Hade pingvinen verkligen tre vingar?

Läsarbrev: "Hej, Gustav. Jag skulle vilja tacka dig för att du skriver en sån otroligt bra blogg HOST HOST. Jag har en fråga till dig. Jag var nyligen i Korea för att inhandla lite kreatur till min ladugård men när jag kom dit så kostade korna lika mycket som dom gör i Sverige. Jag som alltid trott att dom var billigare där. Iallafall så tyckte jag att det var onödigt att åka dit utan att köpa nån ko så jag köpte en liten trevlig kowawau. Senare när jag skulle flyga hem igen så sa flygplatspersonalen att jag inte kunde ha kossan i bagageutrymmet utan att jag var tvungen att ta honom som handbagage. När jag väl skulle checka in honom sedan så sa som också att hon innehöll vätskor och att jag därför var tvungen att ha en plastpåse runt henne. När jag väl dratt en plastpåse runt henne och fått upp henne på planet så fick hon inte plats i skåpet över stolarna så jag fick ha henne i knäet hela vägen hem, i 12 timmar. Jag undrar då: Varför har Kalle Anka inga byxor?" /Per Iskåp
Käre Per Iskåp, Som alla vet så skapades Kalle av den finska animatören Maski Hallonen strax efter det att hans hallonodlar karriär lades ner av ikända anledningar. Maski hade i sin ungdom blivit mobbad av sin morbror Hacki Hälinen (känd för sin andra plats i vasaloppet 1975) för att han alltid hade tröja på sig i bastun. Detta eftersom han har den ovanliga sjukdomen BLÄP (Bröstvårtan Längre Än Penis) och inte vågade visa dessa två hängvårtor. Maski gjorde alltså detta för att det skulle bli populärt med tröjor i bastun. Dock så tyckte finnarna att Oppfinnar-Jocke var en häftigare figur så dom började slå varann med björkris istället vilket då ledde till skapandet av hästpolo. Hoppas du blev nöjd med svaret Per.
I övrigt så kan jag rapportera att en kraftig jordbävning förstört cirka 70-80% procent av staden Trosa. Man funderar nu på att byta namn på staden till Stringtrosa istället.

HATA HATA HATA!!!!!!

För alla som inte är messengernördar i världen så finns det en sak som man hatar! O de e när folk gör inom-parantes-smileys. För er som inte fattar vad jag menar med I-P-:) så är det smileysar som (C). Nu förstår ni säkert inte vad jag menar med (C) heller eftersom det bara är är ett C inom parantes vilket det är också. Men om man gör den på msn så kommer det fram en kaffekopp. Så visst om man gör dom på msn men om man gör dom i kommentarer på facebook t.ex. så hur fan ska man då fatta att det är en jävla kaffekopp. Man ser ju bara ett fult C o man orkar ju inte gå in på msn för o se vad de betyder. Man vill ju bara dampa loss på personen och slänga ut datorn genom fönstret. HATA HATA HATA!!!!!!

.,.

Kom hem idag för att skriva en uppgift på filmkunskapen men då har ju såklart Bernt (Hyresvärden) bestämt sig för att dra ner hela häcken utanför stugan med motorsåg. Inte alls irriterande..
Mitt 200:e inlägg btw. Grattis till min blogg!

ännu roligare i jul

Har just spenderat dom senaste två timmarna med att Spöa Therese, lotta och Unn i Den-som-går ur-msn-konversationen-först-är-en-rutten-bajskorv/halv-äten-mask/avrunkad-ko Olle är dock för dryg så de blir nog oavgjort där

askul i jul

http://www.youtube.com/watch?v=ALZZx1xmAzg
De är såhär man ska göra reklam för att få stopp på fildelningen

Mycket intressant

Om man samlar ihop en massa fjortisar och ger dom vatten i spritflaskor så att dom tror att dom är fulla, kan man då säga att dom är framis?
Och vem fan är egentligen Anna Anka??? Hör massa skit om henne just nu och har aldrig hört talas om henne förut. Är hon känd för sitt fula efternamn?

