Rullad tonfisk

Tänkte bjuda på lite bilder på min lägenhet för er som inte har sett den vilket är i princip alla mina läsare. Vet inte varför de blir felgravitionerade..
Mitt kök:
Mitt vardagsrum/sovrum:
 
Jaja, ni får vrida på skärmen eller nåt.

Tvärflöjt

Testade igår att lyssna på en podcast istället för att lyssna på musik när jag var ute och sprang. Vet inte om det hjälpte tempot nånting men jag lyssnade på TSKNAS som är en väldigt rolig podcast så ibland så började man skratta ganska mycket så de måste vart kul för dem man mötte iallafall. Bara så ni vet..

Atomemissionsspektrometer

Hej allesammans och ni andra också. Som alla troligen vet så har jag flyttat till Örebro vilket innebär att man kan gå och se kvalitativ idrott i form av ett hockeylag i elitserien och ett fotbollslag i superettan samt att det skulle kunna finnas ett curlinglag i högsta divisionen men vem bryr sig? Det ger ju också möjligheten att kunna gå på lite härliga arrangemang och då behöver de inte ens va i Örebro för man behöver inte ta en båt i tre timmar för att ta sig härifrån :D Tänkte iallafall dela med mig av de saker jag finner intressanta just nu:
 
Som sagt så spelar Örebro HK i elitserien och det är väl egentligen inte så intressant förutom när de gästas av Färjestad den 29/10 och den 14/12, två matcher som jag är riktigt sugen på att se.
 
Örebro SK ligger med i toppstriden i superettan med fyra omgångar kvar och två av de kvarvarande matcherna spelas på hemmaplan. Det i sig är ju inte så spännande egentligen men när Emelie skrev sig i Örebro så fick hon fribiljetter till två matcher den här säsongen, fotbollsintresserad som hon är så fick ju självklart jag dem och varför skulle jag inte gå och se gratis avgörande toppfotboll i superettan? Plus att ÖSK är pappas favoritlag så han kanske kommer och ser någpn av matcherna med mig :) Matcherna är mot Landskrona den 7/10 och mot GAIS den 27/10.
 
I övrig osportig väg så inleder vi med att Jesper Rönndahl kommer till Örebro Kårhus den 17/10 med "Hej framtiden" som jag tror att hans show heter. En rolig komiker som jag tror jan vara intressant o se live.
 
Nästa punkt på listan är Anders och Måns show "Primater med Topplån" som kommer till Linköping den 26/10 vilket skulle vara ett trevligt tillfälle att hälsa på brodern min och hans fästmö och alla andra som bor där (Maja).
 
Efter allt detta i Oktober så dörjer det tills 20:e december innan det kommer hit nån kul person igen, då gästas Örebro av Håkan Hellström. Som Håkanfan får man ju skämmas över att aldrig ha varit på någon av hans konserter men samtidigt så närmar sig julen och det är möjöigt att han dissas för att åka hem till mamma istället som man aldrig kan träffa för många gånger :D
 
Det sista evenemanget jag hittat för tillfället är en show jag verkligen tror blir rolig! Det är Magnus Betnér och Soran Ismaels show "En Skam för Sverige". Två underbara komiker som kommer hit den 8/3 och den är nog definitivt en spik.
 
Hur man nu skall hinna med allt detta och samtidigt leva som fattig student vet jag inte men vi får se hur mycket det blir av. Jag skulle iallafall vilja gå på alltihop.

RSS 2.0