Plötsligt händer det... (2)

Det är en helt vanlig dag som idag (Det var idag). Jag håller på o gör sallad och skall gå bort till diskhon för att skölja en gurka. Då bestämmer sig min dator för att slänga in sin sladd under min fot o ta självmord. Självklart så faller jag för denna fint och datorn faller mot golvet medan jag skriker i slow-motion. Den smäller hårt mot trä golvet medan internetet ramlar ur och minneskortsmojänger åker ur. Jag tänker för mig själv "Nu när den ändå ligger där så kan jag ju ta ett kort o lägga ut på bloggen:
Vad händer? Skärmen håller, Spotify fortsätter o spela och det enda jag måste göra e o sätta i internet igen. Min dator är alltså så dålig att den inte ens kan lyckas o ta självmord eller så är den så bra att den överlever mitt brutala mordförsök, välj själva vad ni tycker..

......P

Den andra såsen var "Chilisauce"-sås

Klyftigt!

Måste påpeka att jag badade med Sanna igår och hon doppade sig tre gånger medan Olle bara doppade sig två gånger när vi badade, Olle är alltså mesigare än Sanna!

Da Schampoo is poo with scham in..

Eftersom det här ytterst inne är en sportblogg så kommer jag självklart berätta för er hur Gotlands Division 4 slutar, orkar inte riktigt motivera varför men jag känner det på mig ytterst inne..
  1. Fårösunds GoIK

  2. Visby AIK
  3. FC Gute B
  4. IFK Visby
  5. FC Copa
  6. Eskelhems GoIF

  7. Hangvar SK

  8. Fardhem
Helt klart den slutgiltliga tabellen enligt mig. Om jag ändå ska slänga in några spikar så får ni dom här:

  • Fardhem åker ut ur 4:an, En tydlig trend att man måste åka ut året efter man vunnit plus att man plockat bort Garda vilket har lett till att lagnamnet blivit längre och tränaren kommer inte riktigt orka skrika hela lagnamnet, bli trött och sedan inte orka coacha vilket leder till att Fradhempojkarna kommer springa runt som sjuåringar och jaga bollen allihop..
  • Eskelhems GoIF kommer sexa, Inleder troligtvis helt okej och ligger trea i tabellen vid sommaruppehållet men efter att slagit FC Gute B i första matchen efter uppehållet så bestämmer tränaren sig för att ha lite kul på träningen så dom spelar fotbollsbowling, med spelarna som klot och käglor. Adde Kraft blir den förste att slänga sig i en glidtackling mot gruppen av spelarkäglor, visserligen slår han en strike men han bryter benen på Peter Öhman, Malcolm Persson och Jimmy Orleifsson. Eskelhem och Dalhem får dras med skadeproblem resten av säsongen och dalar i tabellen..

Och så ti..

..ll kvällens tävling: Gissa hamburgarsåsen!
Om man bara vill gissa på en sås så har jag döpt den högra hamburgarsåsen till "Da Left Sause" och den vänstra hamburgarsåsen till "Da Otha Sause", och om man vill gissa på gurka som ligger under den högra hamburgaren för "Da Gurka".
Olle har ingen rösträtt.

Strike! På tredje försöket

Årets första dopp avklarat! I o försi i måndags men bilder på Olle i baddräkt kommer aldrig försent som man brukar säga.
Dom första två bilderna är tagna av Olle, de e därför dom är kassa..
Dom två sista bilderna är tagna av mig, de e därför dom är lika kassa..

Klockan slog.. Justin Timberlake i ansiktet!

Jag står och lagar mat och skär grönsaker och så märker jag att jag blöder på mitt finger, typ 2 millimeter ifrån där jag skar mig för några veckor sedan.. Mysko!

Hörde jag di mörde?

Jag känner att jag överöser er läsare med värdefulla blogginlägg just nu men ärligt talat, hitt på nåt o gör i de trevliga vädret istället :D

Nostalgi-tv

Igår: Eva & Adam: Fyra Födelsedagar och ett Fiasko. Blev nästan lite sugen på att börja dricka kaffe med 50% socker i
Idag: Noaks Ö. Ojskipojski!

Svampplockarkrig

Sjukt trött just nu så att alla vet de.. Färjestad vann precis sm-guld igen, de e dags o flytta upp dom i NHL så att dom får lite motstånd för en gång skull.. Glädjen är enorm btw..

Grov Y!

Eftersom alla verkar gilla min dator så mycket kan jag berätta att jag re-bootat den nu och tatt bort typ 20 virus skulle jag tro..

Pill på Sill

GA eller GT har nyhetsbrist så då får man ju ta fram nåt som alla vill veta.. De värsta är att dom satt nån på att räkna ut chansen för att de ska bli intressantare..
_
Appropå tidningsbranschen så kan man ju undra om expressens chefsredaktör satt och tänkte "De e väl klart att vi ska ha Agneta Sjödin på framsidan! Vem fan bryr sig om den där jävla stormen"
_
Typiskt Atterdags o inte kunna se skillnad på äpplen och en tomat, ett päron och en halv gurka..
_
När man väljer nån att sätta på framsidan av en tröja så kan man ju iallafall ta nån som inte är så ful att man måste censurera bort ansiktet..

SupaComputa!

Allt började med att jag inte kunde gå in på mappar med film i..
Sen så kunde jag inte använda mitt internet..
Efter det så kunde jag inte gå in på nånting i min dator..
Sen så bestämde min dator sig för att, Nej jag har inte levt i snart fyra år för att dö av några sketna allvarliga virus! Jag har klått Mikaelas skitdata med snart ett år eller nåt! Jag kan flyga! Jag är... BATComputa!
Sen så började man kunna gå in på mappar igen!
Snart kunde man av nån anledning använda internetet igen!
Helt plötsligt kunde man gå in på mappar med filmer igen!
Hela världen väntade spända på nästa helt omöjliga funktion..
Skulle datorskärmen helt plötsligt kunna fungera trots att den var knäckt?
Svar: JA!
_
_

Hyresmiddag

Kort om folk på jobbet idag och såg ut att bli en vanlig "cykla-klinte-dag" Men då bestämdes det att nån skulle köra två distrikt och jag fick en egen bil och kunde gasa runt klinte istället. Riktigt skönt även om de tog lika lång tid som i vanliga fall, men sen e de mycket post just nu också..

Ysterdyster

Returmatch mot Stenkyrka idag, 9-6 förlust att ta igen och returen började inte bra. Tyvärr så fortsatte det även så och vi förlorade med 10-5. Kan tycka att vi inte riktigt förtjänade att vinna ändå och Stenkyrka var bättre än oss i båda matcherna.. Dock så verkar det som att Hansa Hoburg vunnit sitt kval så vi går upp ändå!

Smörja kråset tills kråset är smörjt..

Håller på o ser på Scotty Pilgrim vs The World, Sjukt mysko film men ändå ganska bra. Det jag vill få fram av detta inlägg är att jag har kommit på en ny sak som jag ska avsluta varje inlägg med, Jag kallar den för "Dagens alternativa Anton Mattsson stavning" Det jag vill få ut av de är att alla börjar stava Antons namn med olika stavningar, så om du fastnar för en stavning så kan du skriva de i en kommentar så paxas den stavningen till dig om du kommenterar först så att säga. Iallafall.. Till dagens alternativa Anton Mattsson stavning: Anton Maffson!

RSS 2.0