Gustavpanelen testar

Jag vet att det är många av er som undrar, och många har skrivit in till [email protected] med frågan "Blir Leverpastej-gurkamackan godare om man lägger på gurkan eller leverpastejen först?" Självklart så tar jag mina läsares frågor på största allvar så jag bestämde mig för att testa det. Det var helt enkelt dags för Gustavpanelen att rycka ut:
Blev ingen bra bild men ni får stå ut med den.
Iallafall så var dagens uppgift att smaka mackor:
Eftersom det självklart måste va ett blindtest så var jag först tvungen att sätta på mig solglasögon så att jag inte såg vilken jag åt först. Sen så började jag med den med gurka först och den hade en sorts leverpastejpchgurkasmak över sig, gurksmaken var lite starkare och totalt så får den 3 av 5 i betyg. Sen så tog jag macka nr. 2 som jag kallar macka X eftersom jag inte vet vilken av dom det var. Den smakade ungefär precis som den första och den får 4 av 5 i betyg. När testet var klart så märkte jag att jag inte hade nån som kollade vilken jag smakade först så jag vet inte vilken av dom som var godast. Synd men Gustavpanelen kom ändå fram till resultatet: Mackan smakar godare om man tar på smöret först. Hoppas att det duger till "Undrande läsare", "ovetande NV-nörd" och "[email protected]" som skickat in frågan

En hummer är alltid en hummer även om den äter en häst

Tänkte belöna er trogna läsare med en bild på den surmuntra triangelhuvudcyklopsjöstjärnan:

You know what really grinds my gears!

Har ni sett på en film, typ nån skräckfilm där dom är fast i ett hus i några dagar, och undrat: Blir dom aldrig bajdnödiga? Borde inte nån nånsin säga "Fan va jag måste skita" och försvinna ur filmen i några minuter. Om man nu måste försvinna ur filmen. Kameramannen kan följa med in på toaletten och filma eller om de e bås så kan han stå utanför medans karaktären lägger en stor kabel. Kanske han/hon till och med är lite lös i magen så man får höra massa obehagliga ljud. De kanske till och med är så att dom har en filmstudio med massa bås på rad så att alla kan gå samtidigt så kan dom ha en tävling om vem som låter mest och så leder den store muskulöse killen tar ledningen men sen i dom sista sekunderna så kommer den blonda, smala, idiotiska blondinen (som alltid dör sist för att hon är den enda anledningen till att man ser filmen) med en enorm megakabel som skvätter så att det kommer över båset och ner på killen bredvid och hon vinner storslaget.
Jag vet att det kanske inte är det man vill se om man ser en seriös film men jag hade nog fan sett igenom hela bajssekvensen ändå bara för att jag skulle bli så stolt över regissören för att han tog med den.

Krigets biverkningar

Som vissa av er kanske har märkt så har Anton och jag haft bloggkrig i skolan men nu är det slut. Freden slöts i torsdag och nu börjar krigets biverkningar synas. Som ni kanske förstår så får man ganska många läsare/besökare som inte läser när man är i krig med Anton och detta har lett till att min statistik ser ut såhär idag:
Och ni som ser samma sak som jag ser jui att det är en blåval som gömmer sig i min statistik:
Och nu har tydligen greenpeace fått syn på min statistikval och vill rädda den och att jag ska dra ut den ur min data för att han inte får nåt minne och de kan va en risk för alla som surfar där o.s.v. Idioterna har nu börjat kedja fast sig i min dator och kräver att jag loggar in på en annan dator så han får mer minne och där ingen surfar.
Var det värt det Anton? Sitter du där hemma och njuter? Tror du att det är kul för mig när greenpeace kedjar fast sig i min dator så att den börjar hänga sig? Jag var tvungen att göra Ctrl+Alt+Del-Metoden i en halvtimme igår innan den började fungera igen och jag börjar förlora hoppet. Nu vet ni alla vem som är den riktiga förloraren i det här kriget, Min dator. Och jag lovar er alla att vi kommer aldrig att släppa ut valen. MOHAHAHA!!!! Dessutom har han fått ett nytt namn: Mini-me


WE´ll be back Anton Powers!!

Anton sitter bredvid mig igen

Spöade just Anton i äta-de-jättesalta-popcornen-längst tävling, han sög.
Har djungeldjuret Hugo maraton tills han ska på 50-års fest.
I övrigt så har jag börjat planera att gräva bort Skåne och flytta det till Irland. Tänk er den dialekten: Skånskirländska.

Anton sitter bredvid mig

jargsöjoh

Fussball

Eftersom 6an slutat sända champions leaguefotbollen längre så drog jag och Johan ner till O´Learys för att se Inter - Barcelona där istället. Var dock ganska fullt där så vi drog till det nya stället över mcdonalds och såg matchen där. Matchen var riktigt bra och barca hade verkligen övertaget men dom lyckades inte få till nåt mål som synd var. Liverpool vann däremot sin match med 1-0 så jag är nöjd med kvällen.

