämpainsats av oss och en kass insats av Släckers så stod de 1-1 i halvtid. Tyvärr orkade vi inte hålla i i andra och förlorade med 5-1 men ändå en riktigt bra insats av laget

Jerker o Sverker

För er som inte riktigt e säkra på hur mycket ni ska salta och var ni ska salta så kan man alltid titta på baksidan av saltkaret:
Frågan är ju bara: Vem fan är Bengt?? Och varför skulle jag vilja lita på hans råd egentligen? Han kanske bara är en vanlig svenssongrillare som skrev nåt skit han hittade på..
¨
I övrigt så har vi även fått det här fina "Vykortet" från Unn som skall visa att hon flyttat:
¨
Om vi då antar att det här "vykortet" är skalenligt (även om inte Boge och Lund sitter ihop) Och skall motsvara en en flytt från Boge till Lund så kan man ju se att dom ca 485 kilometerna motsvara ungefär 7 cm vilket innebär att det 1 cm höga kyrktornet egentligen e 69 km högt vilket innebär att flygplan troligtvis kommer flyga in i det! Verkar ju dumt att bygga ett så högt kyrktorn.. Man kan ju också undra varför det pekar på kyrkan? Jag skulle ju kunna anta att dom flesta av Sveriges adressändringar inte är till en kyrka så verkar de ju dumt att peka dit på ett vykort...

Grattis Olle! Nu kommer Dressman till Kina..

Jag kan nu informera Olle att han stigande bloggfrekvens har gjort så att han gått från bottenskiftet på min netvibes:
¨
Hela vägen upp till toppskiftet:
^
Nu märkte jag att de inte alls syns på dom här bilderna men jag orkar inte ta nya, han e längst till vänster nu iallafall.. Så om min blogg går o läsa i Kina så kan du känna dig stolt!

Uruguay!

Vet du varför Erik Niva är skribent i Aftonbladet och inte expertkommentator i tv3? De e för att han har så jävla irriterande röst!! Håll klaffen och håll dig till skrivandet så blir alla (jag) nöjda och glada..

Kalori

Vi köpte ett paket sånna där godisar som dom lägger i paket och säger att man ska ha i yoghurt för att dom ska verka mindre som godis för ett tag sen, och på baksidan av det paketet så fanns det här spelet:
¨
Reglerna var ganska enkla och avslutades med denna mening:
¨
Som jag förstår de får man alltså inte börja äta sin frukost förrän man kommit i mål och det är bara den som kommer först i mål som överhuvudtaget får äta sin frukost meeeeeeen:
¨
....När man kommer till 4:e rutan så ska man "stå över en runda och njuta av sin frukost" som man inte får äta förrän man kommer i mål (d.v.s om man kommer först..) Hur tänkte Nesquikkaaninen när han gjorde den rutan egentligen?

Flöjt

Hur tänkte intersport egentligen när dom bestämde sig för att ha med en simhopperska i reklamen för sina skor?

Till den stora frågan med stort P

Är de verkligen värt att gå o ta en shop-express-blippare på Coop när man kommer in från Öster? Helt värdelöst långt ju..

Taskig Vört!

Ny platt-tv införskaffad, en 32" LCD från Thomson. Perfekt att koppla in till gårdagens Em-kval som i övrigt var en besvikelse..
¨
Har ju också fallit för grupptrycket och satt mig framför friidrotts-vm idag och jag känner att de e som vanligt, Bolt vinner och Emma Green går gråtandes därifrån efter att ha gjort en kass final..
¨
Innebandysäsongen startade igår för mig med en träningsmatch mot Wall/Stenkyrka. Tyckte inte att jag spelade någe bra men fick ändå sätta upp en boll i krysset. Vi vann också matchen med 6-4

Gryta

Sista korpmatshen för säsongen spelad då, förutom slutspelet då da.. För att summera så kan man ju säga att vi kom näst sist precis efter ett lag som lämnat 9 WO:s.. Jaja, vi vinner cupen istället och visar att vi e bäst!

RSS 2.0