Dagens trafikproblem

Visst rattfylleri o sånt  är ju stora problem i trafiken, men det största problemet av alla är något som regeringen valt att tysta ner. Det stora problemet med trafikskolorna.
Man är ute och kör i stan en vanlig vardag så helt plötsligt så ser man en trafikskolebil. Naturligtvis så tänker man "Är det nåron jag känner som håller på att ta körkort" så man måste ju kolla in i bilen o se om det är nån man känner. Självklart så om man inte är vindögd så kan man inte se på vägen och in i bilen samtidigt så man släpper kollen på vägen och kör upp på trottoaren kör över två gamla tanter och en ko som står där av nån anledning sen så ser man att det inte var nån man kände, märker att man är uppe och kör på trottoaren. Och visst då kan man ju köra tillbaka ut på vägen igen lite hastigt, men det är ju som att erkänna att man gjort fel så man måste ju visa att man gjort det med mening så att man verkar cool. Så självklart så kör man vidare på trottoaren och kör över nån mer och kanske öppnar dörren och slår ner någon med den innan man lugnt svänger ut på vägen igen.
_
Med tanke på hur många som har det här problemet så kan man ju tänka att ungefär fem personer dör varje gång nån är ute och kör, och om jag bara hittar på att det är 734 personer som kör på bilskolan varje dag så dör 3670 personer varje dag vilket blir 1,3 miljoner personer per år så om sju år så kommer alla svenskar vara döda. Och då kan man ju undra "Vem kör över den sista svensken?" Och svaret är ju självklart att eftersom han/hon inte har någon körskolelärare så kommer den köra in i ett träd och dö. Och det mina damer och herrar är även min teori om hur dinosaurierna dog ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0