Heroes

Vet inte om ni som läser följer heroes men jag börjar störa mig på en sak. I säsong 1 så läser Hiro o hans kompis en serietidning som Isaac (kille som ser framtiden) gör. Sen så dör Isaac om jag inte minns helt fel. Trots detta så kommer samma serietidning tillbaka i säsong 3 och nu följer dom den igen. Vem fan gör den den här gången? Så jävla ogenomtänkt. Dåligt Heroes!!

Frågor och svar 2

Eftersom Anton gjorde ett frågor och svar 1 och sa att han skulle ha en uppföljare men aldrig har följt upp detta så tänkte jag ta tag i de och göra en själv. Jag tror inte att mina frågor är några som alla undrar men jag tycker att dom är värda att ta upp.
1. Är zebror svarta med vita ränder eller vita med svarta ränder?
s. Att zebror ens är svart-vita är bara en myt. Det var den spanska forskaren "Juan the man" som åkte till Afrika år 1847,3. Han hade packat allt man behövde för att göra en Afrikaexpedition men de han inte märkte var att hans son hade ätit upp hans färgkritor så att han bara hade den svarta kritan kvar. Han målade då av zebran med den ooch sa att dom var svartvita istället. År 1957 sa den tyske forskaren Hitolf Adler till sig själv "Nej, jag tror fan att zebror har färg" Så han gjorde en ny expedition till Afrika för att se om dom hade det. Han hade då med en kamera. Han ställde sig och väntade på zebrorna men det han inte visste var att han hade kommit dit mitt under UGN, Uganda Grand National och när han väl fick ett kort på en zebra så körde den så snabbt att den inte han med att få nån färg. Bilden finns här. Senare åkte den ryske forskaren Stasef Jolin ner och tog det här kortet på en riktig zebra:
2. Är det här glaset halvfullt eller halvtomt?
s. En knepig fråga som jag klurat på länge så jag bestämde mig för att ta hjälp av forskaren (h)Alf (f)Ulla (g)Lars Svensson som är specialist i ämnet. Först fick jag faxa glaset till honom så han fick se på det, han kom då på en formel för att kolla det formeln var: Halvfull/(pi*vattnets massa). När jag satt in alla tal i formeln så fick jag fram svaret: Vem fan bryr sig? Skaff ett liv din idiot. Jag tolkar det svaret som att det är halvfullt.
3. Om man råkar stava mammma med tre m, vilket m ska man då ta bort?
s. För att svara på denna fråga så har jag bestämt att numrera m:en med numrena 5-8 där 5 är det m längst till vänster och 8 är det längst till höger. Jag börjar med att utesluta m nr 5 eftersom det blir ammma om man tar bort det. Jag lägger sedan m nr 6,7 och 8 under ett mikroskåp och märker att m nr 7 egenligen är bokstäverna r och n som smält ihop och därför så skall man alltså plocka bort m nr 7 då det inte är ett riktigt m.
4. Jag vet inte hur många som ser på fotbollen på tv just nu men när nåt lag i nån annan match gör mål så kommer det fram i skärmen och under så står det t.ex. "Pågår just nu i viasat sport". Spelar dom då den i Viasat sport? Och varför spelar dom den då inte i Zürich hemmaarena "Letzigrund" istället som det vore logiskt om dom gjorde?
s. Ni kanske har sett några filmer där dom använder kodnamn som "Stålmannen", "Herr Falukorv", "Grön Anka" eller "Ditt äckliga jävla avskum". Viasat sport är nu ett kodnamn för Letzigrund eftersom Svante Letzi har grundat den nya religionen Letzismen och hotate att stämma kanal 6 om dom skrev Letzigrund eftersom det kunde tolkas som att dom ville rasera Letzismen och ge det ett liknande namn till ground zero, d.v.s letzigrund.
Hoppas att ni är nöjda med dom svar ni fått. eftersom det är Antons idé så känner jag mig också skyldig att avsluta med ett dagens citat:
Dagens citat: "Groww gro grow gorw groo" - Chewbacca

Utkast: Jag får ...

