Visby 1/2maraton

Igår gick alltså Visby halvmara av stapeln och mina förhoppningar var att kunna hålla ett 6:00 min/km-tempo och jag ungefär det tempot dom första sju-åtta kilometrarna. Sprang ju självklart ut den första kilometern på 5:15 eftersom jag rycktes med alla andra men efter de så gick de som tänkt. Efter typ åtta kilometer så kände jag iallafall att jag inte skulle orka springa hela vägen till mål så jag slog av på tempot och började gå/jogga. Kan tycka nu efteråt att jag kanske skulle väntat längre med att sluta jogga men just den sträckan i början av varvet var där det var som längst mellan vattenstationerna så det var som värst där. Blev ifattsprungen av en kille som hette Robin som jag tog rygg på o pratade med i kanske fyra kilometer innan benen inte orkade hålla hans tempo längre och dom sista 8-9 kilometerna fick jag jogga/gå mest på vilja. Till slut kom jag in på tiden 2:26:49 och 77:e plats, långt ifrån 2:06 som ett 6:00 tempo skulle ha inneburit.
 
Kändes dock skönt att jag kom runt iallafall även om jag var bland dom sista som kom in. Enligt startlistan så var det runt 110 herrar som var anmälda och det var 79 som kom i mål så det var många som bröt. Bland annat så blev jag varvad efter cirka en mil av en kille som höll ett galet tempo men som en halv kilometer senare stod i skuggan av ett träd och fick hjälp av han som körde mc och höll koll på han som ledde, det vill säga han just då. Pratade med vinnaren Fred efter loppet och han sa att killen tydligen hade försökt springa ifatt honom igen efter att han fått i sig vatten eller resorb eller vad han fick men att han sprang jättevingligt och fick bryta. Skönt att man kunde ta det lugnt och dricka klokt så man inte blev så när man sprang på slutet och inte såg någon varesig framåt eller bakåt. 
 
Jaja, medaljen hänger iallafall på väggen nu ich jag är stolt att jag kom runt :) Ett av årets mål klarade!
 
Kan ju också inflika att benen faktiskt funkar idag och förutom lite blåsor under fötterna så känns allt bra.

WTF Blogg.se?

Såklart kom den fram när jag försökte publicera det här inlägget också..

Pimp my (brothers) ride!

Har inte orkat skrivit så mycket på senaste känns de som, hoppas du inte suttit o uppdaterat stup i kvarten för att få läsa ett av mina oemotståndliga inlägg..
 
Iallafall, eftersom min brors bil inte riktigt vill stänga av lyset av sig själv så får man göra de själv vilket jag inte kom ihåg när vi var hos mormor förra onsdagen så då blev vi stående ute i Klinte. Nu har jag pimpat bilen så att jag inte kommer glömma det igen:
Tycker att jag borde komma ihåg det nu

Nostalgi

Ett 25-kronors batteri och min gamla klocka var som ny igen :D 1000 gånger finare än nån 50-kronors klocka som mamma tyckte att jag skulle köpa istället..

Snabb som vinden

Var ute och sprang idag på P18-spåret och det kändes riktigt bra, sen kom jag tillbaka och såg att milen hade tagit en timme :/
Fick sen se att den ena klockan gick 6 minuter efter så egentligen så gick det på 53:40 :) Eftersom 66.6 % av mina läsare föredrar en chipspåse framför P18-spåret och Kristian har en pulsklocka som han springer med så antar jag att ingen bryr sig men tänkte ändå att jag skulle skriva det..
^
Iallafall.. Lyckades för första gången lämna saaben med lysena på ute på P18 men som tur var startade den ändå :D Har teorin att det kommer att bli lättare att komma ihåg ju fler gånger man glömmer det så förhoppningsvis så ska de gå bättre nu.
^
Fick också för första gången lågt blodsocker på en springtur. Med 2,5 km kvar så kände jag hur det var lågt men med några druvsockertabletter då och sedan en varje 500 meterspassering så kunde jag ändå springa vidare och komma in på en bra tid. Känns bra att veta för det är en av de saker jag är lite rädd för inför halvmaran men jag ska ladda upp med en rejäl dos druvsocker tills dess :)

3/6 Marathon

Har inte känt mig i så bra form på senaste tiden men sprang hem från folkracebanan med Linn o Krille för att sen fortsätta hem och så ut på en runda till. Kändes riktigt skönt och enligt klockan hemma gick det hela på en bra tid, vet dock inte det exakt eftersom den första tiden togs på krilles klockan och den sista med vårt köksur. Jaja, de viktiga är iallafall att det kändes bra!

Så bra att jag nu anmält mig till Visby Halvmarathon den 28e :D Ska fan ta mig runt skiten på en bra tid!

Birthday

Födelsedag i fredags och presenterna har redan kommit till användning:
Faffas fågel flyger på balkongen.
_
Ölglasen invigdes till Em-finalen. 
Och badkitet användes vid dagens dopp i Hejdeby, har dock ingen bild ifrån det men jag bjuder på en godbit från Max istället:
100% smart personal..

Slappmask

Tänkte bara berätta att jag under våren har läst en kurs i vindkraft, bara för kul o för att få igång huvudet igen. Klarade iallafall den så nu har jag typ 7,5 hp från vindkraft grundkurs :)

RSS 2.0