Kruttornet

Degens tips: Börja inte läsa två böcker som utspelar sig på Gotland samtidigt.. Läste två som utspelar sig på södra Gotland och hela tiden funderar jagpå typ "Var det i den här boken han som bodde där och var de han som gick runt i den socknen. Ska man läsa två böcker samtidigt ska helst en utspela sig i nåt annorluna land, typ Fylke..

Gå o lägg dig Ronald!

Är det någon annan än jag som har noterat reklamen för mcwrap som sitter på anslag lite här och var. Det är iallafall nån som hänger i två sånna där gymnastikringar men i den ena handen så har personen istället en McWrap och så står där texten "För god för att lägga ifrån sig" eller nåt liknande.. Personen har alltså trots att den skulle träna gått förbi McDonalds, köpt en McWrap och sen gått vidare till träningen, bytt om och sen troligtvis värmt upp innan den slängde upp sig i ringarna. Och under hela den tiden så har personen tagit en enda tugga av McWrapen! Den måste ju va sjukt äcklig om man inte ens tar en tugga på hela den tiden! För mig har reklamen helt klart en omvänd effekt och jag tror på allvar att det är en skitäcklig uppfinning av Ronald, lyckat..

Biokemiska intagningar

Japp, det betyder alltså att det blev impulsbio med Olle ikväll, mer exakt MIB III som jag tyckte var värd 4/5 vilket inte står för 4 av 5 utan för 4/5 av 1! I slutändan blir de ju ändå samma sak men man kan ju ändra poängsystemet lite hur man vill, som t.ex. till 6/9 eller 13/27 allt är möjligt!
_
Vidare vill jag tipsa om SF Bios app, lätt att kolla vad som går, boka eller kolla hur många platser som är kvar och strunta i att boka. Fin app som jag saknat förut men som jag hittat inför årets biosäsong, tipptopp!
¨
På bion hade dom också den här tidningen
Spiderman har väl för fan inget ansikte!!! Han har en mask! Masken ser likadan ut (typ) Varesig de e en ny film eller en gammal.. Att Peter Parkers ansikte ändras förstår jag men spindelmannen ser alltid likadan ut! Skärp er ni som skriver tidningen!
¨
Sorry Jimmy att jag inte såg MIB III med dig som jag tror jag sagt att jag skulle men Olle skypade dig så dina argument är ogilltliga..
¨
Nu ser jag glatt framåt mot Spindelmannen och The dark knight rises som är två solklara filmer att se på bio i sommar sen kanske det blir någon mer, vem vet?

Japanska kineser..

Efter att ha vaknat vid typ 11 och inte orkat träna så följde jag med Emelie på shoppingtur istället. Första stoppet blev Intersport där det inhandlades tennisgrejor:
¨
Nytt tennisracket, åtta bollar och sånna där manliga strumpor.. Fick också fodralet på köpet för kassörskan visste inte om det hörde till racketet eller inte fast jag tror att det egentligen hörde till den andra modellen men man säger ju inte nej till nåt gratis :D
'
Sen åkte vi till Rusta o handlade massa saker till balkongen men de e för tråkigt för att visas på den här bloggen..
'
Sen vidare till Ica Maxi där vi först gick in på Skokanonen. Där hade dom halva priset på reavarorna så jag köpte ett par skor för 75 spänn:
'
Bara storlek 44 men dom kändes bra när jag testade dom men vi får se om dom dödar mina fötter..
'
Sen till Ica Maxi där de bara handlades mat o sånt men jag hittade den här fina skylten
Dom kostar alltså mer än om det hade varit halva priset på dem!

Mr Smal

Har just nu sprungit mer än Krille i Maj, LOOOOOOOSEEEEEER!!!!

fin helg och snäll häst..

Ytterligare en skön folkracedag, toppad med ett hopp i follingbobrottet och en pizzaochvm-finalkväll hos krille. Dock så är jag kräftigt röd och bondbränd..

Lycklig!

Solen skiner och ger oss 20 grader!
Skön cykeltur ut till Follingbo för folkrace som tyvärr inte gick så bra för Sanna men bättre för Malin.
Ännu skönare cykeltur hem när de var medvind och nedförsbacke.
Nu dunkar Timbuktus "Pusselbitar" i högtalarna!
Ikväll väntar tennis, grillning och Champinos League hos brorsan.
Och imorrn är det folkrace igen.
Underbar helg!
Har Timbuktufeber sen konserten på Wisby Strand! Tack Anton!

hsret

Årets andra tennispass spelades idag, denna gång med Johan som motståndare. Kändes riktigt bra och började få igång spelet klokt, ska spela mycket tennis i sommar tror jag!
^
Ikväll blir det pizza och ishockey-vm!

Gutt

Kände mig lite "Wild and Crazy" idag så jag bestämde mig för att Uppdatera mitt Flash.. Så jag sökte på de och gick in på det översta sökresultatet vilket var deras hemsida och så laddade jag ner skiten och installerade. Var tvungen att starta om datorn för att de skulle funka och när jag gjort det kommer det här upp:
'
Smidigt att jag inte kollade att versionen jag laddade ner var den nyaste.. Tänkte att ni skulle få ett gott skratt åt mig iallafall :D

Das Löp

Milen för första gången idag, gick på 1:05:08 vilket inte var helt okej enligt mig men de kändes inte helt optimalt heller kan bli mycket bättre..

1 maj

Redan första maj och jag har inte badat i havet i år ännu.. Känner mig som en stor badkruka!

RSS 2.0