Jag får väl ta och skriva lite om lördagen eftersom de var en sån trevlig dag. Vaknade lite bakis efter personalfesten i fredags men som tur var så hade jag beställt skjuts av taxi Rolle dagen innan. Väl ute på folkracebanan så flöt allting på som vanligt tills far märkte att....
Hade skrivit ett längt inlägg om lördagen men försvann alltihop och jag orkar inte skriva om de, Hata blogg.se.
För att summera: Jag körde folkrace i lördags, vann b-finalen och kom femma i a-finalen.

Mission Possimpible?

Vaknade i morse med en oerhörd sugenhet efter att göra det omöjliga. Det som bara vissa har klarat av och som alla ser upp till dom för att dom har klarat. Har hört att en som klarade det skrev det i sitt CV och sen fick han jobb som president efter det fast han inte hade nån utbildning ens. Ni kanske har hört talats om honom, George W Bush tror jag att han hette. Jag antar att ni alla redan vet vad jag pratar om. Självklart snackar jag om att ligga i sängen hela dagen. Utan någon träning alls och utan några planer på hur jag skulle få proviant eller göra mina behov så gav jag mig på utmaningen med att göra ingenting. Satte på ett avsnitt Stockholm live och sket i problemen. Efter att ha sett tjugo minuter så ringer min lillesyster och käka på Vitstjärna. Otränad som jag är på att säga nej till erbjudanden om att göra något så gav jag upp mitt livsmål och reste mig ur sängen och klädde på mig. Ett misslyckat första försök men jag lpvar att de kommer fler.
Nu när jag kommit hem så får jag istället ta tag i disken och städningen men oj vad jag längtar tillbaka till den varma och sköna sängen

To Kajsa

Asnice kväll. Att bli utslängd från munken var bara körsbäret på grädden :D

Another kass inlägg

Lillesyrran är på besök igen eftersom hon praktiserar och bor hos krille o linn men hon gillar mig bättre än dom. Ser på simpsons just nu fast de e reklam. Såg Sommaren med Göran på bio igår, var ganska nice för att va en svensk film, som inte brukar va bra. Men han (Göran (Peter Magnusson)) var ändå en ganska skön karaktär som sa en del idiotiska saker på idiotiska tillfällen som t.ex. hans bröllopstal på kompisens bröllop, Asnice. filmen får 3 av fem bilar i en upp-och-ner-vänd skateboardramp.
(För er som inte förstår de så får ni slå den bredvid er för att den ena bilen e gul, och den rosa bilen göra en kickflip eller nå sånt)
Kör en liten Anton-copy och kör ett dagens citat:
"Remember, if you shake it more them twice, you´re playing with it" - Toalettgubben i The hot chick.

..

B

Kul kille

Anton och jag ligger just nu i bloggkrig och visst de går ganska bra för mig men nu har en kille/tjej som jag valt att "FN" ingripit. Kunde läsa detta meddelande på en dator i skolan idag:
Har också fått två kommentarer: "Ditt jävla blogg och twitter arsle ge fan i att lägga upp din patetiska bloggg på första sidan ditt jävla as!" av avsändaren "I was" sen så en minut senare så kommenterade "here" - "hej. dålig blogg jag tyker mer om blondinbela och hon kisie du borde börja ta bilder på dig som dom gör så man kan tita lite på bilder också det är roligare at läsa blogar då. puzz" Förstår inte riktigt om dom hänger ihop för den första verkar en aning mer förbannad. Iallafall så blir Anton förbannad på honom medans jag tycker han e asskön. Jag ser bara fram emot att lägga in Antons blogg som startsida så att han får massa arga kommentarer av honom.

Slimflips

Söndag blev en slappdag av vissa anledningar så de blev lite film. Inledde med Monty Python´s Life of Brian. Sjukt bra film. får väl fyra av fem Kabarregrisar.
Sen så såg jag lite på Doctor Who, en sjukt skön serie om en kille som åket runt i tiden och kämpar mot aliens. Flummig men rolig.
Och kvällens höjdpunkt var självklart biobesöket då vi såg Inglorious Basterds. Hade sett trailern så jag trodde att de skulle va en film där dom sprang runt och sköt på allt som rörde sig men istället så öppnade den med en halvtimme konversation mellan Judejägarn och en fransman. Sen så utvecklas filmen med lite blod innan den blir seriös igen. Den var definitivt inte som förväntat men den överraskade possitivt och jag tyckte att de var en klockren film med höjdpunkter som när Tre Amerikanare spelar Italienare. Filmen var grym och får självklart 5 av 5 otrimmade näsborrar:

Dags för tävling

YES! Det är äntligen här igen. Tävlingen!! Dagens tävling är lite enklare än den förra. Du ska helt enklet bara svara på frågan: Varför hänger vårt Skohorn i vår dusch?
Ni som var i stugan i lördags kväll/söndags morse har ingen tävlingsrätt tyvärr.
I övrigt så har Johans TV damp. Man går här helt själv för Johan är på träning och då hör man nån som pratar bakom en och man tror att de står nån utanför i fönstret. Men då är de bara TVjäveln som satt på sig själv av nån anledning. Idiotiskt.

