Bankstonea IF

Dubbel spelhelg i helgen, första matchen idag gick mot Vallstena IF. Vid vinst i resten av våra matcher så finns chans för en tredjeplats.
_
Dock så gör vi en riktigt dålig öppning och med ett dåligt spel så tappar vi in tre bollar i första. I andra spelar vi upp oss och tar över matchen och vi spelar nästan ut dem men lyckas ändå bara få in ett mål, tror jag har tre skott som går antingen i ribban eller precis på någon som täcker. Vi vinner ändå halvleken med 1-0. I tredje fortsätter vi att pressa men och lyckas få in ett mål redan efter en minut. Tyvärr så får vi inte riktigt till våra avslut och målvakten i Vallstena storspelar. Dom lyckas kontra in ett mål och i slutet blir det skitspel med fyra utvisningar men vi lyckas inte göra fler mål och förlorar med 4-2. Dock så tycker jag att vi spelar riktigt bra i de två sista perioderna och jag e riktigt sugen på morgondagens match mot Stenkyrka. Synd att di förlorar chansen till kval men vi får väl satsa på en fjärdeplats istället.