Vägg om

Dags för en Comeback i division 4 efter två veckors Zanzibaruppehåll. Självklart lyfter hela laget vid en sådan stjärncomeback och vi spelar bättre än Wall i första. Vi chocköppnar med 1-0 redan efter sju sekunder och sen rullar det på, får själv sätta in en retur till 4-0 innan dom reducerar till 4-1 innan periodpausen. I andra tappar vi vårt spel och dom får komma tillbaka in i matchen och gör tre mål så att det är jämt inför sista perioden. I sista öppnar vi bra igen och får in 5-4 efter en minut, vi börjar rulla boll igen och deras försvar blir sämre. Får göra ännu ett mål då jag slår in en volley efter Sebbes ribbskott. Vi gör fem raka mål innan dom lyckas få in 9-5 som matchen slutar. Lite synd att vi inte lyckas få tvåsiffrigt men en kul match iallafall.