Update

Japp, nu har den äntligen kommit! Ni vet ju alla vad jag snackar om. Den nya Disneykanalen, Disney XD. Och jag vet inte hur många som ser på 6:an men det går reklam för den hela tiden och den går ungefär såhär:
Do you want me to yell it!
Disney XD!!
Do you want me to spell it!
Disney XD!!

O visst de e väl kul för barn o se på den reklamen men varje gång jag ser den så tänker jag ungefär:
Do you want me to yell it!
"Nej de vill jag inte"
Disney XD!!
"Va? jag sa ju att jag inte ville de, idiot"
Do you want me to spell it!
"Jovisst gör de väl"
Disney XD!
"Va? Du sa ju att du skulle stava de men allt du gjorde var o skrika de en gång till. Vet du inte skillnaden mellan o stava o skrika eller? Idiot!"
En annan lika kul grej (och då utgår jag från att ni inte tyckte att den första saken var rolig) var idag när jag följde med Anton till Öster för att han skulle klippa sig och sen så väntade jag på Johan för att vi skulle handla och då kom Anton tillbaka igen (efter typ 20 min) och sen kom Johan dit. Så han säger "Oj, du har klippt dig" pch sen inget till Anton så vi står där och småskrattar åt honom och drar dumma kommentarer om att de bara e fula o dumma personer som har klippt sig på sistone. De tar iallafall en kvart innan Johan förstår att Anton också klippt sig o de var efter att ha blivit grovnarrad efter kommentaren "Ska inte du också klippa dig snart Anton".
Som sagt inte så kul men desto roligare är att frisören fått fnatt och rakat av en fläck framme på Anton utan att Anton märkte de så han skulle gå tillbaka o klaga tror jag men asnice iallafall.
I övrigt så har det tydligen kommit en inte lika omtalad uppföljare på One night in Paris:
2 days in paris. Såg att dom hade den på Åhlens och att den hade fått kommentaren "Träffsäkert"

Rubrik

Har inget riktigt nödvändigt att skriva men jag tänkte skriva ändå. Var precis vid Salong Linn och klippte mig och när man är där så parkerar man cykeln precis vid dörrn typ för jag orkar inte cykla fem meter till bort till cykelstället. Iallafall så parkerar man precis utanför dom på lägenheten unders fönster. Jaja, när jag kommer ner igen från Salong Linn så sitter det två personer vid köksbordet (som är precis vid fönstret som är precis vid dörren där man ställer cykeln) och när jag ställer mig där för att låsa upp cykeln så ser jag hur den ena vänder sig om så att båda tittar på mig och sen så hör jag att den ena säger nånting och sen så börjar dom småskratta. Eftersom jag inte heller är diskret så bestämmer jag mig för att stirra tillbaka på dom och sen så drar jag ett fejkskratt och cyklar därifrån. Tyckte faktiskt bara att de var skönt att veta att de finns personer som är lika odiskreta som jag.
Såg på hockeyn idag också o Sverige blir bara sämre och sämre tycker jag. 8-3 mot Finland är så jävla kasst.
Ikväll blir de Ingloriois Bastards på bio. Linn sa att den va bra iallafall så jag hoppas på de.
Tänkte bjuda er på den här bilden också:

