Trumpinnen följde färdriktingen in i högerfilen

Var dags för ett besök vid tandläkaren idag vilket blev en STOR BESVIKELSE! Satte mig i väntrummet och i brist på bättre läsning så tog jag upp en Kalle Anka och läste. Och så märkte jag till min stora förvåning att dom bytt namn från Skratt Fnatt till Kul med Kalle!
_
Får man verkligen göra så!!! Hur kan man byta namn på den bästa sidan i hela tidningen, visst alla skämt sög pung så dom kanske inte ville skämma ut sidans rykte men lägg ner hela sidan eller nåt.
_
I övrigt så gick allt bra...
_
Men jag märkte också att dom har ett ruskigt dåligt utryckningssystem
_
"Lämna omedelbart byggnaden när ljudsignal ljuder"
Detta innebär ju att om det brinner så kan man inte springa ner för trapporna för då lämnar man ju inte byggnaden omedelbart, utan man måste då hoppa ut genom fönstret vilket innebär att man troligtvis dör av antingen glaset eller fallet så då kan man ju lika gärna vara kvar och dö i branden. Eller om man vill vara snäll så kan man stanna kvar i elden tills man är lagom bränd och sen öppna fönstret och hoppa, och vilka gynnar man då? Jo, kannibalerna. Så om du ser några mystiska personer som går runt på korpen med en tändare så kan du dra slutsatsen att han/hon är en kannibal.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0