Homesee Pray

Dags igen för division 4-innebandy och denna gång stod Hemse B (Be (Så att ni förstår skämtet i rubriken)) för motståndet. Vi tog ledningen i matchen och sen så körde vi på tills vi ledde med 7-2 några minuter in i andra. Matchen verkar klar och jag tycker ändå att vi spelar på ganska bra för att vara i ledning, till skillnad från när vi brukar leda och slappnar av. Dessvärre så suger domarna pung idag och sånna saker som vi gör och får utvisning för, får vi nästan inte ens frislag för. Tycker att vi nästan spelar finare (istället för fulare) än dom och trots det så är det vi som får två utvisningar och dom får nästan alla frislagen med sig. Vi tappar till 8-7 halvvägs in i sista perioden men lyckas ändå hålla undan för dom på slutet och vi vinner med 9-7. Fick spela fram till ett mål idag men ingen eget.