Pimp my ride H

Vaknade sent idag när det knackade på dörren. Jag gick ner och öppnade och såg till min förvåning att där stod Erling Lindvall(?) i hip-hopparkläder och ett stort dollarteckenhalsband och sa att han skulle pimpa min ride. Självklart så fick jag ett psychoflipp och sprang runt i trädgården och skrek medans Erling drog några oerhört dåliga kommentarer framför kameran om mitt flipp. Sen så gick han ut till min bil och sa arr så kan den ju inte se ut. Så han hoppade in i bilen och kollade på min trasiga lampa och sen så plockade han fram en ny lampa och lampskärm (ur en annan bil på gården) och satte dit dom.
Före:
Efter:
Sen så tittade han på mina rutor och sa: "Ayoo Bro, så här kan de ju inte se ut" Så han drog upp sin stora magiska låda och drog upp två solskydd:
Sen så drog han hem igen efter att ha dratt min axel och gett miog nycklarna igen.
I övrigt på dagsschemat stod att rikta folkracebilen och att komma på varför bilen började lukta igår. Så först gick jag till folkracebilen och kollade hur den såg ut och kom fram till att den var tillräckligt fin för att jag inte skulle orka göra nånting. Sen så kollade jag på min vanliga bil ifall jag kunde se ifall jag kunde hitta nåt fel på motorn och såg att gasvajerslangen och luftfilterslangen hade skrapat mot huven. så jag kollade på alla andra 900:or som står hemma på gården och de såg likadant ut på allihop (utom en som saknade luftfilterslang och en som saknaade motor) så jag bestämde mig för att bunta fast gasvajerslangen och skita i de. Fantastisk vad mycket jag fått gjort idag.

Några saker som stör mig

När man hamnar bakom nån idiot som kör 80 på en 90-väg och så kommer man inte om. O visst en del vill köra 80 för dom är miljövänliga eller vågar inte köra snabbare eller nåt o de kan jag förstå men när man sen kommer till en 70 väg och tänker att nu bör dom väl sänka hastigheten till 60 logiskt sätt men istället så fortsätter dom att hålla 80 på 70-vägen som om dom tycker att de jämnar ut sig eftersom man hållt 80 på 90-vägen. Vilket jag inte tycker att de gör så antingen så får dom ju ta o köra som mesar i 60 på 70-vägen så att man blir tillräckligt sur för att göra en idiotisk omkörning eller så får dom hålla 100 på 90-vägen också så att man slipper köra i röven på dom hela tiden. Istället för att man ska komma ifatt på 90-vägen och sen så kör dom ifrån mig på 70-vägen (eftersom jag sjölvklart håller hastighetsbegränsningarna).
En annan sak är att man sitter och smsar med nån kompis om nåt konstigt samtalsämne och sen så sömnar man och sen när man vaknar så har man fått ett sms där de står typ "Haha va kul :)" eller nå sånt. Och eftersom jag e lat så orkar jag inte gå in på sändna poster och kolla vad jag precis skrev (Jag kanske ska skriva att problemet är att jag glömmer bort vad jag precis skrev och vad vi pratar om) så skriver man tillbaka nåt som "aa jag vet jag e asrolig" och så fortsätter konversationen fast man inte har nån aning om vad man egentligen snackade om. Och jag vet att ni tänker "De e ju inte så jobbigt att kolla vad man skrev" men man kan ju få kramp i tummen eller nåt och de vill man ju inte riskera.
En tredje sak är när man ska skriva saker på T9 och så finns dom inte. O visst jag kan förstå hur dom tänker när dom väljer att inte har med ord som bäver och giraff eftersom dom ändå är utdöda om några år så då slipper dom pinsamma situationer när små barn ärver sina föräldrars gamla mobil (vilket förmodligen inte kommer hända eftersom man kommer se 3-åringar med iphones om ett par år om utvecklingen fortsätter som den gör) och så råkar dom skriva bäver och undrar vad det är så måste dom säga typ "Älskling, dom finns inte längre. Det var så att för några år sen så hittade nån på bäver-handväskan som var gjord av bäverskinn och så kunde man ha den platta svansen som muggunderlägg så att man inte får sånna där livsfarliga ringar på bordet. Då bestämde man sig för att slänga in allihop i en maskin och göra handväskor i olika färger av dom. Mamma har fem stycken sånna uppe på vinden" och så börjar barnet lipa. Men när man ska skriva ett långt ord som kanske citronlemonad (som förmodligen inte finns) så börjar man skriva och märker att det mot förmodan finns ändå och så fortsätter man och skriva bra tills man kommer till dom två sista bokstäverna som istället för ad blir typ äd. Jag menar, va fan är en citronlemonäd?? Varför tar man med ett sånt ord istället för citronlemonad som är ett riktigt ord typ.
De sista som stör mig är att mitt mobilladdaruttag på mobilen har krympt på nåt sätt så att saken man sätter in dör för att ladda mobilen inte sitter fast klokt. Så när man sätter mobilen på laddning och sen så kommer man tillbaka efter en timme och så har man inte fått nå mer batteri för att den har åkt ut en millimeter och inte vill ladda då så då måste man pilla in den den där millimetern och sen låta den ligga där en timme till. Oerhört irriterande.
Till slut (även fast jag skrev att förra var sista) så vill jag klaga på alla som kommenterar sina egna bloggar och så länkar man till sin egen blogg. Jag menar man är ju redan på din blogg varför ska du då länka till den? Och jag vet att de flesta (inklusive mig) har det förinställt på att länka till sin egen blogg men jag tycker ändå att de ser förjävligt ut.

