Das H-Älg

Fredagkvällens planer på att inte göra någonting byttes ut när Anton frågade om jag ville med på Timbuktus konsert på Wisby Strand. Något försenad var han p.g.a flyget eller nåt (Timbuktu alltså, inte Anton..) men när han väl kom så gav han en grym spelning!
*
^
Eventuellt suddiga bilder beror på att han röör på sig så mycket inget annat..
'
Lördagen spenderades ute på folkracebanan då Sanna och Malin debuterade i seniorklassen. Malin gick det riktigt bra för medan Sanna i andra heatet valde att köra in framför Anders Cedergren så att högerdörren nästan satt på vänstersidan. Cedergrenarna hade förutom Anders en riktigt bra dag då Göran vann före Jocke.
Myskväll med Emelie och Sucker Punch som var en ganska bra men väldigt konstig film.
^
Och idag tänker jag fanemej inte göra nånting! Men kom ihåg: The Italian candy is watching you!

Folksvag En

Blir ett mysigt kvällpass på Shell ikväll mellan brevbärarpassen. Får se hur död jag är imorrn men jag börjar inte förrän 9:30 så de borde va lugnt..
*
Det blev ett kort inlägg så ni får dela den härliga upplevelsen jag hade idag:
*
Min bror valde att kalla hela familjen för Hora av nån anledning.. Väldigt oprovocerat och oklart!

Das Goal!

Snön är borta för tillfället, vinden blåser bara mild motstorm vart man än går och solen tittar fram mellan molnen tillräckligt länge för att man ska tro att det ska bli fint väder innan molnen kissar på en.. Dags för löpsäsong!
Tänkte att det skulle gå lite bättre i år så jag har satt upp några mål så jag har nåt o träna för.
  • Milen under 50 min.
  • Ta mig runt Visby Halvmarathon
Vad gäller milen så lär det väl bli på blodomloppet och det känns som att jag borde klara det eftersom jag sprang på 51:28 förra året och då stannade jag och knöt skorna också, klantigt men så e de.. Med lite träning och två dubbelknutar så borde det gå!
*
Vad gäller Visby Halvmara så känns det värre men jag tror att man kommer runt om man bara viljan att komma runt men de kommer bli jobbigt. Får se hur det går med det.

Sumo!

Av någon anledning så cyklade jag och Sanna ut till Folkracebana igår och såg på Rally Gotland. Något ovärt då rally inte är nå kul o se på men ändå lite kul.
För er som inte ser de så är det Elias..
Alldeles för lite avåkningar, krocker och rullningar (0,0 och 0) visar på hur tråkigt det är att se på och att man sen väntade i typ 20-30 minuter på att få se Viktor, som inte kom för hans bil gick sönder, gjorde det inte roligare..

HEEEEEEEJ!

Jag lever fortfarande...
Tänkte att vi skulle granska veckans zoomarketblad tillsammans! Kolla här:
För det första så undrar jag lite vilken sorts sex det är man får? Om det är en 100-kilos kille som kommer och tar en i röven så tror jag inte riktigt att dom kommer sälja så mycket kattmat..
Om man nu ska tolka det på det andra felaktiga sättet så verkar det ju som att man ska gå från affären med 11 kattmatsburkar eftersom man får 6 till dom 5 man köpt, dåligt formulerat..
*
Och varför stirrar den här katten på mig?!! Jag blir för fan rädd! Man ser ju att han sitter och tänker "Kom o köp 5 burkar kattmat till mig så husse kan ta dig i röven!" Creepy...
*
Nu till den glada delen av inlägget:
På den här gården så tröskar dom inte jorden, dom plöjer eller plogar den! Grymt jobbat!!

Hej hej hallååååå!

Har ni testat juicesmaken Päron och Hallon? Gör inte de! Den är inte god.. Iallafall.. såhär ser den ut:
Finn ett fel!
Hallon är ingen frukt! Det är 100% frukt i juicen men ändå så är det hallon i, hur funkar det? Ni kanske tycker att det här är ett litet i-landsproblem men ni kan inte förstå hur plågsamt det är att varje morgon börja med att se det här enorma felet och sen gå o tänka på det hela dan.. Jag hatar Bravos Päron o Hallon smak, den har förstört min dag.. I flera dagar.. Jag funderar på om jag ska orka skriva ett mail till dom o be dom ändra det här men det kommer jag troligtvis inte orka, men vi får se..

