Kaninrulle

Hej hopp! Sommaren har kommit igång o jag har kommit in i jobbet o de finns 100000 saker jag hellre gör just nu än o skriva blogg så de blir nog inte så många inlägg här i sommar men vi får se..

Uppdatum

Har jobbat första passet på rondellen idag o det kändes bra, bara jag kommer in i det lite till så kommer det nog kännas toppen :) Ska jobba nattpass imorrn så då får jag nog lära mig lite mer än idag på mitt fyratimmarspass. Har inte sprungit så mycket som jag velat när jag varit ledig men det har ändå känts bra och ska försöka komma upp på lite längre längder så jag får känna på det mer.
Har meckat en del med folkracebilen också nu och det börjar kännas riktigt bra inför festivalen i sommar även om det är en del kvar att göra.

There u have it vassigo!

Ljudvallenberg!

Var o såg lite på studentvagnarna igårkväll o rätt som de var så lät de som att nån typ kastade en flaska i marken borta på ÖoB-parkeringen. Tittade bort dit och såg en gatlykta som svajade, sen körde en Skoda därifrån med en stor bubbla i bakre kofångaren (Kosläpparen?). Tydligen hade han lyckats backa in i en av lyktstolparna med en stor cementklump längst ned så de blev en fin smäll de.
Skadeglädje är alltså dagens ord!

Höjdartävling

Hej idag tycker jag att det är dags att vi tittar på baksidan av Olw:s Grillchips
Här kan vi klart o lite otydligt läsa att bilden på framsidan visar ett serveringsförslag! Då tar vi v'l en titt på framsidan:
OLW:s förslag är alltså att man skall servera sina grillchips med tvåsaker. 
Nummer 1 uppe till vänster ser ut att vara en rå potatis som är räfflad. Varför skulle jag sitta o räffla min råa potatis för att sedan den med räfflad friterad(?) potatis? Det verkar ju inte helt logiskt enligt mig. 
Nummer två är en oskalad lök delad i ganska stora klyftor vilket också ärligt talat verkar jätteäckligt. 
Men av det här kan vi alltså konstatera att nån på OLW äter sina grillchips med rå potatis och lökklyftor till. Tack för förslaget OLW men jag tror att jag håller mig till dipp eller ingenting alls faktiskt...

On the Ö again

Tillbaka på ön efter en heldags resande igår så nu har jag flyttat in min röv på krilles soffa istället. Vet inte riktigt när jag börjar jobba för sommaren men jag ska försöka ta tag lite i träningen innan dess. Annars blir de nog slapp o bad bara men vi får se :)

RSS 2.0