Hej, alla läsare

Av nån anledning så vill inte blogg.se visa "de senaste händelserna" på min blogg därför kan jag inte se om ni kommenterar min blogg om jag inte kollar arkiverade kommentarer vilket jag inte orkar . Tänkte bara att ni skulle veta de (plus att jag inser att alla dyga personer kommer vilja kommentera de här inlägget av nån dryg anledning och då kommer jag att få veta när det funkar igen)

WW3

Som vissa av er kanske har märkt så har Anton lagt upp min blogg som startsida på datorerna i datasalen (Om du sitter på en sådan så ändra startsida till antonm.blogg.se) av någon anledning. Jag har försökt att komma på varför han gör detta och jag har kommit på två olika anledningar. Antingen så har han väldigt lite att göra eller så vill han ha hämd för att jag la in hans blogg som startsida på alla datorer förra året. Hur som helst har han iallafall startat ett krig som han sent kommer att glömma! Därför så ber jag er läsare (T.o.m anton om du läser det här) Om du sitter på en offentlig dator så ändra startsida till antonm.blogg.se, om du har ett förslag på en offenlig dator som jag kan ändra startsida på så skriv en kommentar, och om du ser Anton så gör ett pattnyp på honom och säg att det är från mig.

Tack till Olle, micko o kanske Simon som redan har hjälpt mig lite i det kommande kriget.

Titanic

Jag såg Titanic för ett tag sedan (typ 10 år sedan) och jag tror inte riktigt på att det hände. Om jag inte kommer ihåg fel så dör Leonardo DiCaprio i slutet men sedan så såg jag Catch me if you can och då var han där igen, även fast han dog! Är det inte ett klockrent argument? Kan de ha vart så att Leonardo lurade tjejen att han sjönk fast att han hade gömt en dykardräkt under vattnet för att sen simma in under isberget där han hade sitt hemliga högkvarter. Där spenderade han några år för att upfinna en tidsmaskin och lära sig förfalska checkar. När han blev klar (om han nu blivit klar, han kanske fortfarande sitter där och uppfinner den) så åkte han tillbaka i tiden och tjänade massa pengar på sina checkar. Men om han åkte tillbaka i tiden, varför stoppade han då inte jungfrufärden? Finns väl nån förklarinig med att det skulle skapas en tidsparallax eller så har det helt enkelt inte hänt.

Nej nu ska jag berätta vad som egentligen. Det var så att Leonardo åkte inte med Titanic egentligen utan han satt där med sina pengar som han tjänat på checkarna och så tänkte han "Jag ska nog börja göra flaskskepp" men sen när han skulle köpa virke så kom han på att "fan jag är ju stenrik så jag kan ju köpa asmycket virke" så han köpte virke till en hel båt som han började bygga. När han nästan var klar så märkte han att virket inte räckte. Precis då kom nån person förbi o sa "De ser ju ut som om den kört på ett isberg" Då kom han på att de skulle ju bli en asbra historia. Så han ställde in ett kassaskåp i båten och sen så tog han helikoptern han uppfunnit (eller om de var Leonardo Da Vinci jag e inte helt säker) lastade på båten och sen flög han ut till nåt isberg och släppte den där. Sen så hittade han på en historia eftersom han visste att ingen skulle kunna hitta vraket på nåt desennium eftersom han kom från framtiden (som han egentligen inte gjorde i den här teorin) sen så åkte han tillbaka lite ibland o släppte ner kroppar o sånt i vattnet så att de skulle verka verkligt när nån hittade det.
Sen e ju bara frågan hur han lyckades filma hela resan och så men de får nån annan komma på. Dessutom, tror jag inte att han betalade med pengar vunna på poker, nej han betalade med check vilket jag bara behöver hitta dom som fick den som sparade den eftersom den kanske skulle bli värdefull när Leonardo blev känd och sen ta checken ifrån dom. (Fast varför skulle han betala för att åka med sitt egna fartyg)

