Topp 5 bantningsmetoder

Måste ju följa trenderna och de här med hälsa och motion verkar alla skriva om... Jaja, ni får listan iallafall:
5. Superlim: Metoden är enkel, man tar lite superlim på läpparna och stänger dom så att de torkar. På så sätt så blir det svårt att äta och man går logiskt sätt ner i vikt. Nackdelar kan vara att om man blir täppt i näsan så kan man få problem att andas men man kan då komplettera metoden med att operera in en tub i halsen som man andas igenom vid sånna tillfällen. Kan ju bli ganska dyrt med en sån operation men de får de va värt.
4. Laxermedel: Som Platon sa: "Allt som kommer in måste komma ut, om man inte äter superlim då da." Man bajsar helt enkelt ut allt maginnehåll. Nackdelar är att det går åt mycket dasspapper och man kan få lite klåda där bak...
3. Superförkylning: Metoden går helt enkelt ut på att man injicerar ett virus in i blodet, detta gör att man direkt börja snora så in i helvete. På en timme så kan 100 personer fylla bassängen i solbergabadet. Nu kanske ni tänker "hur får man fram en hundradels solbergabassängs snor på en timme?" Ja de går helt enkelt till så att viruset sätter sig i magsäcken och börjar omvandla allt som finns där till snor tills allt maginnehåll och fett är borta. Dessvärre slutar de inte där utan börja bryta ner andra saker också så som levern, tjocktarmen och i vissa fall även hjärtat.
2. Amputering: Enklaste sättet att förlora vikten snabbt är helt enkelt att ta en köttyxa o hugga av den. Ett tips till alla killar som funderar på detta är att alla tjejer kanske inte tycker att det är jätteattraktivt så de blir mycket tid ensam hemma på rummet så om du funderar på att hugga av en arm, tänk på vilken arm du tar...
1. Rövhelium: Självklar etta är Rövheliummetoden. Den går helt enkelt ut på att man stoppar upp ett munstycke i rumpan som man sedan kopplar till en heliumtub. Heliumet kommer då att stiga upp i tarmarna och sedan förhoppningsvis trycka upp allt innehåll i magen så att det kommer upp genom matstupen och ut ur munnen. Metoden är dock obeprövad så om du tänker testa den så måste du filma det och skicka filmen till mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0