Hihi

Hej, jag har sagt upp mig idag :D
Börjar mitt nya jobb imorrn :D
Puss!

Fredagskos

Kände för att spontan"shoppa" lite idag så jag gick in på finn.no och tittade vad det fanns för gratisgrejor. Slog till på en annons med ett soffbord, en tvättkorg och en lampa så nu har jag inrett en liten myshörna vid min soffa:
Tvättkorgen räknas väl inte nödvändigt in i myshörnan och lampan har ingen lampa men annars så börjar rummet bli riktigt fint :D 
Nu när jag tänker på det så ångrar jag lite att jag inte tog med Svampbobfilten också men det var för att jag tänkte att jag bara kunde slänga den här beiga när jag skulle hem så det får väl va..

Svettiga tänder

Min 6-dagars jobbperiod är nu över och förhoppningsvis så har jag väl blivit lite rikare av den. Hade turen att folk ville byta med mig i helgen så jag slapp att jobba 15-23 sen 7-15 dagen efter eftersom dom har ett väldigt konstigt system på jobbet. istället så jobbade jag 151-23 alla dagarna och är nu någon dygnsvänd men det får man väl leva med. Var inte heller lika jobbigt som jag hade förväntat mig, trodde att det skulle vara jämt drag hela tiden men istället så dog det ut ut med några timmar kvar och vissa dagar hände det att man kunde sitta o göra ingenting i de sista två timmarna. Vilket är ganska skönt men de blir lätt långrandigt.. 
 
Har ju inte heller levat direkt efter GI-dieten under mina jobbdagar så jag fick ta mig ut o springa lite i snön idag. 9,1 tunga kilometer blev det men benen lurade mig i uppförsbacken och i efterhand så känner jag att jag kunde ha orkat mer. Annars har jag njutit av min lediga dag idag och inte gjort något klokt alls förutom att jag bakade en kycklingpaj till kvällsmat. 

Hövändare

Händer inte så mycket just nu.. Jobbar, sover, söker jobb, jobbar..

Bananbåt

I tisdags så va jag förbi Jysk som ligger precis bredvid mitt jobb och kollade på lite nya gardiner eftersom mina vita inte är så bra på att hålla ljuset ute. De blev ett par svarta som också är lite genomskinliga så jag använder både de och de svarta. Ungefär såhär mycket skillnad blev det:
Ni får gissa själva vilken sida som jag har dubbla gardiner på för jag kommer inte ihåg..
Kollade också om det hjälpte mot ljuset inifrån men de lös lika mycket ändå..
 
Sen så visade det sig att det var diwali i tisdags så Anub bjöd oss på öl och kakor. Själv fick vi bjuda på ballerina eftersom de var de enda kakorna vi hade men han verkade vara nöjd iallafall.
 
Rasmus kom hit i torsdags och Kalle har skaffat det nya C.O.D spelet så är mest där när jag inte jobbar och ska dit nu så hej svejs!

Bo Fink

ååDå jag varit ledig idag så tänkte jag passa på att skaffa norsk bank och mobil. Gick först ner till Handelsbanken och skrev på ett papper så skulle jag få nåt hemskickat inom en vecka om jag förstod det rätt. Nästa etapp var att gå till sentrum men eftersom jag inte hade bråttom för fem öre så tog jag en promenad längst kusten och passade på att gå till operahuset också, här får ni några högkvalitativa kort jag tog med min systemkamera..
Från nån hamn..
Från operahusets tak.
Operahuset.
 
Slänger också in den här fina bilden:
De e inte viktigt att skriva vilken dag i mars den här går ut men efter 06:01 då är den fan äcklig!

Katakomb..

Vem jobbar på Krångliga Krabban när varken Svampbob eller Bläckvard är där?

Trekvartsbyxa

Det har kommit till min förståelse att jag inte kommit ihåg att visa upp mitt nya fynd här. I tisdags så hämtade jag och Kalle en Soffa på parallellgatan här och bar hem, så här ser den ut inplastad (Orkar inte ta ett nytt kort och ladda in på datorn..)
En vit Ikeasoffa med lite fläckar på men jag fick med en filt att lägga över också så jag ska bara orka tvätta den. Det trevliga är ju att hantverkarna verkar ha satt sig i soffan av nån anledning så överdraget har gått upp på baksidan och så har den blivit smutsig så de e ju jättekul, men den e ju fortfarande gratis :)

Marinerad lökfis

Så i fredags och lördags så hade vi alltså några polsknorska hantverkare här som bytte fönstrar i alla rum. Tror jag redan skrivit om att vi fick plasta in alla rum men här får ni en bild iallafall:
 
Nu är dom nästan klara, dom ska komma på måndag igen och fixa nån metall på utsidan som jag inte kommer ihåg namnet på just nu.. Skall bli skönt att det är över :) Idag har spenderats på att dammsuga, damma och tvätta golv efter dem så nu börjar de se fint ut igen. Dock så kommer dom väl säkert klampa in med skor på på måndag igen så de kanske e lite i onödan. 
 
