Man blir lycklig...

...När man ska städa en bil på jobbet och märker att det bor en snigel i baksätet som gjort ett fint slemspår

This is how they get you

Har ni nånsin kollat på innehållsfärteckningen på tvättmedel? Den första ser ut såhär:
15-30% Zeoliter
5-15% av 3 ämnen
<5% av 4 ämnen
Detta betyder att man högst kan få 30+3*15+4*5=95% innehåll i din tvättmedelsförpackning och det är i bästa fall. I värsta fall får man bara typ 40% innehåll i sitt tvättmedel och då har man betalat för mer än dubbelt så mycket av vad man får.
Det andra tvättmedlet ser ut såhär:
15-30% Zeoliter
5-15% av 2 ämnen
<5% av 3 ämnen
Av det här tvättmedlet kan man max få 75% vilket är jävligt dåligt av dom tycker jag, riktigt lurendrejeri!!
_
Det jag ville få fram med det här inlägget är att jag inte har nåt liv och gillar att läsa innehållsförteckningen på tvättmedel...

Kladde Banan

Såg till min stora förskräckelse detta i förrgårdagens tidning:
Nu är det sommar!! Det måste ju betyda att sommaren började i fredags då det också var midsommar vilket är mitt i sommaren. Om den första dagen av sommaren även är den mittersta så måste det också vara den sista vilket betyder att sommaren tog slut i fredags och att det nu är höst. Som tur var ser det ut som att det blir en varm höst...

Kinky Pinky

Återigen så är Hälge (Längst upp) dagens serie, mycket bättre än Ernie(Längst ner):


Grävmaskinisten applåderade åt Bambi

Årets tredje folkracetävling på Gotland gick av stapeln igår och efter en andraplats, en svartflagg och en seger i kvalheaten så tog jag mig till en B-final som jag vann, och i a-finalen kom jag trea efter att ha kört om Örjan precis innan mål.
_
Sanna kom 6:a i Juniorernas a-final

På tal om Anton...

Vilken tur det är att finnen upptäcktes i Finland, Tänk om den hade upptäckts i Elfenbenskusten istället eller i Turkmenistan då hade vi gått runt och sagt "Skit! Jag har fått en Turkmenistanare" eller "Skit! Jag har fått en Elfenbenskustian/Elfenbenskustare/Iborian" Det hade ju varit jobbigt...

Bestefar o jeg

Känns bra att de jag gör för att inte slösa bort mitt liv helt totalt är att spola förbi introna till alla serieavsnitt jag ser...

Bröllopssyra (acitylsalisylsyra)

Eftersom alla verkar bry sig om bröllopet just nu så måste jag ju passa på att skicka min present till Daniel och Viktoria. Och eftersom det säkert är fler som gör det så måste man ju skicka nåt som ingen annan skickar så jag bestämde mig för att ge dom denna:
_
En avbruten pensel, och inte nog med det. Den har målats gul färg med!! Förstår om Mette-Marit blir avundsjuk för att jag skickar en bättre present men man får ju lyxa till det när ens prinsessa gifter sig.
_
Eftersom det här blev ett ganska värdelöst inlägg så får ni några bilder från dom senaste dagarna:

Husha Husha Husha!

Som alla säkert vet så kan ju en boll vara rund, sen om man sätter o framför så blir ju bollen orund vilket är tvärtom. Om jag sätter ett o till framför så blir ju bollen oorund vilket då blir samma sak som rund. Med den logiken så blir ju ordföljden oo helt värdelös i det svenska språket, så man kan lika gärna ta bort det helt. Man kan då förstå varför lp-skivorna är runda eftersom en loop är ganska rund.
_
De jag ville få fram med detta inlägg var att med denna logik så kan man inse att den beryktade filmfiguren Et har kommit tillbaka till jorden (Om han nu lämnade jorden (Har inte riktigt sett filmen)) under artistnamnet Etoo.
_
Det väcker ju den intressanta frågan: Om en person kommer från yttre rymden varför ska då just Kamerun få tillgång till honom? Och har då Kamerun rätt till alla fotbollsspelare som kommer från någon annan planet än jorden? Ska de verkligen få vara så???

Tyckte att alla borde se den här bilden..


Trumpinnen följde färdriktingen in i högerfilen

Var dags för ett besök vid tandläkaren idag vilket blev en STOR BESVIKELSE! Satte mig i väntrummet och i brist på bättre läsning så tog jag upp en Kalle Anka och läste. Och så märkte jag till min stora förvåning att dom bytt namn från Skratt Fnatt till Kul med Kalle!
_
Får man verkligen göra så!!! Hur kan man byta namn på den bästa sidan i hela tidningen, visst alla skämt sög pung så dom kanske inte ville skämma ut sidans rykte men lägg ner hela sidan eller nåt.
_
I övrigt så gick allt bra...
_
Men jag märkte också att dom har ett ruskigt dåligt utryckningssystem
_
"Lämna omedelbart byggnaden när ljudsignal ljuder"
Detta innebär ju att om det brinner så kan man inte springa ner för trapporna för då lämnar man ju inte byggnaden omedelbart, utan man måste då hoppa ut genom fönstret vilket innebär att man troligtvis dör av antingen glaset eller fallet så då kan man ju lika gärna vara kvar och dö i branden. Eller om man vill vara snäll så kan man stanna kvar i elden tills man är lagom bränd och sen öppna fönstret och hoppa, och vilka gynnar man då? Jo, kannibalerna. Så om du ser några mystiska personer som går runt på korpen med en tändare så kan du dra slutsatsen att han/hon är en kannibal.

Time for something worthless..

Har inget vettigt att skriva så ni får lite random skit från min mobil:
_
Fredagens Kalle och Hobbe i Aftonbladet var riktigt bra, nästan bättre än Hälge..
_
_
_

Kommissarie Späck

Kommer att ses på bio inom kort:

Misstag

2-2 mot Mistake med endast 7 man i truppen. Med en avbytare hade det nog blivit vinst.

RSS 2.0