Hej alla glada skäggägare?

_
Spelade säsongens bästa innebandymatch idag när vi mötte Follingbo som ligger tvåa i div. 2 (vi spelar i div. 3) och förlorade med 8-10, dock en riktigt bra och rolig match.
_
Iallafall så sa Johan i omklädningsrummet efter att han märkte att innebandysargsvagnarna i säve var borta i måndags när han hade volleybollträning. Kanske nån som lånade för att frakta flaggstänger till Afghanistan tänkte Simon, Johan trodde mer på att det var ett lag som råkat drabbats av akut järnbrist och behövde nåt att äta. Men som den välinformerade bloggreporter jag är så vet jag självklart vad dom användes till. Gotland Innebandyförbunds årliga Innebandysargsvagnsrace!
_
Entusiastiska Innebandysargsvagnracingteam hade kommit från hela Gotland för att delta. Säve, Södervärn, IBC, klintehallen, Hansahallen, Hemsehallen och Solklintshallen var alla representerade med båda sina vagnar.
Racen gick ner för Gutebacken (Vilket syns på bilden eftersom Claras mamma står uppe på deras balkong och hejar på iförd röd tröja) och självklart så kördes det kvalheat och final. Då kan man ju tänka "Då måste ju dom som kommer först ner i kvalheaten går vidare till finalen" Men så är det verkligen inte! Nej, Innebandysargsvagnraceing är en väldigt manlig sport så bromsar, ratt, hjälm och skydd är inte tillåtna. Så alla lag med alla deltagare oskadade från kvalheaten får vara med i finalen. Dock så måste man komma upp i 60 km/h i kvalheatet så att det inte blir utan olyckor.
_
Bara tre team klarade sig oskadda genom kvalheatet och det var lag klintehallen 1 och 2 och Sävehallen lag 1. Som synes på målfotot ovanför så vann Klintehallen lag 2 som representerades av två män från Wall och en man från klinte som hette Enberg i efternamn. Kort o gott, Grattis team Wallenberg till segern! Bra kämpat också lag sävehallen som kom två och också syns på bilden, som ni förstår av dom blåa tröjorna och dom korta gubbarna så är de tre killar från hansas b-lag som kör. Det sista laget krockade.
_
Eftersom detta var i måndags så är de ju nu ett minne:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0