En trevlig sak är att de plockade bort gardinstångsfästena och inte satte tillbaka dem igen eftersom "de e inte vårt jobb". Iallafall så gnällde Anub på han som var kvar och då satte han upp dem igen, men bara på Anubs rum av någon anledning. Så vi får väl skruva upp våra med en skruvmejsel istället för att han skulle göra de med sin skruvdragare lätt som en plätt. 
 
Jaja, köket, toan o hallen ska ännu städas så jag får väl sluta skriva o tvinga Anton o göra det..

Skyfall

Var på bio igårkväll och Karl Karlsson la min biljett i min bakficka utan att jag märkte det. Övertygad om att Kalle hade min biljett så sa jag till biokillen "Han rev väl tre biljetter" varpå han svarar "Jojo" och jag går in utan att egentligen ha behövt min biljett :P

Kickboxning!

Hej, mina kära luftnarkomaner!
 
Har jobbat tre dagar i rad nu så jag kan skylla på att det är därför jag inte har nån ork att skriva. Jobbet går bra, har ju stått på mack i fem år så nåt borde man väl ha lärt sig tycker man.. Har blivit inbokad till tisdag och onsdag nästa vecka också :) 
 
Igår efter jobbet åkte jag hem till Kalle o var där till 21 kanske, kom väl hem vid typ 21:20 och då fick jag veta att det skulle komma hantverkare hit och vyta rutor idag. Så fick spendera en timme på att plasta in alla möbler vi har så dom inte blir fulla med damm. Som tur var så var Anub snäll och vi hjälptes åt o fixa alla tre rum eftersom Anton är i Bergen. Eftersom man inte riktigt litar på hantverkare så stannade jag hemma i morse också medan Anub hämtade sin jobbdator så han kunde jobba hemifrån sen så åkte jag till jobbet och fick jobba iallafall fem o en halvtimme :).
 
När jag kom hem och kollade postlådan så fick jag också se att både jag och Anton fått post från skatteverket vilket innebär att jag nu kan öppna ett bankkonto och skaffa ett mobilabbonnemang. Så de skall jag göra på måndag antar jag, dock så fick jag precis veta att hantverkarna kommer hit på måndag också så då kanske jag måste vara hemma :/. 
 
Ikväll blir de Skyfall troligtvis med norska undertexter men de blir nog super ändå :D
 
Puss!

?

Hur vet man när mögelosten blivit gammal?

Fågelholken stod i brand

Skulle sätta ihop mitt nattduksbord i fredags och hade packat upp och kommit fram till första punkten på instruktionen när jag insåg att jag inte hade nån skruvmejsel.. Kollade igenom lägenheten och hittade ingen så de blev framskjutet till idag istället. Tydligen hade Anton (Som kom hem igårkväll) en på sitt rum så jag satte igång imorse (kl. 11 typ). 
 
Lyckades ju självklart med den fina bedriften att tänka fel också..
 
Efter att det blivit fixat och allt var klart så blev de ganska fint iallafall
 
Vackert inplacerat, och nu e de bara en soffa och mörka gardiner jag vill ha i rummet. Hittade inga riktigt bra gardiner på ikea och soffan försöker jag hitta en gratis på finn.no som inte e allt för långt härifrån så vi kan bära den. Får se hur de går med de :)
 
Bjuder också på vårt fina grattiskort till Kalle förra helgen:

Grodynglar

Kom precis hem från en tripp till det andra ikeat här i Oslo och bestämde mig för att slå till på ett nattduksbord när jag ändå var där. 
Ska se om jag lyckas monera ihop de imorrn utan att lyckas krossa en fot eller hugga av en arm, de kan bli ett äventyr. Eller troligtvis bara tråkigt men jag har inte så mycket bättre att skriva om..
 
Puss!
 

RSS 2.0