Back to back

Att tjejer alltid går på toaletten tillsammans är ju ett allmänt faktum men varför gör dom det egentligen? En del teorier är för att dom egentligen är lika tävlinginriktade som män men vågar bara visa det när inga män är med, därför så tävlar dom i att kissa "snyggast". Det kan till exempel se ut såhär:

Men detta är faktiskt inte sant. Det är faktiskt inte många som vet vart traditionen ursprungligen kommer ifrån men guxtavhederfeld.blogg.se har självklart tagit reda på sanningen:
_
Det var så att Xiang Gun-Tjau (Kejsare i Kina mellan 1689-1733)  bestämde sig en dag för att "Fan, nu ska jag nog ta o bygga ett riktigt fett palats" (Och ja, Xiang hade lärt sig svenska för att han gillade att prata det så att ingen förstod honom). Så han sa helt enkelt till sina slavar "Bygg ett palats för fan!" (Fast på kinesiska den här gången för annars hade ju inte slavarna förstått) Dom Kinesiska arkitekterna Lade därför allt sitt krut på att bygga upp en "fett palats" (Vilket känns ganska dumt eftersom krut mest förstör) När dom sen väl byggt upp hela palatset så kom dom på att dom hade glömt att sätta in en damtoalett och det enda utrymmet som var kvar var väldigt litet och dessutom hade Xiangs fru sagt att det skulle vara minst två damtoaletter i hotellet. Så Xiang sa då "Vi gör väl bara ett lite större hål som dom kan sitta två på. Sagt och gjort så såg toaletten ut såhär uppifrån:
_
Alla kvinnor blev då tvungna att gå på toa två och två för att inte ramla ner i avloppshålet. Ungefär såhär satt dom:
(Brösten är bortcensurerade för jag glömde att tjejer har bröst...)
_
En dag kom Englands drottning till Xiangs palats och hon fick självklart kissa tillsammans med Xiangs fru vilket var en otrolig ära. När hon kom hem så skröt hon för sina väninnor om att hon kissat med henne och dom förstod såklart ingenting men började ändå gå på toa tillsammans för att drottningen hade gjort de. Palatset rasade bågra år senare för det var byggt av lego...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0