Bilder jag tänkte att ni förmodligen inte vill se


Jag ber om ursäkt

Jag vet att jag skämt bort er trogna gustavhederfeld.blogg.se-läsare med mina högklassiga blogginlägg men det senaste höll inte alls den vanliga standarden. Jag orkade inte göra nån klok resume, jag paintade ingen bild och jag hittade inte på nån påhittad dag. Och även om jag lyckades länka till min egen blogg (vilket jag vet att alla älskade) så är sanningen att jag visste att jag inte kunde konkurrera mot Anton som la upp sin potatis-och-fiskpinnar-bild för tredje gången och jag blev dagens citatare. Hur kan nån slå ett sånt inlägg? Jag inser att Anton slog mig igår men jag ska ge igen. Om ni vill se Anton fiskpanettsbild så finns den här, här och här i dom tre olika inläggen.
PS. Musse Pigg som kommenterade mitt förra inlägg e asskön och här kommer den bästa reklamen på länge:

Kokmor köper räkor

Kör en gammal klassisk resumé tänker jag men nej då hoppar en djävul i gustavform upp på min högra axel och säger "Vad är det för kul med det" När han avslutat meningen hoppar en ängel i gustavform upp på min vänstra axel och säger "Kom igen Gustav gör ett normalt inlägg för en gång skull" Djävulen replikerar "Nej Gustav blanda ihop dagarna istället och lägg in en extradag också som du hittar på saker du gjort på så att ingen orkar läsa ditt inlägg" Vi skrattar tillsammans och jag borstar bort ängeln från min axel och sätter mig vid datorn. Så här kommer helt enkelt de fyra senaste dagarna summerade i fel ordning och med en fejkad femte dag med.
Dag 7: Efter en sex timmarssömn så snoozade jag en timme innan pappa kom upp och väckte mig. Vi äkte till hejde och fixade Sannas folkracebil sen så åkte vi hem och skruvade lite på min också. Halvsov fram till lunchen sen så åkte jag Anton, Kalle och PO in och såg District 9 som sög dase. Trodde att den skulle va asbra eftersom den låg typ 40:a på imdb men den var filmad som en dokumentär den första halvtimmen så den sög sen så fick den lite handling men den var inte bra. Den får ändå 2 av fem "nånting-som-jag-inte-orkar-paintningar" eftersom aliensarna hade häftiga vapen som sprängde bort människorna. Sen så gick vi och åt på Max innan alla drog hem.
Dag 182: Hade Psykologi och Filmkunskap idag, om man räknar bort matten, Filmkunskapen var ganska tråkig, fick bara se en massa gamla kortfilmer, bl.a. den första filmen som visades på bio. Sen så var jag på den första innebandyträningen för säsongen, jobbigt men kul.
Dag Vag: Dags för årets Polhemsolympiad där vi ägde runt i vår utklädnad "Toga" som vi var assexiga i (Iallafall jag (fast jag är ju alltid assexig)) Efter det så gick vi till max och käkade. Sen så bestämde jag, Erik och Olle oss för att vi skulle spela tennis. Åkte runt i hela stan på jakt efter en ledig tennisbana eftersom alla var upptagna eller saknade nät. Till slut så hittade vi "Nånstans på norr"-IP där vi spelade i några timmar. Sen så drog vi hem och jag käkade innan jag drog till jobbet för att jobba 18-20. När jag slutade så kom Kalle och Anton förbi. Vi tog med oss "lite" godis hem från Shell och sen så såg vi nån film tror jag. Om du vill läsa mer om Polhemsolympiaden så hittar du inte nånting om den här eftersom det bara är en länk tillbaka till min blogg.
Dagge daggmask: Vaknade vid 10:30 fast jag ställt klockan på 10 och jag kom inte ihpg att jag stängt av den men sånt händer ibland. Städade upp "Lite" från gårdagen innan jag drog ut till folkracebanan för att hjälpa till vid företagsfolkrace. Självklart skulle dom inte börja köra förren 13 så jag kunde ha sovit en timme till. Drog tidigare för att jag skulle jobba. Jobbade 15-24. Passade på att tvätta bilen men glömde att ta av antennen så Johnny fick leta fram den dagen efter.
Dag Inte-alls-påhittat: Jag vaknade vid 14 men orkade inte gp upp förren 15 sen så hoppade jag studsmatta resten av dagen utan att ha fallskärm på mig.

RSS 2.0