Al Gore presenterar

En ny studie som gustavhederfeld.blogg.se tagit del av visar att det kommit en ny "växthus"gas"" eller snarare ett "växthusämne". Uruguaynesiska forskare har tittat på varför alla växthusgaser kommer till egentligen och den troliga listan som jag inte hittat på ser väl ut såhär:
1: Flygplansutsläpp
2: Antons metanpruttar
3: Bilar
4: Båtar
_
Ungefär kanske, och vad kan man då ta fram som det nya växthusämnet? Jo, vatten såklart. Om man kollar på alla flygplansresor just nu så är ju cirka hälften till Kanada för att se på vinter-os och vad är huvudingreditiensen i vinter-os? Jo, snö = vatten. Var går då 20% av resorna? Jo till fjällen eller Schweiz för att åka skidor på snön. Och dom sista 30%en går till varma länder för att komma undan från snön. Man skulle alltså kunna ta bort alla flygresor under vintern genom att snön försvann.
_
Vidare kan man kolla på bilutsläppen. Det är ju allmänt känt att bilen ger mer utsläpp när det är kallt och vad ör kallt? Jo SNÖ! Plus att man får mindre fäste på snön så det spinner mer och då drar de mer bensin. Studien visar också att ungefär 24% av alla bilutsläpp under vintern kommer från de så kallade "Volvoraggarna" som är ute och sladdar på isen (is = vatten). Om man då tog bort vattnet skulle de 24%en också försvinna.
_
Nästa samband är ju självklart, Vad går båtar på? Vatten. Studien visar att 99,99% av alla båtar går på vatten. Den sista 0,01%en är Gustav Vasas skepp sjönk direkt i hamnen.
_
Sambandet mellan Antons metanpruttar och vatten är lite värre att hitta men om man tog bort vattnet så skulle Anton aldrig kunnat lärt sig simma och han hade då nån gång under sin livstid drunknat och pruttandet skulle försvunnit.
_
Som ni ser så är vatten orsaken till de fyra värsta växthusgaserna. Al Gore har därför startat kampanjen "Bort med vattnet" som går ut på att vi ska plocka bort gravitationen mitt i atlanten så att allt vatten åker ut i rymden. Så stöd Al Qaida/Gore.

Vidare till (går)Dagens citat.
Gustav - "Jag hatar den där tjejen, hon är sämst!!"
Anton - "Jag med"
_
Bevisen är solklara, Anton är sämst!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0