引诱 (Yǐnyòu)

Trodde ni att jag var klar med Kinaresan för att jag skrev det? April April.. Som utlandskorrespondent för gustavhederfeld.blogg.se så har jag självklart gjort min plikt och noterat allt det trevligaste med Kina.. Enjoy!
Det är inte lika lätt att skaffa guldfisk i Kina, man måste ha en jävligt stor skål..
'
Av nån anledning så såg alla lejon inavlade ut i Kina..
'
Du som väljer att ta din bil, cykel, eller segway upp på kinesiska muren, som består av 90% trappor, måste köra säkert!
'
Det var inte så svårt för mongolerna att komma över muren, dom klättrade bara på elledningarna..
'
Och det var inte så svårt för kineserna att försvara sig heller då man hade övervakningskameror..
'
Om du kör bredvid en buss i Tianjin så måste du tränga dig in framför den..
'
I Sverige vattnar man gräsmattorna, i Kina vattnar man sjöarna..
'
En skylt som nog mest är menad för Jesus?
'
Olle fick chansen att hångla upp ett kinesiskt spöke o tvekade inte en sekund!
'
Ett solklart bevis för att enhörningarna har existerat! Hur skulle dom annars veta hur dess hov ser ut?
'
Troligtvis så var terrakottaarmén bara ett stort luciatåg..
'
En illustration av kamelens evolution, en dag kom den på "Jag kanske kan stå på mina ben".
'
Verkligen orginellt Usain Bolt, bara påkommet för 2000 år sen..
'
Det många inte vet är att dementorerna extraknäcker med att försvara terrakottaarmén.
'
Soldaten till höger är troligtvis det första dokumenterade fallet av anorexia..
'
Dipsy var alltså en häst i sitt tidigare liv..
'
Dom är inte dumma på pandacentret! Lägger man klagomålskontoret där bara personalen får va så är de inte många som klagar..

焊接 (Hànjiē)

Så vi kom alltså på bussen till Kunming och självklart så fick jag sitta på den sämsta platsen, bakom den obligatoriska klumpen som känns som cement som är precis bakom trappan upp som är vid dörren så det drar in hela tiden, MYYYS!! Och med tanke på att Olles guide bok sa att tåget tog 16 timmar typ så räknade vi med typ 20 timmar i bussen på den fina platsen. Efter sisådär 6-7 timmar, mitt i natten, så stannade vi nånstans och alla började gå av. Troligtvis så ska vi väl byta buss tänkte vi men där stod massa taxichauförer och ville köra oss till hostelet. Schysst! vi var alltså framme i Kunming vid sisådär 4-5 på natten så vi åkte till vårt hostel som självklart öppnade det inte förrän 8, kul kul.. Så det blev natthäng på McDonald´s i några timmar och när vi väl kom dit och det hade öppnat så var vi bara 15:e i kön eller nåt sånt. Så vi sket i det hostelet och drog till nästa, där var vi bara fyra i kön eller nåt sånt så vi satt där till klockan tolv och väntade, med bara 1-2 timmars sömn från bussresan var det väldigt trevligt. Fick ett rum där och gick o la oss direkt, utan lakan o sånt..
^
Tror väl inte riktigt vi gjorde nånting den dagen.. Käkade på hostelet och låg mest o drönade tror jag och planerade för dagen efter. Inte mycket att planera direkt då det egentligen inte fanns så mycket att göra i Kunming. Försvann ju en dag från Xi'an så vi hade fyra dagar i Kunming och jag tror att vi mest åkte dit för att det var där Olle bodde när han pluggade så våra flygbiljetter hem var bokade därifrån. Men jag klagar inte, det var 20 grader och sol i Kunming så de blev en liten solsemester också. Hostelet hade ett soltak där man kunde ligga o läsa på dagarna vilket var nice.
*
Nästa dag så gick jag iallafall en promenad till ett tempel där jag fick se några munkar som precis kom ut från sitt breakdancingpass eller vad dom nu hade gjort i templet.
'
^
Var inte så mycket att se i det templet så jag fortsatte till en stor park där jag gick runt o satt och läste i solen så där gick några timmar.
På kvällen så gick vi och åt på ett av Olles favoritställen som heter Salvador om jag minns rätt. Riktigt god mat faktiskt så väl värt o sticka ut o käka trots att Olle var en Zombie.
*
Dagen efter så drog vi ut till Bambu Temple för de var väl de enda kloka som fanns kvar i guideboken men det såg ut precis som alla anrda tempel och vi var tvungna att ta en liten buss upp för en smal bergsväg vilket var askalas.. Inte alls värt men efter det så blev det lite shopping. På kvällen så åkte vi till en gamerrestaurang där vi träffade två av Olles kineskompisar, Per och den andra, så lånade vi spel och spelade hela kvällen. Käkade också en pizza som var lite ovanlig, banan och chokladpizza! Var faktiskt riktigt god vilket jag inte riktigt förväntade mig när jag beställde den. Ska testa o göra den nån gång med Sanna..
*
Dagen efter gjorde vi inte direkt nånting tror jag, köpte det sista inför hemresan och slappade. Och så gick vi alltså utt vid 4 dagen efter och reste i 27 timmar tills vi var hemma på Gotland igen. YeeY äntligen klar med att berätta om den, hoppas ni tyckt det varit intressant :)

RSS 2.0